Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Discutii: O noua mecanica de eveniment, resurse si multe altele

1816

Comentarii

• va salut , sunt un jucator nou pe empire.....mi a placut jocul si imi place in continuare dar cand am vazut ce se pune la cale cu noul update va spun sincer ca am fost foarte descurajat....pentru un jucator care nu are posibiltatea financiara de a baga bani constant in joc, mai ales pt armurier, atunci acest update va fi un mare minus....

pai cum as putea sa fac un punctaj decent eveniment dupa eveniment....cand abia cu papusile pe care le faceam reuseam sa mai imi iau o grija cat de cat de la scuturile din lemn.....

va spun sincer, pana la urma 'blaturile' sau cum vreti voi sa le numiti era un lucru egal pentru toata lumea....cine vroia facea cine nu, nu facea......dar se pare ca singurul minus era pentru patronii jocului....sper sincer sa revina asupra deciziei.... 

am vazut un comm cred ca de la Gandalf unde puncta faptul ca atunci cand jocul iti ofera posiblitatea de a performa mai bine la unele evenimente , ei bine abia atunci incepe distractia si va spun din propria experienta ca atunci activez cu mare drag un bonus...cand am un eveniment de straini cu castele nu cu ferme, parca as activa un bonus.....cand am papusi pt nomanzi/samurai ba parca as activa iar un bonus pt stiu ca nu o sa raman fara unelte dupa 2-3 trenulete.... 

am inteles treaba cu mutatu uneltelor, am acceptat-o dar vad ca nu ne dati pace :smile:

o zi frumoasa sa aveti, este o parere si nu caut sa deranjez pe nimeni !
    Zilele astea la cei de la GGE,ei vad doar bani in fata...
    - WINNER SEBI -  made w Imgflip meme maker
  • Update-ul este foarte super si doarte ok! Absolut tot ce contine updateul!
    E bun updateul?:)))))))
  • fire_eyes (RO1)fire_eyes (RO1) RO1 Postări: 58
    ati amanat actualizarea pe 6 fiindca deja sunt buguri:))
    la un mic update  aveati buguri dar la ce vreti sa faceti deja veti avea o groaza de buguri
    sa vedem geniile de la gge cum vor reactiona cand le va sari lumea in cap dupa ce au facut greseala cu updateul sa mai fie si buguri,mai bn ati renuta la el sa nu aveti o mare surpriza,ca atunci cand ati cerut sa se repare cladirile cu resurse speciale
    fire_eyes @ ro 1
  • ati amanat actualizarea pe 6 fiindca deja sunt buguri:))
    la un mic update  aveati buguri dar la ce vreti sa faceti deja veti avea o groaza de buguri
    sa vedem geniile de la gge cum vor reactiona cand le va sari lumea in cap dupa ce au facut greseala cu updateul sa mai fie si buguri,mai bn ati renuta la el sa nu aveti o mare surpriza,ca atunci cand ati cerut sa se repare cladirile cu resurse speciale
    Mda..ai dreptate..Si asa updateul e prost..daca mai are si buguri..
  • PrinceJumong (RO1)PrinceJumong (RO1) RO1 Postări: 16
    editat 04.07.2017
    Ba nemancatilor,nu va mai ajung banii!!! De 3 ani incoace tot il stricati cu update-urile voastre de 2 lei.
    ****** dezechilibrul vostru,ati vazut ca din cauza fantanii si a blaturilor pierdeti cash si v-ati gandit sa ni le luati? Ei bine,romanii sunt inventivi si o sa ramaneti la sapa de lemn dupa ce o sa se lase trei sferturi din oamenii care inca joaca! Rusine sa va fie! Nehalitilor!
    Ori renuntati la acest update ori renuntam noi la joc!

Edit. Pentru limbaj vulgar.
    Post edited by Keno on
    SI DA-I SI LUPTA !!!
  • doe (RO1)doe (RO1) RO1 Postări: 1
    Referitor la update pe care l-ati propus a fi implementat multi, foarte multi jucatori se vor lasa de joc din pricina imposibilitatii de a mai valorifica bonusul de prada pe insule si nu numai. Recomand ca acest update sa se implementeze dar mai putin bonusul de prada si in ceea ce priveste banutii norocosi. 
  • baron2 (RO1)baron2 (RO1) Postări: 269
    editat 04.07.2017
    Romanii se vor adapta, desigur.
    Update-ul este ok, foarte ok, dar din cauza chestiei cu blaturile... meh
    Insulele fusesera concepute pentru facerea de cargouri si castigarea de recompense cu alianta, nicidecum pentru mesajele de genul: blat?
    Oamenii au folosit insulele in mod ilegal, folosirea unor bug-uri, glitch-uri pentru uz personal intr-un joc multiplayer poate deveni overpowered si ar trebui interzisa complet, iar cei care il folosesc sa primeasca ban permament.
    Asta dezechilibreaza jocul.
    Cat despre papusi, se mai pot face doar ca toata lumea va fi cu ochii pe forturi si insule de acva.
    Eu propun sa creasca rata insulelor si forturilor.

Cat despre banutii ramasi in fantana ii mai puteti folosi, asa scrie acolo, uitati-va atent.

Mai dau o idee, sa se scoata steagurile de xp, asa avanseaza rubinarii si fac lvl legendar 800 in cateva zile...
    The sea calls me home...
  • un om normal nu ar baga bani intr-un joc atita timp cit nu cistigi nimic. decit ceva experienta))))))))))))))
  • SIRALEXFERGUSON (RO1)SIRALEXFERGUSON (RO1) RO1 Postări: 179

Update-ul este foarte super si doarte ok! Absolut tot ce contine updateul!
    daaa

• Update-ul este foarte super si doarte ok! Absolut tot ce contine updateul!
    daaa
    Nup nu ii bun,cel cai baga bani in fiecare zi in joc intradevar..vor avea de castigat..dar ceilalti??
  • Galiraseth (RO1)Galiraseth (RO1) RO1 Postări: 17
    editat 04.07.2017
    tu vorbesti nostale despre banii investiti in joc daca ma uit bn la contu tau e praf avuri nedezvoltate, ai si tupeu sa comentezi si sa jignesti dute cu beo pe farmerama,si ptr cultura ta generala blaturile nu sunt ilegale acvamarinu e o resursa precum lemnu si piatra si o furi in urma unei victorii si cumperi cu ea tarani falsi,asta ar insemna sa scoata si ateliere de asediu ,ca si ele sunt ilegale dupa mintea ta
    Corect,cititi termenii si conditiile de la ei si o sa vedeti ca blaturile nu sunt ilegale!
    Asa ca @Nostale spor la citit.
  • SIRALEXFERGUSON (RO1)SIRALEXFERGUSON (RO1) RO1 Postări: 179

Update-ul este foarte super si doarte ok! Absolut tot ce contine updateul!
    daaa
    Nup nu ii bun,cel cai baga bani in fiecare zi in joc intradevar..vor avea de castigat..dar ceilalti??
    cei ce sunt harnici si fac scuturi de lemn vor castiga din update:):)))
  • tu vorbesti nostale despre banii investiti in joc daca ma uit bn la contu tau e praf avuri nedezvoltate, ai si tupeu sa comentezi si sa jignesti dute cu beo pe farmerama,si ptr cultura ta generala blaturile nu sunt ilegale acvamarinu e o resursa precum lemnu si piatra si o furi in urma unei victorii si cumperi cu ea tarani falsi,asta ar insemna sa scoata si ateliere de asediu ,ca si ele sunt ilegale dupa mintea ta
    Corect,cititi termenii si conditiile de la ei si o sa vedeti ca blaturile nu sunt ilegale!
    Asa ca @Nostale spor la citit.
    :)))))))))))))) :D:D.I-ai zis-o:))))
  • pintea25 (RO1)pintea25 (RO1) RO1 Postări: 166
    hai sa fim seriosi cu scuturi de lemn nu cred ca invingi sa faci la cate eventuri sunt
  • Azzazel (RO1)Azzazel (RO1) RO1 Postări: 37
    @Keno nu te-am uitat, buna ziua si bine v-am regasit tocmai am revenit pe joc si pe forum dupa o lunga perioada de lipsa sa zicem asa, am citit tot despre up-date si despre tot ceea ce vor sa faca nemtii. Sa va zic acum parerea mea despre aceasta chestie, dupa cum stiti de regula am pareri corecte, concrete la subiect , argumentate.
    Deci referitor la fantana si banuti -  fantana o am si eu la nivel 10  - nu stiu cine zicea mai sus ca a dat 50 k rubine sa o faca la 10...cand asta? ca eu stiu ca am dat mai mult de 150 k de rubine sa o fac la 10 poate ati prins voi vreo reducere, in fine nu asta e ideea, ideea este ca fantana din punctul meu de vedere si-a scos rubinele pana acum , si-a facut treaba cel putin pentru mine cat si pentru voi sunt sigur am avut circa 3-4000 de banuti acolo pe care i-am facut instant cand am putut deci nu am o problema cu aceasta parte a update-ului, si voi de-a lungul existentei fantanii sigur ati avut vreo 50 de banuti acolo x1400 de rubine un banut ca bagati 2000 si daca ii faceati instant va mai lua 599 de rubine ramaneati cu 1400 sunt in jur de 70.000 de rubine , gratis deci puteti spune ca sunteti chit.
    Referitor la comandantii pe care ii baga la noile evenimente si furia si toate cele, nota 10, nu sunt straluciti dar in combinatie cu alti comandanti pe care ii avem deja iese ceva extraordinar de bun, i-am calculat eu cu alte piese combinate, o sa va dati si voi seama, pietrele dupa unul puse pe highlander si tot asa etc etc..decorativele sunt foarte smechere blablabla. Sa ajungem la partea update-ului care ne doare sa zicem asa..deci..cea cu blaturile..blaturile cum a zis cineva au fost facute de niste oameni destepti, va zic si cine au fost ca eram cu ei pe ts in momentul cand au fost inventate blaturile ( sixgate si iulian85user ) jucam in legendary atunci eram toti 3 intr-o camera si am facut teste cam 6 ore pe insule cu , comandanti de prazi sa vedem cum iese deci pentru blaturi lor trebuie sa le multumiti, pe verde nu stiu cine le-a descoperit dar pe insule ei au fost , poate ca se descopereau pana la urma de altcineva mai tarziu dar na` in fine nu mai conteaza asta...update-ul este ok din punctul meu de vedere este echilibrat si sunt perfect de acord cu scoaterea blaturilor dupa insule sa va zic de ce, nu din cauza faptului ca eu bag bani si vezi doamne imi permit sa cumpar fonte ca nu cumpar fonte , nu dau 16 k rubine pe 1000 de fonte pe care le termin in 10 minute cel mult, va zic din experienta si ati vazut punctajele mele la evenimentele samurai/nomazi - precizez ca aceste punctaje au fost facute in proportie de 80 la suta NUMAI cu unelte din lemn , gasiti tabara de samurai / nomazi cu cel mai mic bonus de distanta pe zid, ii dati flanc si poarta atac cu scari de lemn berbeci si scuturi de lemn, cumparati scarile de la armurier pe regate faceti berbeci si pe verde scuturi, eu fac 5000 de scuturi de lemn pe zi cocoseilor echivalentul a 2500 de papusi, nu am facut un blat toata viata mea si nu am cumparat fonte dupa cum banuiti dau cateva clickuri si gata scuturile in loc sa stau ca voi toata ziua sa fac blaturi :), merg numai pe lemne asa ca cine zice ca nu se poate face mananca c...at, va zic de acum. Cat despre straini, gasiti strainii care se apara pe un flanc sau doar pe poarta si atacati celelalte doua flancuri fara unelte, eu asa dau in straini, pun unelte doar acolo unde gasesc strain cu defensiva multa si poti si acolo sa dai cu lemn daca ai comandant cu mult zid pe el si limita la unelte marita la 50. MAI PE SCURT SE POATE JUCA SI PE LEMNE NU VA MAI PLANGETI DE PAPUSI ca inainte nu existau papusi si juca lumea, erau mai multi jucatori ca acum, ca vin evenimentele unul dupa altul asta e alta poveste da nu va obliga fratilor nimeni sa participati la TOATE EVENIMENTELE UNUL DUPA ALTUL , nu mai plangeti ca plangeti aiurea, nu o sa va ia nimeni in considerare plangerile, updateul este mondial si nu o sa se tina cont de parerea a 3 servere din 30 sau cate sunt. Referitor la marirea bonusurilor de prazi din aliante spune clar acolo ca vor fi rambursate costurile maririi acestor bonusuri inapoi in aliante ( lemn piatra rubine ), asa ca lasati vrajeala, update urile au parti bune si rele, trebuie sa ne adaptam, nu sa ne lasam de joc eu pe azzazel momentan am 7 k rubine si 1.5 milioane monede, acum 3 zile aveam 1000 de monede si 5 rubine, nu am mai bagat ca astept personalizata, vreti sa stiti de unde monedele si rubinele? exact, din fortarete si turnuri si am dat la misto asa daca am facut la misto din turnuri si fortarete in 3 zile 6000 de rubine in 10 zile sunt 20 k rubine aproape in 30 de zile sunt 60 k rubine si nu am timp de joc ca tocmai mi-a nascut nevasta:) asa ca se poate sa fii jucator si fara sa bagi cine stie ce rubine si rubine se pot face nu mai latrati aiurea ca nu se pot face ca si eu am job si eu am familie si nici eu nu bag bani ca disperatul dupa cum crede harta, ideea este sa bagi cu, cap:) am bagat doar la oferta  am prins cufere cu salturi si pene, am dat in samurai pe lemne am facut jetoane si cu penele am dat atacuri pe toata harta si cu jetoanele, la samuraii unde am facut 1 milion de puncte am facut 270.000.000 de monede din alea am cumparat iarasi scuturi de lemn am ridicat com la maxim si castelani si tot asa, ideea este sa ANTICIPEZI ce poti face tu , ce trebuie sa cumperi pentru urmatorul eveniment si tot asa, daca esti putin calculat poti juca jocul credeti-ma este joc de STRATEGIE asa ca fiti strategi nu mai asteptati sa va cada din pom, asta defineste si separa jucatorii de ferme, strategia pe jocul asta nu banii:) dai la nomazi, iei cozi, dai la straini, iei comandanti, dai la samurai cu soldati recrutati iei jetoane pe care iei soldati pe buni si tot asa, o data la 5 evenimente ai strans 2 fulluri de orori din evenimentele astea si tot asa...gata romanul bagati mare ce sa va zic, va urez spor la treaba:)
    Boys ...Release the HellHounds !
    Azzazel Ro1
  • Pototki (RO1)Pototki (RO1) Postări: 27
    @Keno nu te-am uitat, buna ziua si bine v-am regasit tocmai am revenit pe joc si pe forum dupa o lunga perioada de lipsa sa zicem asa, am citit tot despre up-date si despre tot ceea ce vor sa faca nemtii. Sa va zic acum parerea mea despre aceasta chestie, dupa cum stiti de regula am pareri corecte, concrete la subiect , argumentate.
    Deci referitor la fantana si banuti -  fantana o am si eu la nivel 10  - nu stiu cine zicea mai sus ca a dat 50 k rubine sa o faca la 10...cand asta? ca eu stiu ca am dat mai mult de 150 k de rubine sa o fac la 10 poate ati prins voi vreo reducere, in fine nu asta e ideea, ideea este ca fantana din punctul meu de vedere si-a scos rubinele pana acum , si-a facut treaba cel putin pentru mine cat si pentru voi sunt sigur am avut circa 3-4000 de banuti acolo pe care i-am facut instant cand am putut deci nu am o problema cu aceasta parte a update-ului, si voi de-a lungul existentei fantanii sigur ati avut vreo 50 de banuti acolo x1400 de rubine un banut ca bagati 2000 si daca ii faceati instant va mai lua 599 de rubine ramaneati cu 1400 sunt in jur de 70.000 de rubine , gratis deci puteti spune ca sunteti chit.
    Referitor la comandantii pe care ii baga la noile evenimente si furia si toate cele, nota 10, nu sunt straluciti dar in combinatie cu alti comandanti pe care ii avem deja iese ceva extraordinar de bun, i-am calculat eu cu alte piese combinate, o sa va dati si voi seama, pietrele dupa unul puse pe highlander si tot asa etc etc..decorativele sunt foarte smechere blablabla. Sa ajungem la partea update-ului care ne doare sa zicem asa..deci..cea cu blaturile..blaturile cum a zis cineva au fost facute de niste oameni destepti, va zic si cine au fost ca eram cu ei pe ts in momentul cand au fost inventate blaturile ( sixgate si iulian85user ) jucam in legendary atunci eram toti 3 intr-o camera si am facut teste cam 6 ore pe insule cu , comandanti de prazi sa vedem cum iese deci pentru blaturi lor trebuie sa le multumiti, pe verde nu stiu cine le-a descoperit dar pe insule ei au fost , poate ca se descopereau pana la urma de altcineva mai tarziu dar na` in fine nu mai conteaza asta...update-ul este ok din punctul meu de vedere este echilibrat si sunt perfect de acord cu scoaterea blaturilor dupa insule sa va zic de ce, nu din cauza faptului ca eu bag bani si vezi doamne imi permit sa cumpar fonte ca nu cumpar fonte , nu dau 16 k rubine pe 1000 de fonte pe care le termin in 10 minute cel mult, va zic din experienta si ati vazut punctajele mele la evenimentele samurai/nomazi - precizez ca aceste punctaje au fost facute in proportie de 80 la suta NUMAI cu unelte din lemn , gasiti tabara de samurai / nomazi cu cel mai mic bonus de distanta pe zid, ii dati flanc si poarta atac cu scari de lemn berbeci si scuturi de lemn, cumparati scarile de la armurier pe regate faceti berbeci si pe verde scuturi, eu fac 5000 de scuturi de lemn pe zi cocoseilor echivalentul a 2500 de papusi, nu am facut un blat toata viata mea si nu am cumparat fonte dupa cum banuiti dau cateva clickuri si gata scuturile in loc sa stau ca voi toata ziua sa fac blaturi :), merg numai pe lemne asa ca cine zice ca nu se poate face mananca c...at, va zic de acum. Cat despre straini, gasiti strainii care se apara pe un flanc sau doar pe poarta si atacati celelalte doua flancuri fara unelte, eu asa dau in straini, pun unelte doar acolo unde gasesc strain cu defensiva multa si poti si acolo sa dai cu lemn daca ai comandant cu mult zid pe el si limita la unelte marita la 50. MAI PE SCURT SE POATE JUCA SI PE LEMNE NU VA MAI PLANGETI DE PAPUSI ca inainte nu existau papusi si juca lumea, erau mai multi jucatori ca acum, ca vin evenimentele unul dupa altul asta e alta poveste da nu va obliga fratilor nimeni sa participati la TOATE EVENIMENTELE UNUL DUPA ALTUL , nu mai plangeti ca plangeti aiurea, nu o sa va ia nimeni in considerare plangerile, updateul este mondial si nu o sa se tina cont de parerea a 3 servere din 30 sau cate sunt. Referitor la marirea bonusurilor de prazi din aliante spune clar acolo ca vor fi rambursate costurile maririi acestor bonusuri inapoi in aliante ( lemn piatra rubine ), asa ca lasati vrajeala, update urile au parti bune si rele, trebuie sa ne adaptam, nu sa ne lasam de joc eu pe azzazel momentan am 7 k rubine si 1.5 milioane monede, acum 3 zile aveam 1000 de monede si 5 rubine, nu am mai bagat ca astept personalizata, vreti sa stiti de unde monedele si rubinele? exact, din fortarete si turnuri si am dat la misto asa daca am facut la misto din turnuri si fortarete in 3 zile 6000 de rubine in 10 zile sunt 20 k rubine aproape in 30 de zile sunt 60 k rubine si nu am timp de joc ca tocmai mi-a nascut nevasta:) asa ca se poate sa fii jucator si fara sa bagi cine stie ce rubine si rubine se pot face nu mai latrati aiurea ca nu se pot face ca si eu am job si eu am familie si nici eu nu bag bani ca disperatul dupa cum crede harta, ideea este sa bagi cu, cap:) am bagat doar la oferta  am prins cufere cu salturi si pene, am dat in samurai pe lemne am facut jetoane si cu penele am dat atacuri pe toata harta si cu jetoanele, la samuraii unde am facut 1 milion de puncte am facut 270.000.000 de monede din alea am cumparat iarasi scuturi de lemn am ridicat com la maxim si castelani si tot asa, ideea este sa ANTICIPEZI ce poti face tu , ce trebuie sa cumperi pentru urmatorul eveniment si tot asa, daca esti putin calculat poti juca jocul credeti-ma este joc de STRATEGIE asa ca fiti strategi nu mai asteptati sa va cada din pom, asta defineste si separa jucatorii de ferme, strategia pe jocul asta nu banii:) dai la nomazi, iei cozi, dai la straini, iei comandanti, dai la samurai cu soldati recrutati iei jetoane pe care iei soldati pe buni si tot asa, o data la 5 evenimente ai strans 2 fulluri de orori din evenimentele astea si tot asa...gata romanul bagati mare ce sa va zic, va urez spor la treaba:)
    Mai bine de atat nimeni nu putea sa spuna
  • Azzazel (RO1)Azzazel (RO1) RO1 Postări: 37
    plus ca, nu mai aberati ca se inchide serverul RO1 ca bagati voi bani sau ca nu bagati voi bani, sunteti dependenti de jocul asta si cu asta basta, este nevoie doar sa intrati pe joc si sa dati clickuri si ei iau bani dupa urma voastra nu neaparat sa bagati, aici e gandirea voastra proasta si eronata, va pot garanta cu dovezi chiar ca nu din banii pe care ii bagam noi in joc isi fac nemtii vile si isi iau ultimele modele de Tesla, grosul banilor pe care ei ii fac ii fac din clickurile pe care noi le dam pe platforma lor, credeti ca nu puteau prea-maritii nemti sa isi creeze un server de sine statator al lor cum e cel sa zicem de exemplu de la diablo? adica sa downloadezi jocul in pc si sa il joci la ei pe server, sau cum e cel de la wargaming.net? nu nu cocosei, intelegeti gresit, sunt doua mari categorii de jocuri, unul pe clickuri in care se incadreaza GGE unde sunt venituri fluctuabile dar daca jocul devine popular ai sansa sa te umpli de bani si jocurile pe platforma downloadabila care sunt ieftine ca si pret dar ca sa le joci trebuie sa le cumperi si din cand in cand mai cumperi un patch sau update cum e diablo ...sa va explic cum merge treaba mai pe scurt, diablo costa 100 de lei sa zicem, il cumpara 100 de milioane de oameni , acolo e un venit static dar este un venit sigur, cand mai fac un patch ei deja au un anume numar de jucatori care il joaca daca l-ai platit o data si nu iti mai cere alti bani o perioada de timp iti dezvolti ca si aici castelul ( acolo e caracterul ) iar la cateva luni mai arunca un patch de 30 de lei iar il cumpara 100 de milioane de oameni venit sigur si static, mai exista GGE joc de tip platforma , pe net, cu ajutorul shock wave player-ului care genereaza venituri din numarul de clickuri care se dau pe respectiva platforma , adica voi ca sa afectati nemtii trebuie sa NU MAI INTRATI DELOC PE JOC SA RENUNTATI DEFINITIV LA EL nu sa nu mai bagati bani , asta e ideea si cum 80 la suta din voi sunteti dependenti de el fiindca acest joc a fost gandit in asa fel incat sa creeze dependenta o sa intrati asa ca se pi.a nemtii pe banii pe care ii bagati voi pe joc aia sunt un bonus pur si simplu:) Plus ca in afara de Empire, GoodGame Studios mai are inca n jocuri si face publicitate la big farm prin intermediul empire , in big farm fac publicitate la empire si tot asa chiar daca va lasati voi o sa apara alti jucatori care o sa incerce jocul pe unii o sa ii prinda pe unii nu cum v-a prins si pe voi si aia la randul lor vor da clickuri si tot asa de abia cand o sa scada numarul de jucatori si nu o sa se mai dea clickuri vor aparea ofertele de 200 la suta ca sa compenseze pierderea de venit generata din clickuri, va mirati ca apar oferte de 200 la suta undeva vara si iarna? ce credeati ca sunt cadouri ofertele astea date de nemti ca sunt sarbatorile si pnm? nu va inselati iarasi amarnic, vara sunt concediile e lumea plecata nu se mai dau asa multe clickuri iar sistemul baga automat oferte mai de 200 la suta sa compenseze pierderea de venit dupa cum am zis mai sus generata din clickuri, la fel si in preajma sarbatorilor, lumea nu mai sta asa mult pe joc:) ganditi cu minte nu cu, curul baieti si citit si voi pe net ca sunt fel si fel de informatii folositoare, de fapt, nici nu trebuie sa cititi doar sa stiti putin marketing, mai pe scurt lasati de o parte faza cu bagatul banilor in joc ca se p..a nemtii pe banii vostri bagati in joc asta conteaza cam 30 la suta . Ca sa ,,pedepseasca" un server ca sa zicem asa din care nu prea ies bani nemtii pur si simplu nu se mai ocupa de el, cum a fost faza cu scoaterea suportului in limba romana:) de aici si raspunsul greu la tikete de aici si suportul doar in engleza si tot asa, serverul nu se va inchide numai ca vor devenii nepasatori iar termenii si conditiile lor sunt facute atat de bine incat numai un singur punct din tot catastivul ala de reguli conteaza si ar trebuii sa conteze pentru voi nu mai stiu exact unde este dar suna cam asa pe intelesul vostru  : Toate conturile de Empire sunt PROPRIETATEA EXCLUSIVA A GoodGameStudios, voi sunteti doar chiriasi pe ele si GoodGameStudios ISI REZERVA DREPTUL FARA MOTIV SI FARA EXPLICATII SA VA INCHIDA CONTUL ORICAND DORESC EI ! Asta ca sa stiti si voi:) asa ca inainte sa va plangeti si sa spuneti ca voi aveti drepturi TINETI MINTE ca de fapt NU AVETI NICI UN DREPT sunteti chiriasi la proprietar si acest proprietar poate sa va dea afara din ,,casa" oricand doreste el, referitor la actionarea acestui GIGANT in judecata, stati dreaq cuminti ca va puneti cu o companie cu cifra de afaceri de peste 300.000.000 de euro deci despre ce vorbim???:))))=)))) jucati acolo linistiti lasati nemultumirile si impacati-va cu ideea, de fapt si de drept ce spun ei cu parerea jucatorilor este vrajeala ei tot ce update uri vor fac asta e doar asa de fatada hai ca ne pasa dar nu le pasa va garantez:)  aveti doua variante, stergere de cont si va lasati de tot sau jucati va adaptati si ciocu mic:) Aceste doua romane nu au rolul de a ofensa pe nimeni dar asta e realitate crunta , logica si la subiect:)
    Boys ...Release the HellHounds !
    Azzazel Ro1
  • baron2 (RO1)baron2 (RO1) Postări: 269
    editat 05.07.2017

Vazusem o intamplare pe net... Unul facea livestream cu un joc cunoscut, si li s-au oprit serverele. Acesta spama mesaje developerilor sa se redeschida ca asa vrea el.
    Exact ca cu romania, nemtii nu vor amana update-ul pentru ca asa vrea ro1
    Deja se testeaza pe serverul de testare, deci nu aveti decat sa faceti unelte de lemn rpd  :D

The sea calls me home...
  • Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
    Deci referitor la fantana si banuti -  fantana o am si eu la nivel 10  - nu stiu cine zicea mai sus ca a dat 50 k rubine sa o faca la 10...cand asta? ca eu stiu ca am dat mai mult de 150 k de rubine sa o fac la 10 poate ati prins voi vreo reducere, in fine nu asta e ideea, ideea este ca fantana din punctul meu de vedere si-a scos rubinele pana acum , si-a facut treaba cel putin pentru mine cat si pentru voi sunt sigur am avut circa 3-4000 de banuti acolo pe care i-am facut instant cand am putut deci nu am o problema cu 
    @Azzazel (RO1) sincer, cam asa am zis si eu mai sus, dar multi mi-au sarit in cap, ca ba nu e adevarat, ba eu sunt pus de germani sa fiu contra la ce se zice pe aici, gen @fire_eyes (RO1) care el are voie sa se bage peste altii.. peste parerile altora. Dar mna, nu e singuru exemplu de genu asta. Si ca sa iti clarific ceva @fire_eyes (RO1)
    da man, uite ca lucrez si sunt angajat de germani, am milioane de rubine in cont, sunt  mare jucator. Am oameni in spatele meu de la sistem care imi spun ce sa zic aici pe forum. Sa va inchid voua gurile.
    Mai nou si Azzazel o sa fie la fel nu ? Si da, are dreptate azzazel, multi abuzau de treaba cu blaturile, mura in gura,unelte...

] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

I'm a ghost, but i'm still here.
     To be continued....

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!