Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Update - Discuții

13

Comentarii

• Ahura Mazda (RO1)Ahura Mazda (RO1) RO1 Postări: 16
    Pentru alex909 .... tata  , am si eu o varsta  si pot sa trag coada de mață  , ca sa demonstrez  ce ???  ca am o varsta ? fii mai calm  ca nu esti tata lui tata lui peste prajit  , nu-i tin partea la nimeni , dar  daca este un moderator  forum  ( a nu confunda cu moderatorul de joc)  face si el ce poate , in limita acreditarii sale  . Am tot spus  la multi ca aici pe forum , nu dati cu parul in moderator ,  care nu este remunerat , deci incearca sa ajute  prin raspunsuri credibile , comunitatea româneasca . Repet  nu este moderator  de joc . Daca vreti sa rupeti capul la cineva din ggs  , atunci faceti tiket . 
     Daca sunteti vechi pe joc  , atunci stiti prea bine ce  trebuie facut  . 
    Aici pe forum  cum a spus  Azzazel , a punctat precis  ce a dorit sa spuna , lucruri serioase  prin care a pierdut  bani reali  , Iar tu alex909 o tii cu dragonul in cap ... esti om serios  ???  Pentru 200 de rubine  ?? Pai daca vrei sa ataci dragonul atunci ataca-l de unde este potrivit sa-l ataci  . Eu unul nu am mai atacat dragonul de 4 ani . Se vede clar ca unii sunt  jucatori de weekend  si altii jucatori profi .
        Revin cu o precizare finala , ajutati moderatorul de forum cu intrebari reale  despre joc sa poata sa va raspunda  la timp si sa-i placa sa va ajute  , alfel , daca il acuzati de lucruri ciudate , atunci o sa plece si el , pt  ca nu e obligat  sa suporte injuriile  si acuzatiile  nefondate . E mai bine  sa dispara forumul RO ??? Keno e la inceput  , abia a inceput  sa cunoasca comunitatea internationala  , o sa fie  ok , doar sa-i dati credibilitate , apoi va face lucruri bune pentru comunitatea noastra de români .
    Spor la joc  .  

Nu inteleg de ce te aprinzi,daca citesti ultimul post scriu clar ca apreciez munca lui si il felicit.Pe de alta parte problemele tuturor trebuiesc discutate aici.Sa inteleg ca numai unii au mai mult,,drept,, decat altii?Este treaba ta,si jocul tau ,daca nu ai mai atacat o fortareata de patru ani.Ei bine sunt altii care nu sunt ,,nababi,, si inca le ataca.Si pentru tine...joc aproximativ 20 de ore pe acest joc caci din nefericire sunt somer.Am inteles ca te bucuri ca nu se mai dau atacuri de pe sate.Este parerea strict a ta,eu cunosc o gramada care nu se bucura.Daca vreti sa jucati numai voi cei ce bagati bani in joc spuneti fratilor asa,sa iasa de pe joc cine nu baga bani!Inca o data @Keno ai toata stima mea si iti multumesc pentru raspunsuri.As prefera sa se discute despre subiecte si nu despre oameni in postarile de pe forum!
    alex909 @ ro 1
  • Pentru alex909 .... tata  , am si eu o varsta  si pot sa trag coada de mață  , ca sa demonstrez  ce ???  ca am o varsta ? fii mai calm  ca nu esti tata lui tata lui peste prajit  , nu-i tin partea la nimeni , dar  daca este un moderator  forum  ( a nu confunda cu moderatorul de joc)  face si el ce poate , in limita acreditarii sale  . Am tot spus  la multi ca aici pe forum , nu dati cu parul in moderator ,  care nu este remunerat , deci incearca sa ajute  prin raspunsuri credibile , comunitatea româneasca . Repet  nu este moderator  de joc . Daca vreti sa rupeti capul la cineva din ggs  , atunci faceti tiket . 
     Daca sunteti vechi pe joc  , atunci stiti prea bine ce  trebuie facut  . 
    Aici pe forum  cum a spus  Azzazel , a punctat precis  ce a dorit sa spuna , lucruri serioase  prin care a pierdut  bani reali  , Iar tu alex909 o tii cu dragonul in cap ... esti om serios  ???  Pentru 200 de rubine  ?? Pai daca vrei sa ataci dragonul atunci ataca-l de unde este potrivit sa-l ataci  . Eu unul nu am mai atacat dragonul de 4 ani . Se vede clar ca unii sunt  jucatori de weekend  si altii jucatori profi .
        Revin cu o precizare finala , ajutati moderatorul de forum cu intrebari reale  despre joc sa poata sa va raspunda  la timp si sa-i placa sa va ajute  , alfel , daca il acuzati de lucruri ciudate , atunci o sa plece si el , pt  ca nu e obligat  sa suporte injuriile  si acuzatiile  nefondate . E mai bine  sa dispara forumul RO ??? Keno e la inceput  , abia a inceput  sa cunoasca comunitatea internationala  , o sa fie  ok , doar sa-i dati credibilitate , apoi va face lucruri bune pentru comunitatea noastra de români .
    Spor la joc  .  

Apreciez si am apreciat ce spui.Cred ca esti cam singurul de pe forum care apreciaza munca lui @keno si vorbeste normal,fara injuraturi.De ar fi toti ca tine..Eu cred ca totusi daca continua multi playeri nervosi sa comenteze,s-ar putea sa nu mai existe serverul ro 1 in ceva timp. 
            @Keno,iti multumesc ca raspunzi la toate comentariile! :)
    - WINNER SEBI -  made w Imgflip meme maker
  • Ahura Mazda (RO1)Ahura Mazda (RO1) RO1 Postări: 16
    nu mai mancati "branza" degeaba
    e mai bine  fara atacuri de pe sate. poti face rubine si de pe castelul principal
    eu dau si i au  3-4 dragoni pe zi....uneori si 10....cand e sarbatoare :)))
    dar e normal sa fi dintr o alianta de pe locul 90 sau cat o fi acolo si sa nu fi primit nici un atac de pe sat
    si singuri care va ataca mai serios sunt straini si atunci ardeti ca sobolanii
    vreti rubine? da ti pe nomazi si samurai ca va da banuti  si va dublati rubinele nu mai va plangeti ca savariele.
    da ti pe turnuri ca si acolo va da  cate 30-40 rubine.....din 10 turnuri ai facut  rubine cat un dragon
    jucati EMPIRE nu  BIGFARM.....
    daca v ati  plictisit.....dati va  pe langa boupim sa va faca fermieri :)))
    fermieri cu acte in regula ...ca asa oricum sunte ti  dar la negru :)))
    Amice eu nu vorbesc numai ptr mine..tu esti copil mic,eu faceam si 10-12k rubine pe zi.Daca stam unde stam o facem constient.Sa joci intr-o alianta mica sa vezi ,,binele,, de pe lume.Ce usor este sa vorbiti...Ai inteles gresit,eu vorbeam despre atacurile la forarete,cele de pe sat spre alt player era firesc sa fie oprite.Dar asa este morarul,cand se vede cu sacul in caruta...Ia intreaba-l pe Marius2864 unde a crescut...
    alex909 @ ro 1
  • KenoKeno Postări: 1,177
    Dacă vă mai certați ve-ți fi penalizați cu 2 puncte.

Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
  • @Keno De ce numai cei de level 70 au comandantul nou si cei sub il au pe cel de la Festivalul Primaverii?
  • voi va bateti joc de noi cu armurierul ala porocaliu ? stam ore intregi sa luam un set denala unic la campionate  , rupem zeci de mii de unelte si soldati iar acum veniti cu ele intinse pe tava , cu o piesa care se poate lua in 10 minute daca dai cu cufere ,asta bataie de joc !! 
    Nuuu, nu e bataie de joc. Daca iti faci datoria sa CUMPERI cufere (ca nu le mai poti lua de moca de la conturi mici) se cheama ca ti-ai facut corect comandantii aia ... tot la bani dati cu feldera in conturile gge. Aceeasi Marie cu alta palarie adicatelea :smiley:
     :))))
  • Keno,rasspunde-mi te rog cum pot castiga lacul cu lotusi??
    Keno,rasspunde-mi te rog cum pot castiga lacul cu lotusi??
    La nivel 70+ , la 349 puncte câștigate la evenimentul Regele Lotus.

Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
  • Azzazel (RO1)Azzazel (RO1) RO1 Postări: 37
    Keno a zis:
    lasa-i pe astia , copii de tzatza care pun intrebari aiurea ca se putea uita si singur cum il poate castiga, winnere iti dau eu un raspuns mai corect decat al lui keno, DACA JOCI EMPIRE o sa il castigi, daca stai toata ziua pe forum nu o sa il castigi:)
    Boys ...Release the HellHounds !
    Azzazel Ro1
    nu mai mancati "branza" degeaba
    e mai bine  fara atacuri de pe sate. poti face rubine si de pe castelul principal
    eu dau si i au  3-4 dragoni pe zi....uneori si 10....cand e sarbatoare :)))
    dar e normal sa fi dintr o alianta de pe locul 90 sau cat o fi acolo si sa nu fi primit nici un atac de pe sat
    si singuri care va ataca mai serios sunt straini si atunci ardeti ca sobolanii
    vreti rubine? da ti pe nomazi si samurai ca va da banuti  si va dublati rubinele nu mai va plangeti ca savariele.
    da ti pe turnuri ca si acolo va da  cate 30-40 rubine.....din 10 turnuri ai facut  rubine cat un dragon
    jucati EMPIRE nu  BIGFARM.....
    daca v ati  plictisit.....dati va  pe langa boupim sa va faca fermieri :)))
    fermieri cu acte in regula ...ca asa oricum sunte ti  dar la negru :)))
    Amice eu nu vorbesc numai ptr mine..tu esti copil mic,eu faceam si 10-12k rubine pe zi.Daca stam unde stam o facem constient.Sa joci intr-o alianta mica sa vezi ,,binele,, de pe lume.Ce usor este sa vorbiti...Ai inteles gresit,eu vorbeam despre atacurile la forarete,cele de pe sat spre alt player era firesc sa fie oprite.Dar asa este morarul,cand se vede cu sacul in caruta...Ia intreaba-l pe Marius2864 unde a crescut...
    sunt de acord cu tine alex, in vederea fortaretelor, daca au scos chestia cu satele macar sa faca fortaretele mai accesibile sau sa le inmulteasca pe regate din pct meu de vedere ar fi un raport corect pe fiecare regat sa fie 40 % din numarul jucatorilor dupa harta sau sa spunem 30% , adica daca sunt 1000 de jucatori pe RO1 pe fiecare regat sa fie cate 300 de fortarete puse randoom pe harta:) eu unul nu am dat niciodata in fortarete dar stiu ce zici despre facutul rubinelor pe ele, am avut colegi si prieteni care isi faceau suta de mii de rubine pe luna numai din fortarete /turnuri/banuti la fantana - aici am inca o nelamurire facand o pauza la banutii de la fantana @Keno , daca am facut fantana la nivel 10 si am bagat niste rubine in ea, putine multe nu conteaza cate, inainte erau cufere cu banuti , acum iau cate un banut doi la festivalurile astea, pai pentru aia 2 banuti nici nu ma stresez cum s-ar zice, unde sunt ofertele ( cuferele ) cu banuti? ca inainte erau..P.S. daca GGE nu te plateste pentru munca depusa pe forum imi dai un mesaj privat pe joc dupa cont sau aici ca te platesc eu sa ne tii la curent cu toate cele si nu glumesc;) - revenind la facutul rubinelor din joc, cum zice si alex , sunt de parere ca jucatorii care nu investesc asa mult in joc sa li se acorde o atentie speciala, repet, cred ca cea mai buna solutie ar fi marirea numarului de fortarete, asta plus atacurile pe turnuri/berimond banuti sa le mareasca fondurile de rubine, asta este accesibil tuturor deci nu se poate spune ca GGE avantajeaza jucatorii care nu investesc asa mult in joc:) si unu care investeste poate sa dea pe fortarete etc etc , asta ramane la latitudinea fiecaruia .
    Alt punct de vedere pe care as vrea sa mi-l exprim..si o idee care mi-a venit si am precizat asta mai de mult, se poate face desi probabil mai greu dar ar fi o incantare pentru jucatori si GGE nu ar avea nimic de pierdut din asta doar de castigat - referitor la unelte , pentru asta o sa fac un alt post pe forum in care o sa fac sa zicem o mica petitie pentru implementarea acestei idei care suna pe scurt cam asa :

Sa se creeze cumva o piata, unde jucatori pot face schimb de unelte intre ei :
    Sa va zic cum ar fi : eu azzazel pun pe piata 10.000 de ziduri de aparare, cer pentru ele 200.000 de scari de lemn sa zicem, platesc o taxa de 100 de rubine jocului pentru a putea face oferta mea pe aceasta piata , toata harta sa isi puna acolo unelte, iar piata sa fie incadrata in 2-3 categorii ca sa nu stam sa scrolam toata iua prin ea unelte pana in 10.000, pana in 50.000 si pana in 100.000 jucatorii se vor duce la cantitatea care o vor, dupa ce se va face ofertarea pe piata , eu cu cele 10.000 de ziduri sa vina xyz jucator sa dea accept ofertei iar din contul meu sa fie retrase 10.000 de ziduri si din al lui 200.000 de scari, la un click distanta, astfel la 100 de ofertari pe zi GGE ar mai face si de acolo 10.000 de rubine la pretul de ,,anunt" sa zicem de 100 de rubine, puteti pune pret de 1000 de rubine sau poate un ofertant face 5 oferte intr-o zi sau puteti creste pretul o data cu numarul de unelte. In imaginatia mea asta ar arata cam asa :smile:

Nume :                     Oferta:                      Cerere schimb:                        Accepta schimb:
    Azzazel                10.000 ziduri              200.000 scari lemn                 10.000 zid > 200.000 scari - click:)

In acest fel, cu marirea numarului de fortarete si cu piata de unelte ati putea echilibra jocul, unii poate au multe scari nu au ce face cu ele da nu au ziduri de aparare, altii poate nu au una si vor alta si vor sa dea la schimb.
    Stiu ce ganditi, acesta poate fi un alt fel de trafic, nu se considera trafic daca setati si un numar minim de unelte pe care un ofertant le poate face :
    Exemplu am un cont mort pun 10.000 de ziduri de aparare dupa el si cer la schimb o scara de lemn si intru si dau eu repede accept:)
    @Keno

Azzazel Ro1
    Propunerea cu market-ul a fost trimisă mai departe !

Propunerea cu fortărețele nu cred că o să se implementeze deoarece ele au fost gândite de la început să fie amplasate așa nefiind luat în considerare atacurile de pe sate

mai am si mai sunt multe alte idei de implementat in cadrul jocului dar degeaba ne racim noi/eu gura de pomana pe aici ca nu se tine cont de nimic, asa si-au exprimat jucatorii si nemultumirea in legatura cu pietrele si degeaba, tot s-a implementat update-ul ..aia e , idei sunt, mesager avem dar..cine sa le puna in practica..mamaie:))
    Azzazel Ro1
  • Keno a zis:
    lasa-i pe astia , copii de tzatza care pun intrebari aiurea ca se putea uita si singur cum il poate castiga, winnere iti dau eu un raspuns mai corect decat al lui keno, DACA JOCI EMPIRE o sa il castigi, daca stai toata ziua pe forum nu o sa il castigi:)
     Azzaezel,uitate pe ce loc esti tu la evenimentul acesta si apoi pe ce loc sunt eu.lacul cu lotusi nu l-am vazut la rasplati,l-am intrebat pe moderator pentru a afla la cate puncte,mie nu imi apare.Forumul pentru asta e,pentru a intreba!@Keno,multumesc de raspuns
  • mai am si mai sunt multe alte idei de implementat in cadrul jocului dar degeaba ne racim noi/eu gura de pomana pe aici ca nu se tine cont de nimic, asa si-au exprimat jucatorii si nemultumirea in legatura cu pietrele si degeaba, tot s-a implementat update-ul ..aia e , idei sunt, mesager avem dar..cine sa le puna in practica..mamaie:))
     Propunerea cu schimbul este intradevar foarte ok.
    Keno a zis:
     Azzaezel,uitate pe ce loc esti tu la evenimentul acesta si apoi pe ce loc sunt eu.lacul cu lotusi nu l-am vazut la rasplati,l-am intrebat pe moderator pentru a afla la cate puncte,mie nu imi apare.Forumul pentru asta e,pentru a intreba!@Keno,multumesc de raspuns
    pe ce loc sunt eu la eveniment? pai eu la samurai sau nomazi ma duc direct pe locul 1 la asta cu lotus:))) ori nu ai jucat empire in ultimele 6 luni sa stii?:)))
    Azzazel Ro1
  • Keno a zis:
    pe ce loc sunt eu la eveniment? pai eu la samurai sau nomazi ma duc direct pe locul 1 la asta cu lotus:))) ori nu ai jucat empire in ultimele 6 luni sa stii?:)))
    Tu bagi bani cu nemiluita in joc:))Parca ti s-au terminat munitile,asa ziceai:)))
  • Klingon (RO1)Klingon (RO1) Postări: 557
    editat 06.06.2017
        @Azzazel (RO1) Forte oculte platitoare de biruri grele continua sa faca presiuni asupra GGE pentru a putea transfera unelte cu toate ca tocmai s-a decretat ca actiunile de acest gen sunt ilegale si daunatoare bunului mers al jocului si pot afecta integritatea imperiului intr-o asemenea masura in cat sa degenereze turnirurlie dreptilor cavaleri ce nu vor mai putea sa acceseze locurile fruntase in clasament si prin urmare nu vor mai vedea fata reginei generoase de la care ar fi primit rasplatile cuvenite ... 
        Chiar credeai ca ii pacalesti? Sincer iti apreciez toate posturile, sunt bine gandite, si eu am fost surprins venind din alte jocuri sa nu gasesc o piata reala in empire ci doar transporturi (gratuite !!), nici urma de licitatie sau alt gen de reglaj al preturilor, dar eu ma orientam numai dupa resurse, in nici un caz dupa unelte ...  asa cum vezi e o economie comunista aici, preturile pe rubine sunt fixe, a cere o piata libera, in special la uneltele pe rubine, ar fi un dezastru pentru ei ... asa ca hai sa nu mai visam :)
    Post edited by Klingon (RO1) on

• Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
    editat 06.06.2017
        @Azzazel (RO1) Forte oculte platitoare de biruri grele continua sa faca presiuni asupra GGE pentru a putea transfera unelte cu toate ca tocmai s-a decretat ca actiunile de acest gen sunt ilegale si daunatoare bunului mers al jocului si pot afecta integritatea imperiului intr-o asemenea masura in cat sa degenereze turnirurlie dreptilor cavaleri ce nu vor mai putea sa acceseze locurile fruntase in clasament si prin urmare nu vor mai vedea fata reginei generoase de la care ar fi primit rasplatile cuvenite ... 
        Chiar credeai ca ii pacalesti? Sincer iti apreciez toate posturile, sunt bine gandite, si eu am fost surprins venind din alte jocuri sa nu gasesc o piata reala in empire ci doar transporturi (gratuite !!), nici urma de licitaite sau alt gen de reglaj al preturilor, dar eu ma orientam numai dupa resurse, in nici un caz dupa unelte ...  asa cum vezi e o economie comunista aici, preturile pe rubine sunt fixe, a cere o piata libera, in special la uneltele pe rubine, ar fi un dezastru pentru ei ... asa ca hai sa nu mai visam :)
    Acest joc a fost facut si gandit in mersul asta, daca ar da uneltele pe monezi, sau ar face un nou mecanism pentru a schimba uneltele, ei ar fi in -% cu economia companiei, si cu noul armurier galben.
    Multa lume va cumpara ce e cel mai bun de acolo, si daca o sa mai bage odata evenimentele alea, nimeni nu o sa mai traga la acelasi comadant sau castelan, aia a fost o miscare proasta pentru gg's....
    ] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

I'm a ghost, but i'm still here.
     To be continued....

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!