Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


LUNI , MARTI si MIERCURI fara evenimente npc :):):)

Buna tuturor,

Actualizarea trebuie amânată din nou, așa că va fi miercuri ... aceasta este așa încât să existe timp pentru a găsi o soluție pentru pierderile de progres ale echipamentelor.

Din păcate, aceasta înseamnă că bătălia pentru evenimentele Corbi si pentru Berimond va fi amânată până după actualizarea miercuri. Amandoua au schimburi de recompensare care vin in aceasta actualizare, asa ca ambele trebuie sa fie amanate, cealalta optiune ar fi sa le avem ambele ultima zi ... si sunt sigur ca cel putin cu berimond nimeni nu iar placea asta ... .


dagoon @ ro 1
«13

Comentarii

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier