Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Discutii: O noua mecanica de eveniment, resurse si multe altele

11016

Comentarii

• Back2Hell (RO1)Back2Hell (RO1) RO1 Postări: 12
    ideia e ca  la  nivelul  la care a ajuns jocul  acum fara unelte  nu faci nimic  iar cu resurele  jefuite  de la un strain  abea daca  faci un  parc....asa era inainte   de a se baga  nivele legendare....dar acum ???
    PlayerAlin8 @ ro 1
  • st4ck (RO1)st4ck (RO1) RO1 Postări: 60
    depinde de comandant si de nr. de soldati cu care dai!
    Cea mai mare glorie nu o dobândeşti atunci când nu eşti doborât niciodată, ci atunci când te ridici după ce ai căzut.

• NickName (RO1)NickName (RO1) Postări: 752
    atacurile au fost aproxiamtiv la fel crezi ca am vrut sa fac intentionat asa ceva...
    [SIGPIC] [/SIGPIC]NickName @ ro 1
  • BeopminBeopmin Postări: 1,510
    atacurile au fost aproxiamtiv la fel crezi ca am vrut sa fac intentionat asa ceva...
    Pune detaliile  o:)
  • @Keno nu te-am uitat, buna ziua si bine v-am regasit tocmai am revenit pe joc si pe forum dupa o lunga perioada de lipsa sa zicem asa, am citit tot despre up-date si despre tot ceea ce vor sa faca nemtii. Sa va zic acum parerea mea despre aceasta chestie, dupa cum stiti de regula am pareri corecte, concrete la subiect , argumentate.
    Deci referitor la fantana si banuti -  fantana o am si eu la nivel 10  - nu stiu cine zicea mai sus ca a dat 50 k rubine sa o faca la 10...cand asta? ca eu stiu ca am dat mai mult de 150 k de rubine sa o fac la 10 poate ati prins voi vreo reducere, in fine nu asta e ideea, ideea este ca fantana din punctul meu de vedere si-a scos rubinele pana acum , si-a facut treaba cel putin pentru mine cat si pentru voi sunt sigur am avut circa 3-4000 de banuti acolo pe care i-am facut instant cand am putut deci nu am o problema cu aceasta parte a update-ului, si voi de-a lungul existentei fantanii sigur ati avut vreo 50 de banuti acolo x1400 de rubine un banut ca bagati 2000 si daca ii faceati instant va mai lua 599 de rubine ramaneati cu 1400 sunt in jur de 70.000 de rubine , gratis deci puteti spune ca sunteti chit.
    Referitor la comandantii pe care ii baga la noile evenimente si furia si toate cele, nota 10, nu sunt straluciti dar in combinatie cu alti comandanti pe care ii avem deja iese ceva extraordinar de bun, i-am calculat eu cu alte piese combinate, o sa va dati si voi seama, pietrele dupa unul puse pe highlander si tot asa etc etc..decorativele sunt foarte smechere blablabla. Sa ajungem la partea update-ului care ne doare sa zicem asa..deci..cea cu blaturile..blaturile cum a zis cineva au fost facute de niste oameni destepti, va zic si cine au fost ca eram cu ei pe ts in momentul cand au fost inventate blaturile ( sixgate si iulian85user ) jucam in legendary atunci eram toti 3 intr-o camera si am facut teste cam 6 ore pe insule cu , comandanti de prazi sa vedem cum iese deci pentru blaturi lor trebuie sa le multumiti, pe verde nu stiu cine le-a descoperit dar pe insule ei au fost , poate ca se descopereau pana la urma de altcineva mai tarziu dar na` in fine nu mai conteaza asta...update-ul este ok din punctul meu de vedere este echilibrat si sunt perfect de acord cu scoaterea blaturilor dupa insule sa va zic de ce, nu din cauza faptului ca eu bag bani si vezi doamne imi permit sa cumpar fonte ca nu cumpar fonte , nu dau 16 k rubine pe 1000 de fonte pe care le termin in 10 minute cel mult, va zic din experienta si ati vazut punctajele mele la evenimentele samurai/nomazi - precizez ca aceste punctaje au fost facute in proportie de 80 la suta NUMAI cu unelte din lemn , gasiti tabara de samurai / nomazi cu cel mai mic bonus de distanta pe zid, ii dati flanc si poarta atac cu scari de lemn berbeci si scuturi de lemn, cumparati scarile de la armurier pe regate faceti berbeci si pe verde scuturi, eu fac 5000 de scuturi de lemn pe zi cocoseilor echivalentul a 2500 de papusi, nu am facut un blat toata viata mea si nu am cumparat fonte dupa cum banuiti dau cateva clickuri si gata scuturile in loc sa stau ca voi toata ziua sa fac blaturi :), merg numai pe lemne asa ca cine zice ca nu se poate face mananca c...at, va zic de acum. Cat despre straini, gasiti strainii care se apara pe un flanc sau doar pe poarta si atacati celelalte doua flancuri fara unelte, eu asa dau in straini, pun unelte doar acolo unde gasesc strain cu defensiva multa si poti si acolo sa dai cu lemn daca ai comandant cu mult zid pe el si limita la unelte marita la 50. MAI PE SCURT SE POATE JUCA SI PE LEMNE NU VA MAI PLANGETI DE PAPUSI ca inainte nu existau papusi si juca lumea, erau mai multi jucatori ca acum, ca vin evenimentele unul dupa altul asta e alta poveste da nu va obliga fratilor nimeni sa participati la TOATE EVENIMENTELE UNUL DUPA ALTUL , nu mai plangeti ca plangeti aiurea, nu o sa va ia nimeni in considerare plangerile, updateul este mondial si nu o sa se tina cont de parerea a 3 servere din 30 sau cate sunt. Referitor la marirea bonusurilor de prazi din aliante spune clar acolo ca vor fi rambursate costurile maririi acestor bonusuri inapoi in aliante ( lemn piatra rubine ), asa ca lasati vrajeala, update urile au parti bune si rele, trebuie sa ne adaptam, nu sa ne lasam de joc eu pe azzazel momentan am 7 k rubine si 1.5 milioane monede, acum 3 zile aveam 1000 de monede si 5 rubine, nu am mai bagat ca astept personalizata, vreti sa stiti de unde monedele si rubinele? exact, din fortarete si turnuri si am dat la misto asa daca am facut la misto din turnuri si fortarete in 3 zile 6000 de rubine in 10 zile sunt 20 k rubine aproape in 30 de zile sunt 60 k rubine si nu am timp de joc ca tocmai mi-a nascut nevasta:) asa ca se poate sa fii jucator si fara sa bagi cine stie ce rubine si rubine se pot face nu mai latrati aiurea ca nu se pot face ca si eu am job si eu am familie si nici eu nu bag bani ca disperatul dupa cum crede harta, ideea este sa bagi cu, cap:) am bagat doar la oferta  am prins cufere cu salturi si pene, am dat in samurai pe lemne am facut jetoane si cu penele am dat atacuri pe toata harta si cu jetoanele, la samuraii unde am facut 1 milion de puncte am facut 270.000.000 de monede din alea am cumparat iarasi scuturi de lemn am ridicat com la maxim si castelani si tot asa, ideea este sa ANTICIPEZI ce poti face tu , ce trebuie sa cumperi pentru urmatorul eveniment si tot asa, daca esti putin calculat poti juca jocul credeti-ma este joc de STRATEGIE asa ca fiti strategi nu mai asteptati sa va cada din pom, asta defineste si separa jucatorii de ferme, strategia pe jocul asta nu banii:) dai la nomazi, iei cozi, dai la straini, iei comandanti, dai la samurai cu soldati recrutati iei jetoane pe care iei soldati pe buni si tot asa, o data la 5 evenimente ai strans 2 fulluri de orori din evenimentele astea si tot asa...gata romanul bagati mare ce sa va zic, va urez spor la treaba:)

Azzazel se vede  ca deja ati inceput sa atacati   sa nu zic ca nebunii https://snag.gy/Rz9WHY.jpg  si mai spui si niste mincare nimic altceva. Asta e bataie de joc, succes in continuare GGE si spor la vanat hienelor acestui joc
    alexandru1997 @ ro 1
  • spartans (RO1)spartans (RO1) RO1 Postări: 9
    parca incepe sa fie un joc corect . Nu facem ce nu putem si ne laudam cu ce nu avem . Fiecare cat poate , atat face ;)
    robonic @ ro 1
  • parca incepe sa fie un joc corect . Nu facem ce nu putem si ne laudam cu ce nu avem . Fiecare cat poate , atat face ;)
    In numele jucatorilor care stau o ora pe saptamna activi,ai dreptate.
    - WINNER SEBI -  made w Imgflip meme maker
  • Azzazel (RO1)Azzazel (RO1) RO1 Postări: 37
    treaba cu strainii este gresita, alea sunt castele npc nu beneficiau de bonusul in prada de razboi ca nu eram in razboi cu ei, acolo au gresit si vor modifica probabil:) normal ca atacam ca dam dupa hrana cu ce crezi ca se tin cate 15 000 de soldati pe locatie domnu alexandru:) diferenta dintre ferme si jucatori o face activitatea pe joc nicidecum banii, daca esti activ automat cresti , singur, cu ajutorul colegilor de alianta si tot asa,ajungi sa faci parte dintr-o alianta buna si atunci esti mai protejat, si noi am fost mici candva nu uitati asta si pe noi ne-au atacat altii la randul lor etc etc. Dar in momentul cand am aratat ca eram jucatori si nu alde d-astia care intra o data la 3 zile si dau la construit o ferma atunci ne-am facut intrarea prin aliante bune, mai bune si tot asa am ajuns unde suntem. Repet , treaba cu resursele pradate a fost facuta de nemti intentionat tocmai pentru a nu se mai face blaturi dar la schimb ca sa amortizeze au bagat costurile mai mici la granare, adica tii cati soldati ai in functie de nivelul granarelor tale, este echilibrata treaba, eu ii las sa dezerteze pana la urma pentru ca nu atac ca un diperat am dat aseara 7 atacuri sa tina peste noapte da nu sunt sclav la GGE si la soldati:) Fiecare cu ce poate acum, se reglementeaza si topurile la evenimente si tot asa, toti plangeti ca astia care nu baga bani sunt nedreptatiti, ba sa muriti voi? Vreti sa va zic eu din punctul meu de vedere cum sta de fapt treaba, din punctul de vedere al jucatorului care baga bani in joc? Va zic eu ca la diverse comentarii de pe aici chiar m-am enervat : 1 la mana eu nu am timp sa fac blaturi nu am facut niciodata si nici nu stiu, daca aveam timp poate ca faceam dar eu cumparam papusi de la cei ce faceau pe bani reali transferati prin banca - princejumong de aia plangi? asta e joc ba nu metoda de facut bani, iar daca nu gaseam papusi cumparam fonte si consumam sute de mii la punctajele care le faceam la evenimente....iar bani, voi luati papusi gratis si mai le si vindeati, pana cand credeati ca o sa tina mizeria asta? 2 la mana din lipsa de timp iarasi stateam o zi la evenimente samurai nomazi straini bagam bani sa bag boostere ca sa ii ajung pe astia care freaca pl si stau cate 4 zile pe evenimente si dau lejer eu nu am luxul asta ca am job am familie ca sa tin pasul cu ei bani bagati iar, iarasi din lipsa de timp nu am putut sa imi fac cate 60 de conturi mici sa imi dau cadouri sau sa car unelte dupa ele trebuia sa cumpar de la armurier sau de la altii deci iar banii, asa ca nu va mai vaitati ca niste saracii ca ati avut totul gratis pana acum de la joc inclusiv rubine, unelte, soldatii etc etc etc, puneti mana la munca de acum . E ceva de genul aici eu dau 100 de atacuri pe straini gasesc numai d-aia cu 500 de soldati si ca sa fac 2.000.000 de glorie imi trebuie 300 de atacuri la care imi mor 10 000 de soldati consum 50 000 de unelte si vine neica`nimeni care baga 60 de lei pe luna daca ii baga si pe aia prinde doua castele cu 5000 si 6000 de def da doua atacuri pierde 4000 de soldati si 1800 de unelte si m-a sarit si m-a scos din top aici unde plm mai e corectitudinea? Vedeti corectitudinea doar din punctul vostru de vedere stati linistiti ca nu e chiar asa, din contra jucatorii cu bani sunt dezavantajati ca GGE nu le ofera nici un avantaj fata de cei care nu baga din contra, eu nu am avut niciodata oferta de 150% 200% pe cont personalizata cum o aveti voi , castele de straini etc etc, voua va da GGE sa va ademeneasca sa bagati bani , noua celor care bagam deja GGE ne da m..e. Cam asta e povestea , de fapt si de drept va plangeti pentru niste chestii virtuale , date gratis cand noi ar trebuii sa ne plangem ca noi de fapt bagam bani reali in joc, nu ne obliga nimeni bineinteles si e prima oara cand ma plang de chestia asta ca sa arat ca ma pot plange si eu. Asa ca lasati vrajeala si jucati cum este jocul. Si daca ar fii pe asa , sa ziceti mersi astora de baga banii in joc ca ei va tin serverul nu ii mai ridiculizati atat ca ii ridiculizati degeaba:) si mai stati si la umbra aliantelor mari construite tot din jucatori care baga bani si mai aveti si tupeu sa comentati e foarte corect jocul si imi pare foarte bine ca au facut update urile pe care le au facut acum or sa se vada adevaratii jucatori, profitorii , fermele etc etc :) Spor la joc:)
    Boys ...Release the HellHounds !
    Azzazel Ro1
  • Crysty178 (RO1)Crysty178 (RO1) RO1 Postări: 72
    unde sint prazile marite la turnurile pe verde?? 900 fier de la turn inlocuieste un blat???
    crysty1780 @ ro 1
  • treaba cu strainii este gresita, alea sunt castele npc nu beneficiau de bonusul in prada de razboi ca nu eram in razboi cu ei, acolo au gresit si vor modifica probabil:) normal ca atacam ca dam dupa hrana cu ce crezi ca se tin cate 15 000 de soldati pe locatie domnu alexandru:) diferenta dintre ferme si jucatori o face activitatea pe joc nicidecum banii, daca esti activ automat cresti , singur, cu ajutorul colegilor de alianta si tot asa,ajungi sa faci parte dintr-o alianta buna si atunci esti mai protejat, si noi am fost mici candva nu uitati asta si pe noi ne-au atacat altii la randul lor etc etc. Dar in momentul cand am aratat ca eram jucatori si nu alde d-astia care intra o data la 3 zile si dau la construit o ferma atunci ne-am facut intrarea prin aliante bune, mai bune si tot asa am ajuns unde suntem. Repet , treaba cu resursele pradate a fost facuta de nemti intentionat tocmai pentru a nu se mai face blaturi dar la schimb ca sa amortizeze au bagat costurile mai mici la granare, adica tii cati soldati ai in functie de nivelul granarelor tale, este echilibrata treaba, eu ii las sa dezerteze pana la urma pentru ca nu atac ca un diperat am dat aseara 7 atacuri sa tina peste noapte da nu sunt sclav la GGE si la soldati:) Fiecare cu ce poate acum, se reglementeaza si topurile la evenimente si tot asa, toti plangeti ca astia care nu baga bani sunt nedreptatiti, ba sa muriti voi? Vreti sa va zic eu din punctul meu de vedere cum sta de fapt treaba, din punctul de vedere al jucatorului care baga bani in joc? Va zic eu ca la diverse comentarii de pe aici chiar m-am enervat : 1 la mana eu nu am timp sa fac blaturi nu am facut niciodata si nici nu stiu, daca aveam timp poate ca faceam dar eu cumparam papusi de la cei ce faceau pe bani reali transferati prin banca - princejumong de aia plangi? asta e joc ba nu metoda de facut bani, iar daca nu gaseam papusi cumparam fonte si consumam sute de mii la punctajele care le faceam la evenimente....iar bani, voi luati papusi gratis si mai le si vindeati, pana cand credeati ca o sa tina mizeria asta? 2 la mana din lipsa de timp iarasi stateam o zi la evenimente samurai nomazi straini bagam bani sa bag boostere ca sa ii ajung pe astia care freaca pl si stau cate 4 zile pe evenimente si dau lejer eu nu am luxul asta ca am job am familie ca sa tin pasul cu ei bani bagati iar, iarasi din lipsa de timp nu am putut sa imi fac cate 60 de conturi mici sa imi dau cadouri sau sa car unelte dupa ele trebuia sa cumpar de la armurier sau de la altii deci iar banii, asa ca nu va mai vaitati ca niste saracii ca ati avut totul gratis pana acum de la joc inclusiv rubine, unelte, soldatii etc etc etc, puneti mana la munca de acum . E ceva de genul aici eu dau 100 de atacuri pe straini gasesc numai d-aia cu 500 de soldati si ca sa fac 2.000.000 de glorie imi trebuie 300 de atacuri la care imi mor 10 000 de soldati consum 50 000 de unelte si vine neica`nimeni care baga 60 de lei pe luna daca ii baga si pe aia prinde doua castele cu 5000 si 6000 de def da doua atacuri pierde 4000 de soldati si 1800 de unelte si m-a sarit si m-a scos din top aici unde plm mai e corectitudinea? Vedeti corectitudinea doar din punctul vostru de vedere stati linistiti ca nu e chiar asa, din contra jucatorii cu bani sunt dezavantajati ca GGE nu le ofera nici un avantaj fata de cei care nu baga din contra, eu nu am avut niciodata oferta de 150% 200% pe cont personalizata cum o aveti voi , castele de straini etc etc, voua va da GGE sa va ademeneasca sa bagati bani , noua celor care bagam deja GGE ne da m..e. Cam asta e povestea , de fapt si de drept va plangeti pentru niste chestii virtuale , date gratis cand noi ar trebuii sa ne plangem ca noi de fapt bagam bani reali in joc, nu ne obliga nimeni bineinteles si e prima oara cand ma plang de chestia asta ca sa arat ca ma pot plange si eu. Asa ca lasati vrajeala si jucati cum este jocul. Si daca ar fii pe asa , sa ziceti mersi astora de baga banii in joc ca ei va tin serverul nu ii mai ridiculizati atat ca ii ridiculizati degeaba:) si mai stati si la umbra aliantelor mari construite tot din jucatori care baga bani si mai aveti si tupeu sa comentati e foarte corect jocul si imi pare foarte bine ca au facut update urile pe care le au facut acum or sa se vada adevaratii jucatori, profitorii , fermele etc etc :) Spor la joc:)
    Foarte usor de spus ,,cumpar fonte'' dar crezi ca baga toti bani in joc ca tine?:)0Apropo,ai vrea si un avantaj pt cei care baga bani?Atunci unde corectitudine???E f bine cu ofertele,caci si cei care baga bani mai rar sa poata lua topuri!!
  • ce tare este schimbarea, o sa am mai mult timp liber acum, nu o sa mai stau prea mult pe joc pt ca nu prea mai am pt ce.
    blaturi zero , tarani lipsa , discutii si prietenii cu alti jucatori din alte aliante dispar
    pentru ce mai intram? sa ne aparam si sa fac nustiu ce cmd?
    partea sociala dispare complet
    sauuuu este astazi 1 aprilie si este o pacaleala, e pe bune?
    o pacaleala pe bune :smiley: se numeste gge
    :)))))))))))
  • - winner Sebi - (RO1)- winner Sebi - (RO1) Postări: 415
    editat 07.07.2017
    http://prntscr.com/fss27n

Nesimtire curata !!!

Uite cata hrana se ia acuma de la straini.
    Categoric saracanii astia de nemti vor sa le umplem burtica cu cele bune , dar ar fi bine sa detina o hala frigorifica industriala ca sa le incapa toata "carnita" si altele de-ale gurii ce le dam noi.
    Eu nu mai bag un singur leu in ***** asta de joc. Pana acum, bagam cu moderatie si chibzuiam fiecare rubinut, de acum GATAAA. Sa bage fraierii bani, eu le "bag" altceva (categoric ceeace merita la atata nesimtire cata zace in urmasii lui dolfy, der grosse fuhrer).

Inteleg ca e o afacere si ca orice afacere trebuie sa genereze profit, dar in schimbul acelor bani pe care i-ar baga cineva in produsul (mamii) lor, MUSAI SA OFERE POSIBILITATEA DE A TE DISTRA.

NOT FUN = NOT MONEY

restul e cancan

Edit. Limbaj neadecvat.
    Ii doare in cot pe nemti de parerile noastre...Ce sa mai?E clar..

Post edited by Keno on
  • Liviu.18 (RO1)Liviu.18 (RO1) RO1 Postări: 7
    editat 07.07.2017

Beopmin incearca sa transmiti mai departe parerea noastra despre update-ul asta.

A incercat sistemul sa ne faca jucatori doar pentru npc-uri ( si a reusit intr-un final ) dar daca tot au scos bonusul de jaf de pe comandanti , alianta , etc . asta inseamna bani investiti degeaba la tehnicus .

La straini ne dati numai ciurucuri de 500-700 , unelte pl , cu armurier sa atace nemtii npc-urile.

O sa va mai bage ****** bani in joc , nu te mai atrage nimic sa intri pe joc. Inchideti serverul de tot ar fi cel mai bine pt toti .

Bagati inapoi bonusurile pentru jaf ...daca nu Multa dar multa ******* din partea serverului RO 1.

Edit. Limbaj neadecvat.

Post edited by Keno on
  • Cel mai bun update ever,multumim gge pentru ca daca pana acum mai erau jucatori care stateau in doua daca sa continue sau nu,acum s-au hotarat,nu:))))))))))))))
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!