Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
S-au cacat tigrii pe ei la strainii !!!!

Cu tot cu schimburile de jucatori tot n-au fost in stare sa-i bata pe dx , sunt curios daca no limit ia insula luna asta daca pierde si a doua tura la rand o sa ii poreclim pe no limit = no win :d:d:d:d:d
Post edited by davidplayr on
0
Comentarii
Nu mai fa posturi degeaba...
de fiecare daca cand vin nomazii si strainii,insulele
Incepeti cu astfel de porcarii....
Nu fa mare caz din asta, si in dx au mers multi sa ajute, si tu cum esti un parlit de nu esti in nici o federatie, nu inteleg de ce vorbesti.
oi fi si tu vreun mare jucator cacatule
Mare jucator nu sunt, dar stiu ca sunt mai mult ca tine clar
eu macar sunt realist nu, pupincurist ca tine
de ce trebuie sa jignim?
Buna asta
bai davide cum a zis si magdaD numai fa posturi degeaba
tu taci ca esti degeaba
corect pana la urma joci sa te relaxezi nu sa ii tii turnurile lu viper sau pariss sa faca ei p... mare ca cine is ei
tu vorbesti
pai daca e asa prost trebuie sa il intelegem
nu spun asta ca sa ma razbun pe david ca mi-a zis acelas lucru
Si in acelas timp avem voie sa, si criticam, facem parte din federatii diferite, este normal sa ne sustinem partea, bravo lor ca au castigat dar nu e normal sa se spuna:"era clar ca ia dx" sau alte porcarii de-astea, a fost o lupta stransa, si atat
David baiete, se vede ca tu joci in povestile altuia dupa contul pe care il ai ...ia si joaca acolo la tine baiete ca poate ei au facut ce au facut la eveniment dar scuze ca iti zic, tu te tot caci pe tine de cand te ai apucat de joc
Toate cele bune
Mari viteji la taste.
blue s-a dus in Dx, iar in TIGRII nu a mers nimeni