Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Discutii: O noua mecanica de eveniment, resurse si multe altele
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!
Comentarii
V-am răspuns mai sus unde se aplică bonusul de prada al alianței..
@Keno
Bonusul Acela de prada despre care vorbesti NU merge in bataliile PvP. Am incercat. Crezi ca batem campii?
De asemenea, ai omis (DIN NOU) sa ne spui unde sunt acele resurse ce trebuiau date drept compensare aliantelor in urma ultimului hotfix.
Da-i drumu la scoala putin , mai invata ceva gramatica si revin-o cu un nou post.
Daca proștii ar zbura ar fi intuneric .
deci am 2 intrebari :
1.ai zis ca bonusul se aplica la PVP ,dar tu ai incercat sa vezi daca se aplica, sau cand faceti un update nu trb probat sa vezi daca si functioneaza???????
2.unde sunt resursele ce trebuiau sa se ramburseze de la bonusul vechi din prada de razboi?????
si mai sunteti si romani pfff
pacat ca mereu romanul pe roman se ****
de ce naiba fratilor nu face-ti cv pt servarul ro 1
de ce dracu mai sunte-ti moderatoti amandoi pe acest servar ?
de ce?
va doare fix in p.... de noi
asta e pe romaneste nesimtitilor
Edit. Limbaj neadecvat
2. Resursele au fost rambursate în fondurile alianței.. Dacă nu crezi ca v-au intrat resursele în alianța faceți un ticket la suport..
Tot feedback-ul vostru a fost trimis mai departe.. Dacă nu se schimba jocul nu este vina noastră
Azzazel Ro1
De acord cu tine dar atunci sa ne spuna @Keno de ce nu merge bonusul nou de prada in bataliile PvP. El zice ca pentru asta este, noi ii spunem ca nu merge si el ne ignora.
Ce sa fac, sa fac ticket si pt asa ceva? Eu cred ca ar trebui sa le transmita nemtilor ca au uitat sa updateze niste lucruri ultima data.
Intreb ca fapt divers ca asa e frumos....
primesti ceva si tu ca faci reclama gratuita???
joaca tu cu cine stiu eu mizeria asta de joc ca esti player beton mai bine taci inteligent
Voi decideți cam cați jucători vreți sa mai joace pe acest joc de strategie
nu vedeti ca tot ce posteaza ei e impotriva jucatorilor, cineva mai sus scria ca ne batem gura degeaba, chiar asa e, sa ajuns la o nesimtire foarte mare din partea celor de la GGE