Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Hotfix

Salutare comunitate
In acest moment are loc un hotfix pentru repararea problemei cu berimond, imi cer scuze pentru postarea tarzie,spor la joc!
In acest moment are loc un hotfix pentru repararea problemei cu berimond, imi cer scuze pentru postarea tarzie,spor la joc!

3
Comentarii
De indata ce jocul este disponibil va aparea Invazia Berimond-ului
e un semn..
Urmeaza in urmatoarele minute,
pe alte servere se baga toate la timp dar la noi nu ..
Din cauza unor probleme tehnice evenimentul va aparea doar dupa actualizarea de maine, ne cerem scuze jucatorilor din serverele pagubite!
tineti minte ca eu am jucat multe jocuri dar niciunul atat de plin de buguri ca GGE!
de ce faceti asta?e ca un semn ca trebuie sa bagam mai multi bani in serverul romania?
uite ca eu si poate si altii refuzam sa cumparam rubine!
trebuie sa bagati voi udate dupa update, nu vedeti ca stricati jocul?inainte era mult mai bun decat acum!