Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Update - Discuții
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!
Comentarii
@Keno,iti multumesc ca raspunzi la toate comentariile!
Azzazel Ro1
Alt punct de vedere pe care as vrea sa mi-l exprim..si o idee care mi-a venit si am precizat asta mai de mult, se poate face desi probabil mai greu dar ar fi o incantare pentru jucatori si GGE nu ar avea nimic de pierdut din asta doar de castigat - referitor la unelte , pentru asta o sa fac un alt post pe forum in care o sa fac sa zicem o mica petitie pentru implementarea acestei idei care suna pe scurt cam asa :
Sa se creeze cumva o piata, unde jucatori pot face schimb de unelte intre ei :
Sa va zic cum ar fi : eu azzazel pun pe piata 10.000 de ziduri de aparare, cer pentru ele 200.000 de scari de lemn sa zicem, platesc o taxa de 100 de rubine jocului pentru a putea face oferta mea pe aceasta piata , toata harta sa isi puna acolo unelte, iar piata sa fie incadrata in 2-3 categorii ca sa nu stam sa scrolam toata iua prin ea unelte pana in 10.000, pana in 50.000 si pana in 100.000 jucatorii se vor duce la cantitatea care o vor, dupa ce se va face ofertarea pe piata , eu cu cele 10.000 de ziduri sa vina xyz jucator sa dea accept ofertei iar din contul meu sa fie retrase 10.000 de ziduri si din al lui 200.000 de scari, la un click distanta, astfel la 100 de ofertari pe zi GGE ar mai face si de acolo 10.000 de rubine la pretul de ,,anunt" sa zicem de 100 de rubine, puteti pune pret de 1000 de rubine sau poate un ofertant face 5 oferte intr-o zi sau puteti creste pretul o data cu numarul de unelte. In imaginatia mea asta ar arata cam asa
Nume : Oferta: Cerere schimb: Accepta schimb:
Azzazel 10.000 ziduri 200.000 scari lemn 10.000 zid > 200.000 scari - click:)
In acest fel, cu marirea numarului de fortarete si cu piata de unelte ati putea echilibra jocul, unii poate au multe scari nu au ce face cu ele da nu au ziduri de aparare, altii poate nu au una si vor alta si vor sa dea la schimb.
Stiu ce ganditi, acesta poate fi un alt fel de trafic, nu se considera trafic daca setati si un numar minim de unelte pe care un ofertant le poate face :
Exemplu am un cont mort pun 10.000 de ziduri de aparare dupa el si cer la schimb o scara de lemn si intru si dau eu repede accept:)
@Keno
Azzazel Ro1
Propunerea cu fortărețele nu cred că o să se implementeze deoarece ele au fost gândite de la început să fie amplasate așa nefiind luat în considerare atacurile de pe sate
Azzazel Ro1
Azzazel Ro1
Chiar credeai ca ii pacalesti? Sincer iti apreciez toate posturile, sunt bine gandite, si eu am fost surprins venind din alte jocuri sa nu gasesc o piata reala in empire ci doar transporturi (gratuite !!), nici urma de licitatie sau alt gen de reglaj al preturilor, dar eu ma orientam numai dupa resurse, in nici un caz dupa unelte ... asa cum vezi e o economie comunista aici, preturile pe rubine sunt fixe, a cere o piata libera, in special la uneltele pe rubine, ar fi un dezastru pentru ei ... asa ca hai sa nu mai visam
Multa lume va cumpara ce e cel mai bun de acolo, si daca o sa mai bage odata evenimentele alea, nimeni nu o sa mai traga la acelasi comadant sau castelan, aia a fost o miscare proasta pentru gg's....