Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Bătălia Națiunilor - Discuții

KenoKeno Postări: 1,177
Salut,

Aici puteți discuta despre noul eveniment: Bătălia Națiunilor

Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
«13

Comentarii

• salut daca un jucator nu a participat la batalia nationala va primi rasplati ca ceilalti jucatori care au participat
    eu spun ca nu e corect
  • Azzazel (RO1)Azzazel (RO1) RO1 Postări: 37
    daca romania participa la jocurile olimpice si castiga la gimnastica medalii de aur este corect ca restul poporului roman sa nu primeasca si ei fiecare cate o medalie de aur...si eu spun ca nu este corect. Vet of moche , trezeste-te ca ai dormit destul!
    Boys ...Release the HellHounds !
    Azzazel Ro1
  • ItzWolfyMan (RO1)ItzWolfyMan (RO1) Postări: 1
    editat 27.05.2017
    Pentru cei care comenteaza ca nu e drept SHUT THE **** UP ! Mie imi convine sa castig chestii fara sa particip =)))))
    Post edited by Keno on
  • batalia natiunilor mi se pare un eveniment interesant,sper sa fie asa :)
    - WINNER SEBI -  made w Imgflip meme maker
  • Vreau sa stiu,pe ce data vine?
  • Kage (ASIA1)Kage (ASIA1) ASIA1 Postări: 2,943
    Vreau sa stiu,pe ce data vine?
    Posibil pe la jumatatea evenimentului, cand toata lumea a luat premiile si au terminat toate uneltele la evenimente, ca sa fie mai "echilibrat" ca nu cred ca o sa il bage la inceput, ca o sa fie lag mare, avand in vedere ca e luna noua inceputa, o sa vina evenimentele mai vechi, coasta/subteranu.. daca le vom vedea luna viitoare. 
    ] - asia 1 / Second player on power -   - 2.8m power - Oct. 04. 2019 

I'm a ghost, but i'm still here.
     To be continued....

• StefanFighter (INT2)StefanFighter (INT2) INT2 Postări: 3
    nu prea este corect ca cei care nu participa sa primeasca rasplati

• Dar despre luptele pentru capitala regala..... ce se mai aude ?
    N-au mai fost cam de multa vreme :)

Dark_Master @ ro 1
  • Cand vine??
  • KenoKeno Postări: 1,177
    Dar despre luptele pentru capitala regala..... ce se mai aude ?

Evenimentul ''Lupta pentru capitala regală'' a fost scos deocamdată pentru a fi reparat, deci nu va apărea în viitorul apropiat.

Cand vine??
    Nu am fost informați despre data apariției Bătăliei Națiunilor, dar cel mai probabil va apărea odată cu evenimentul Regele Lotus

Regulament ForumSupport | Termenii și Condițiile de UtilizareHUB | Flash PlayerȘtiri de la Moderatori
    Keno a zis:

Evenimentul ''Lupta pentru capitala regală'' a fost scos deocamdată pentru a fi reparat, deci nu va apărea în viitorul apropiat.

Cand vine??
    Nu am fost informați despre data apariției Bătăliei Națiunilor, dar cel mai probabil va apărea odată cu evenimentul Regele Lotus
    Vezi ca mai ai posturi la care trebuie sa raspunzi #keno si prin categoria discutii la update-ul de mizerie pe care l-au facut astia de la GGE , stiu tu esti mesagerul si cum se spune, nu omorati mesagerul , dar fii bun si lamureste-ne pe acolo cu niste chestii, daca nu le stii afla-le ca esti omul nostru de legatura, in principiu faza cu muzeul am facut eu un post fii bun citeste-l si editeaza-l ca special nu l-am editat si cenzurat sa il citesti:)
    Thank`s:);)
    Azzazel Ro1
  • Keno a zis:

Cand vine??
    Vezi ca mai ai posturi la care trebuie sa raspunzi #keno si prin categoria discutii la update-ul de mizerie pe care l-au facut astia de la GGE , stiu tu esti mesagerul si cum se spune, nu omorati mesagerul , dar fii bun si lamureste-ne pe acolo cu niste chestii, daca nu le stii afla-le ca esti omul nostru de legatura, in principiu faza cu muzeul am facut eu un post fii bun citeste-l si editeaza-l ca special nu l-am editat si cenzurat sa il citesti:)
     Chiar iti bati joc de @keno?este totusi moderatorul acestui server.
    Keno a zis:

Cand vine??
     Chiar iti bati joc de @keno?este totusi moderatorul acestui server.
    nu imi bat deloc joc dar fata de angus dupa forumul uk nu ne da nici o lamurire asupra a ce s-a intamplat aici:) si vrem sa stim ca si noi contam zic eu, daca ei au alta parere aia e:)
    Azzazel Ro1
  • O sa ma culc in primavara si o sa ma trezesc in vara! In sfarsit a venit! Si odata cu ea , vor veni si noile ev. despre care am citit: Regele Lotus si Batalia Natiunilor. Tot acum am vazut ca , in timp ce voi dormi , furtuna lunara imi va distruge insula.. Furtunile de vara :)  Pe scurt , se simte vara si in Goodgame Empire!

:):D;):/:o:s:p:'(:|B):#:*<3o:)>:)

editat 01.06.2017
    Nu prea stiu de Batalia Natiunilor cum va merge cu serverele mici, vom avea macar parte de de un premiu ceva ? :/
    Caci la noi sunt aliante putine sa traga ... si chiar as vrea sa vad si eu cum arata o decorativa din aia :disappointed:

To be continued....

• Nu prea stiu de Batalia Natiunilor cum va merge cu serverele mici, vom avea macar parte de de un premiu ceva ? :/
    Caci la noi sunt aliante putine sa traga ... si chiar as vrea sa vad si eu cum arata o decorativa din aia :disappointed:
      eh,sunt cateva all care trag..de ex games of thrones in care sunt eu:P.Dar mai alex Dx,OL si OP
    Nu prea stiu de Batalia Natiunilor cum va merge cu serverele mici, vom avea macar parte de de un premiu ceva ? :/
      eh,sunt cateva all care trag..de ex games of thrones in care sunt eu:P.Dar mai alex Dx,OL si OP
    Am facut referire la asia 1 man, stiu ca e un server micut, dar totusi o sa avem si noi parte de un premiu ceva la acest eveniment ? :/
    Macar de consolare :neutral:

To be continued....

• Nu prea inteleg imi spuneti cand apare batalia natiunilor(data)
    Nu prea inteleg imi spuneti cand apare batalia natiunilor(data)
    Bătălia Națiunilor a început deja.

Se va face la sfârșitul fiecărei invazii un clasament cu media punctelor acumulate de fiecare server după media punctajelor celor mai buni jucători de pe fiecare server.

Undeva la primi 750.

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!