Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Discutii: O noua mecanica de eveniment, resurse si multe altele
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!
Comentarii
la un mic update aveati buguri dar la ce vreti sa faceti deja veti avea o groaza de buguri
sa vedem geniile de la gge cum vor reactiona cand le va sari lumea in cap dupa ce au facut greseala cu updateul sa mai fie si buguri,mai bn ati renuta la el sa nu aveti o mare surpriza,ca atunci cand ati cerut sa se repare cladirile cu resurse speciale
****** dezechilibrul vostru,ati vazut ca din cauza fantanii si a blaturilor pierdeti cash si v-ati gandit sa ni le luati? Ei bine,romanii sunt inventivi si o sa ramaneti la sapa de lemn dupa ce o sa se lase trei sferturi din oamenii care inca joaca! Rusine sa va fie! Nehalitilor!
Ori renuntati la acest update ori renuntam noi la joc!
Edit. Pentru limbaj vulgar.
Update-ul este ok, foarte ok, dar din cauza chestiei cu blaturile... meh
Insulele fusesera concepute pentru facerea de cargouri si castigarea de recompense cu alianta, nicidecum pentru mesajele de genul: blat?
Oamenii au folosit insulele in mod ilegal, folosirea unor bug-uri, glitch-uri pentru uz personal intr-un joc multiplayer poate deveni overpowered si ar trebui interzisa complet, iar cei care il folosesc sa primeasca ban permament.
Asta dezechilibreaza jocul.
Cat despre papusi, se mai pot face doar ca toata lumea va fi cu ochii pe forturi si insule de acva.
Eu propun sa creasca rata insulelor si forturilor.
Cat despre banutii ramasi in fantana ii mai puteti folosi, asa scrie acolo, uitati-va atent.
Mai dau o idee, sa se scoata steagurile de xp, asa avanseaza rubinarii si fac lvl legendar 800 in cateva zile...
Asa ca @Nostale spor la citit.
Deci referitor la fantana si banuti - fantana o am si eu la nivel 10 - nu stiu cine zicea mai sus ca a dat 50 k rubine sa o faca la 10...cand asta? ca eu stiu ca am dat mai mult de 150 k de rubine sa o fac la 10 poate ati prins voi vreo reducere, in fine nu asta e ideea, ideea este ca fantana din punctul meu de vedere si-a scos rubinele pana acum , si-a facut treaba cel putin pentru mine cat si pentru voi sunt sigur am avut circa 3-4000 de banuti acolo pe care i-am facut instant cand am putut deci nu am o problema cu aceasta parte a update-ului, si voi de-a lungul existentei fantanii sigur ati avut vreo 50 de banuti acolo x1400 de rubine un banut ca bagati 2000 si daca ii faceati instant va mai lua 599 de rubine ramaneati cu 1400 sunt in jur de 70.000 de rubine , gratis deci puteti spune ca sunteti chit.
Referitor la comandantii pe care ii baga la noile evenimente si furia si toate cele, nota 10, nu sunt straluciti dar in combinatie cu alti comandanti pe care ii avem deja iese ceva extraordinar de bun, i-am calculat eu cu alte piese combinate, o sa va dati si voi seama, pietrele dupa unul puse pe highlander si tot asa etc etc..decorativele sunt foarte smechere blablabla. Sa ajungem la partea update-ului care ne doare sa zicem asa..deci..cea cu blaturile..blaturile cum a zis cineva au fost facute de niste oameni destepti, va zic si cine au fost ca eram cu ei pe ts in momentul cand au fost inventate blaturile ( sixgate si iulian85user ) jucam in legendary atunci eram toti 3 intr-o camera si am facut teste cam 6 ore pe insule cu , comandanti de prazi sa vedem cum iese deci pentru blaturi lor trebuie sa le multumiti, pe verde nu stiu cine le-a descoperit dar pe insule ei au fost , poate ca se descopereau pana la urma de altcineva mai tarziu dar na` in fine nu mai conteaza asta...update-ul este ok din punctul meu de vedere este echilibrat si sunt perfect de acord cu scoaterea blaturilor dupa insule sa va zic de ce, nu din cauza faptului ca eu bag bani si vezi doamne imi permit sa cumpar fonte ca nu cumpar fonte , nu dau 16 k rubine pe 1000 de fonte pe care le termin in 10 minute cel mult, va zic din experienta si ati vazut punctajele mele la evenimentele samurai/nomazi - precizez ca aceste punctaje au fost facute in proportie de 80 la suta NUMAI cu unelte din lemn , gasiti tabara de samurai / nomazi cu cel mai mic bonus de distanta pe zid, ii dati flanc si poarta atac cu scari de lemn berbeci si scuturi de lemn, cumparati scarile de la armurier pe regate faceti berbeci si pe verde scuturi, eu fac 5000 de scuturi de lemn pe zi cocoseilor echivalentul a 2500 de papusi, nu am facut un blat toata viata mea si nu am cumparat fonte dupa cum banuiti dau cateva clickuri si gata scuturile in loc sa stau ca voi toata ziua sa fac blaturi
Azzazel Ro1
Azzazel Ro1
da man, uite ca lucrez si sunt angajat de germani, am milioane de rubine in cont, sunt mare jucator. Am oameni in spatele meu de la sistem care imi spun ce sa zic aici pe forum. Sa va inchid voua gurile.
Mai nou si Azzazel o sa fie la fel nu ? Si da, are dreptate azzazel, multi abuzau de treaba cu blaturile, mura in gura,unelte...