Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Stapanul castelului

Acest joc l-am intalnit acum multa vreme pe un alt forum, si se bucura
de un succes imens. E cunoscut in forumurile internationale ca "King of
the hill". Cred ca nu strica sa-l avem si aici 
Cum se joaca: trebuie sa descrieti o metoda prin care sa cuceriti Castelul, stapanit de jucatorul dinaintea voastra.
Metodele de cucerire trebuie sa fie cat de cat elaborate, puneti-va imaginatia la lucru.
Va rog sa nu folositi subiectul ca pe o alta cale de a face post-hunting. Nu se dau premii pentru postarea din 2 in 2 minute. Daca se exagereaza in comentarii scurte si lipsite de creativitate, voi inchide jocul.
Asadar:
Sunt stapanul Castelului. Cine indrazneste sa-l cucereasca?
un comentariu ar trebui sa arate cam asa:
"eu , as ataca cu o armata de 500 de soldati pe flacuri si sageti cu otrava , si pe atac , 1000 de soldati cu 500 de pietre . lupta e crancena, dar soldatii tai abandoneaza Castelul deorece urasc geamurile sparte.
sunt stapanul Castelului!"
adica, trebuie sa descrii ce faci ca sa cuceresti castelul si sa inchei cu Sunt stapanul Castelului!
randul meu:
Vin cu o echipa de mesteri si geamgii ca sa repar geamurile sparte de soldatii tai cu pietre. Mesterii mei fac o galagie insuportabila. Soldatii tai nu mai suporta galagia, caii si-au ranit copitele prin atata sticla sparta si abandoneaza castelul.
Sunt stapanul Castelului!

Cum se joaca: trebuie sa descrieti o metoda prin care sa cuceriti Castelul, stapanit de jucatorul dinaintea voastra.
Metodele de cucerire trebuie sa fie cat de cat elaborate, puneti-va imaginatia la lucru.
Va rog sa nu folositi subiectul ca pe o alta cale de a face post-hunting. Nu se dau premii pentru postarea din 2 in 2 minute. Daca se exagereaza in comentarii scurte si lipsite de creativitate, voi inchide jocul.
Asadar:

un comentariu ar trebui sa arate cam asa:
"eu , as ataca cu o armata de 500 de soldati pe flacuri si sageti cu otrava , si pe atac , 1000 de soldati cu 500 de pietre . lupta e crancena, dar soldatii tai abandoneaza Castelul deorece urasc geamurile sparte.
sunt stapanul Castelului!"
adica, trebuie sa descrii ce faci ca sa cuceresti castelul si sa inchei cu Sunt stapanul Castelului!

randul meu:
Vin cu o echipa de mesteri si geamgii ca sa repar geamurile sparte de soldatii tai cu pietre. Mesterii mei fac o galagie insuportabila. Soldatii tai nu mai suporta galagia, caii si-au ranit copitele prin atata sticla sparta si abandoneaza castelul.
Sunt stapanul Castelului!

2
Comentarii
O tactica cat mai buna ar fii sa incercuiesti cetatea (castelul ) cu armata si toti cei din castel sa nu mai iasa.
Voi otravi apa si voi ocupa toate drumurile de alimentare a cetati (castelului) pana ce regele/regina vor muri sau vor ridica steagul alb de supunere.
Si asa nu vor fi multe vieti spulberate (depinde de gandirea regelui, daca renunta sau moare odata cu poporul sau).
In cele din urma sunt stapanul castelului!
Deci eu sunt stapanul castelului
Eu sunt stapanul castelului
Prin greu vreau sa zic ca poate dura luni sau ani sau cateva zile.
Eu ca sa pot sa cuceresc castelul voi infiltra guvernatori falsi in castel ca ei sa creeze probleme intre rege si supusi si asa regele va fi in declin si oameni de rand se vor rascoli inpotriva lui si il vor omora si eu voi deveni Stapanul Castelului!
1 15 doctori ciuma care vor imbolnavii populatia
2 voi trimite iscoade sa arunce in castel vase cu serpi veninosi care vor musca oamenii
3 voi trimite o ploaie de sageti in flacari care vor arde o parte din cladiri
4 voi aduce catapulte care vor darama zidurile
5 voi trimite hoarde de lei si lupii
6 voi ataca cu 50.000 de orori
7 LOVITURA FINALA-voi elibera DRAGONUL
SUNT STAPANUL CASTELULUI !!!!!
Si sunt STAPANU CASTELULUI
sunt stapnul castelului
sunt stapanul castelului