Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Discutii: O noua mecanica de eveniment, resurse si multe altele

115

Comentarii

• KenoKeno Postări: 1,177
    Keno a zis:

sa facem tiket referitor la ce???

tu ne ai informat in legatura cu toate tampeniile astea de update uri ,si tu ar trebuii prin functia ce o detii sa prezinti plangerile noastre mai departe

am intrebat si eu si alti colegi referitor la bonusul de prada nou, unde se aplica ca el nu functioneaza, si  mi se pare k va cam bateti joc , am cheltuit resurse si rubine degeaba sa al ridicam ,si costurile ptr  bonusul vechi nu  s a rambursat asa cum ai anuntat

cu noul eveniment ,va mers cum va mers acum ,ca au mai fost ceva papusi ,dar se ajunge la fundul sacului ,cine credeti ca o sa mai bage oferte ,sa dea cu surcele.....

sper sa primesc si eu un raspuns  ....

Partea cu ticket-ul este răspuns la întrebarea lui george.

V-am răspuns mai sus unde se aplică bonusul de prada al alianței..

Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
  • @Keno

Bonusul Acela de prada despre care vorbesti NU merge in bataliile PvP. Am incercat. Crezi ca batem campii?

De asemenea, ai omis (DIN NOU) sa ne spui unde sunt acele resurse ce trebuiau date drept compensare aliantelor in urma ultimului hotfix.

Adina0101 @ ro 1
  • Liviu.18 (RO1)Liviu.18 (RO1) RO1 Postări: 7
    da dc ati scos insulele fara alea stiti ca nu va mai juca multa lume din cauza la ,,,UBDATE,,,,,, deci asa trebuie ssa o loati de la capat cu tot jocu acum nu poti muta unelte snu poti sa ataci dupa sate ce prostie mai ie si asta????pai da era frumos jocu in naite si daca vreti sa se joace lume dati conturi cu leg 800 lvl 70 gata facut tot ordine frumoasa in stocare insule com din sistem si castelani eu zic sa faceti asa sa populati lafel si pe testare sa le populatii asa se lala totii de joc eu sunt de 

Acort sa facem asa

Da-i drumu la scoala putin , mai invata ceva gramatica si revin-o cu un nou post.
    Daca proștii ar zbura ar fi intuneric .
  • SIRALEXFERGUSON (RO1)SIRALEXFERGUSON (RO1) RO1 Postări: 179
    da dc ati scos insulele fara alea stiti ca nu va mai juca multa lume din cauza la ,,,UBDATE,,,,,, deci asa trebuie ssa o loati de la capat cu tot jocu acum nu poti muta unelte snu poti sa ataci dupa sate ce prostie mai ie si asta????pai da era frumos jocu in naite si daca vreti sa se joace lume dati conturi cu leg 800 lvl 70 gata facut tot ordine frumoasa in stocare insule com din sistem si castelani eu zic sa faceti asa sa populati lafel si pe testare sa le populatii asa se lala totii de joc eu sunt de 

Acort sa facem asa

Da-i drumu la scoala putin , mai invata ceva gramatica si revin-o cu un nou post.
    Daca proștii ar zbura ar fi intuneric .
    :)))ba,ce om:)))

• queenxena (RO1)queenxena (RO1) RO1 Postări: 13
    Keno a zis:
    Keno a zis:

tu ne ai informat in legatura cu toate tampeniile astea de update uri ,si tu ar trebuii prin functia ce o detii sa prezinti plangerile noastre mai departe

am intrebat si eu si alti colegi referitor la bonusul de prada nou, unde se aplica ca el nu functioneaza, si  mi se pare k va cam bateti joc , am cheltuit resurse si rubine degeaba sa al ridicam ,si costurile ptr  bonusul vechi nu  s a rambursat asa cum ai anuntat

cu noul eveniment ,va mers cum va mers acum ,ca au mai fost ceva papusi ,dar se ajunge la fundul sacului ,cine credeti ca o sa mai bage oferte ,sa dea cu surcele.....

stiu la cine te ai referit la partea cu tiket ul ,am vrut cumva sa ati atrag atentia ,ca vad ca la greseli raspunzi promt

deci am 2 intrebari :

1.ai zis ca bonusul se aplica la PVP ,dar tu ai incercat  sa vezi daca se aplica, sau cand faceti un update nu trb probat sa vezi daca si functioneaza???????
    2.unde sunt resursele ce trebuiau sa se ramburseze de la bonusul vechi din prada de razboi?????

• ceacubazatul (RO1)ceacubazatul (RO1) RO1 Postări: 25
    editat 18.07.2017
    in atentia  lui  keno si beompin ar trebuii sa va fie rusine  
    si mai sunteti si romani pfff
    pacat ca mereu romanul pe roman se ****

de ce naiba fratilor nu face-ti cv pt servarul ro 1
    de ce dracu mai sunte-ti moderatoti amandoi pe acest servar ?
    de ce?
    va doare fix in p.... de noi

asta e pe romaneste  nesimtitilor

Edit. Limbaj neadecvat
    Post edited by Keno on
    seth84 @ ro 1
  • KenoKeno Postări: 1,177
    Keno a zis:
    Keno a zis:

stiu la cine te ai referit la partea cu tiket ul ,am vrut cumva sa ati atrag atentia ,ca vad ca la greseli raspunzi promt

deci am 2 intrebari :

1.ai zis ca bonusul se aplica la PVP ,dar tu ai incercat  sa vezi daca se aplica, sau cand faceti un update nu trb probat sa vezi daca si functioneaza???????
    2.unde sunt resursele ce trebuiau sa se ramburseze de la bonusul vechi din prada de razboi?????

1. Eu nu sunt tester.. de ce crezi ca se deschide serverul de testare?
    2. Resursele au fost rambursate în fondurile alianței.. Dacă nu crezi ca v-au intrat resursele în alianța faceți un ticket la suport..

de ce?

Tot feedback-ul vostru a fost trimis mai departe.. Dacă nu se schimba jocul nu este vina noastră

Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
  • Nostale (RO1)Nostale (RO1) Postări: 78
    Cei ce se lasa de joc, nu au decat, nu va plange nimeni. Acum se vad adevaratii jucatori. cu sau fara 100 de playeri e tot aia. intelegeti
  • haha..orice e posibil...dupa ce au promis rambursarea resurselor si bonusul ala de prada ..acum trebuie ticket ca nu s-au realizat :))
    Adina0101 @ ro 1
  • Alina_1982 (RO1)Alina_1982 (RO1) RO1 Postări: 280
    Keno a zis:
    @Keno
    Ne lamuresti si pe noi ce e cu bonusul nou de pradare pe care l-au adaugat ? acel 40% bonus la capacitatea armatei.
    Din cate am observat eu,nu prea functioneaza...
    Bonusul de prădare al alianței este pentru bătăliile PvP.
    nu e  decat in teorie ... teoria ca teoria dar practica ne omoara...:D
  • Azzazel (RO1)Azzazel (RO1) RO1 Postări: 37
    revin cu un comentariu scurt sper ca va veti lamurii, keno si beopmin sunt aici doar sa traduca ce le dau nemtii din engleza in romana, update-uri hot-fix-uri etc etc sa le posteze pe forum si sa raspunda la intrebari in legatura cu acestea, adica ce nu ati inteles din ele in privinta faptului ca nu stiti cum functioneaza un update, ce feedback dati voi aici, ei dau mai departe ..nu au puterea nici de a implementa ceva in joc nici de a schimba, e ca si cum va duceti la primarie vorbiti cu secretara si ii spuneti ca nu va convine ca e asfaltul naspa, aia transmite mai departe dar daca o ia cineva in considerare bine daca nu iar bine. Puteti sa va plangeti cat vreti nu o sa schimbe nimeni nimic, nici un update, nu stiu daca ati observat dar de circa un an de zile de cand a fost scos suportul in limba romana nu se mai tine cont de parerea jucatorilor. Tot incercati, sunteti ambitiosi, singurul lucru pe care il putem face e sa jucam jocul asa cum ni se da si cam atat, nu va mai raciti gura de pomana:)
    Boys ...Release the HellHounds !
    Azzazel Ro1
  • De acord cu tine dar atunci sa ne spuna @Keno de ce nu merge bonusul nou de prada in bataliile PvP. El zice ca pentru asta este, noi ii spunem ca nu merge si el ne ignora.

Ce sa fac, sa fac ticket si pt asa ceva? Eu cred ca ar trebui sa le transmita nemtilor ca au uitat sa updateze niste lucruri ultima data.

Adina0101 @ ro 1
  • stayll (RO1)stayll (RO1) RO1 Postări: 21
    Cei ce se lasa de joc, nu au decat, nu va plange nimeni. Acum se vad adevaratii jucatori. cu sau fara 100 de playeri e tot aia. intelegeti
    Jucatorule bun (free player) te numesti jucator??
    Intreb ca fapt divers ca asa e frumos....
    primesti ceva si tu ca faci reclama gratuita???
    joaca tu cu cine stiu eu mizeria asta de joc ca esti player beton mai bine taci inteligent

• vasile79 (RO1)vasile79 (RO1) RO1 Postări: 31
    Keno a zis:
    Keno a zis:
    Keno a zis:

deci am 2 intrebari :

1. Eu nu sunt tester.. de ce crezi ca se deschide serverul de testare?
    2. Resursele au fost rambursate în fondurile alianței.. Dacă nu crezi ca v-au intrat resursele în alianța faceți un ticket la suport..

de ce?

Tot feedback-ul vostru a fost trimis mai departe.. Dacă nu se schimba jocul nu este vina noastră
    Domnul. Keno crezi ca pe noi ne ajuta cu ceva acele resurse pe care le băgați in aliata, asta o putem face si noi, co donati in alianta, De ce nu ați dat cadou, si câte 1 steag sa va bateți joc de noi. Noi cam cerut ceva si daca cam cerut faceți pana la capăt, acele40% al alianței care se aplica la pvp s-au cum spuneți voi ca se aplica nici pe jumate nu se cunoaste.Voi faceți ce vreți, după cum se vede la străini,corby,normanzi,samurai. Cu scut de lemn, nu depășește cerință adic, tu cat trebuie sa pui la400% distanta, aștept răspuns. Acuma lăsa mai joace aia care baga bani in joc s-au care nu vrea sa se plictisească. Decât sa bag bani mai bine șterg contur. Mai ales cu aceste update.
    Voi decideți cam cați jucători vreți sa mai joace pe acest joc de strategie
  • adytzasb (RO1)adytzasb (RO1) Postări: 10
    tot vad ca sunt persoane care le ia apararea la acesti 2 moderatori sau cum le zice, dar de unde stiti ca aceste feedback-uri sunt trimise mai departe, eu cel putin nu am vazut sa fie facuta vreo imbunatatire la tot ce a-ti spus,
    nu vedeti ca tot ce posteaza ei e impotriva jucatorilor, cineva mai sus scria ca ne batem gura degeaba, chiar asa e, sa ajuns la o nesimtire foarte mare din partea celor de la GGE
    tot vad ca sunt persoane care le ia apararea la acesti 2 moderatori sau cum le zice, dar de unde stiti ca aceste feedback-uri sunt trimise mai departe, eu cel putin nu am vazut sa fie facuta vreo imbunatatire la tot ce a-ti spus,
    nu vedeti ca tot ce posteaza ei e impotriva jucatorilor, cineva mai sus scria ca ne batem gura degeaba, chiar asa e, sa ajuns la o nesimtire foarte mare din partea celor de la GGE
    DAca ne batem gura dipsomana sa vad eu daca le va mai conveni sa tina jocul pentru 10 persoane care va mai rămâne s-au cele 10% ca restul de 90% sigur se vor lăsa doar nu pașale bage lor bani in buzunar si ei sa bate joc de noi toți.
  • adytzasb (RO1)adytzasb (RO1) Postări: 10
    DAca ne batem gura dipsomana sa vad eu daca le va mai conveni sa tina jocul pentru 10 persoane care va mai rămâne s-au cele 10% ca restul de 90% sigur se vor lăsa doar nu pașale bage lor bani in buzunar si ei sa bate joc de noi toți.
    probabil ca da, eu unu asa intetionez
    DAca ne batem gura dipsomana sa vad eu daca le va mai conveni sa tina jocul pentru 10 persoane care va mai rămâne s-au cele 10% ca restul de 90% sigur se vor lăsa doar nu bage lor bani in buzunar si ei sa bate joc de noi toți.
    probabil ca da, eu unu asa intetionez
    multi intentioneaza asta, chiar si eu daca vad ca nu se schimba nimica, pur si simplu las contul sa se faca ruina , nu trimit tyket ca prostul la admini sa stearga contul, leam trimis o data 10 tykete din alea 10 la nici 1 nu o raspuns, si sa ma chinui la tyket daca pot lasa contul sa se stearga. eu le astept sa se gandeasca bine aia care face update, de tot rasul, care pur si simplu nu ne ajuta cu nimic, azi am dat un atac pe corb cu scut de lemn aproape tot atacul o plecat, 400 avea distanta si eu cu scut de lemn mai mult de 270 nu puteam pune, ei face ce face dar nu gandeste nici unul care face, Omai spus cineva cam asa ceva "ganditi cu capul, nu cu curu" acest cuvente e adevarat ei nu gandeste cu capul, imi cer scz de expresia asta, dar e adevarat, gaditiva bine ce faceti inainte sa plece, jocul pe rau,adica cu minim din cate sunt acuma cu cele 10% veti mai ramane cele 90% vor pleca ca nu vor baga bani ca nebuni in joc, pentru astea care nu gandeste cand face un update.
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!