Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

S-au cacat tigrii pe ei la strainii !!!!

davidplayrdavidplayr Postări: 84
editat 21.08.2015 în Sugestii, laudă, critică
Cu tot cu schimburile de jucatori tot n-au fost in stare sa-i bata pe dx , sunt curios daca no limit ia insula luna asta daca pierde si a doua tura la rand o sa ii poreclim pe no limit = no win :d:d:d:d:d
Post edited by davidplayr on

Comentarii

• editat 19.08.2015
    Este un joc de competitie,este normal sa traga toti sa ajunga cat mai sus
    Nu mai fa posturi degeaba...
    de fiecare daca cand vin nomazii si strainii,insulele
    Incepeti cu astfel de porcarii....
  • Sirius43Sirius43 Postări: 413
    editat 19.08.2015
    davidplayr a scris: »
    Cu tot cu schimburile de jucatori tot n-au fost in stare sa-i bata pe dx , sunt curios daca no limit ia insula luna asta daca pierde si a doua tura la rand o sa ii poreclim pe no limit = no win :d:d:d:d:d

Nu fa mare caz din asta, si in dx au mers multi sa ajute, si tu cum esti un parlit de nu esti in nici o federatie, nu inteleg de ce vorbesti.
  • marius adrian4marius adrian4 Postări: 152
    editat 19.08.2015
    Sirius43 a scris: »
    Nu fa mare caz din asta, si in dx au mers multi sa ajute, si tu cum esti un parlit de nu esti in nici o federatie, nu inteleg de ce vorbesti.
    Corect:)))
  • davidplayrdavidplayr Postări: 84
    editat 19.08.2015

oi fi si tu vreun mare jucator cacatule
    editat 19.08.2015

Mare jucator nu sunt, dar stiu ca sunt mai mult ca tine clar :)
    eu macar sunt realist nu, pupincurist ca tine :))))
  • MucCelMicMucCelMic Postări: 59
    editat 19.08.2015

de ce trebuie sa jignim?
  • -JOKER--JOKER- Postări: 589
    editat 19.08.2015
    Mare jucator nu sunt, dar stiuc a sunt mai mult ca tine clar :)

Buna asta :))))

bai davide cum a zis si magdaD numai fa posturi degeaba
    editat 19.08.2015
    -JOKER- a scris: »
    Buna asta :))))

bai davide cum a zis si magdaD numai fa posturi degeaba

tu taci ca esti degeaba
    editat 19.08.2015
    Mare jucator nu sunt, dar stiu ca sunt mai mult ca tine clar :)
    daca nu esti mare jucator n-ai ce sa cauti pe forum in loc sa stai pe joc intrii aici asa de praf esti ce lv esti?
  • ISDark23 (RO1)ISDark23 (RO1) Postări: 692
    editat 19.08.2015
    nu vad care e problema ca nu face parte dintr-o confederatie, de ce sa nuu joci linistit decat sa stai tot timpul cu goarna?
    editat 19.08.2015
    ISDark23 a scris: »
    nu vad care e problema ca nu face parte dintr-o confederatie, de ce sa nuu joci linistit decat sa stai tot timpul cu goarna?

corect pana la urma joci sa te relaxezi nu sa ii tii turnurile lu viper sau pariss sa faca ei p... mare ca cine is ei
    editat 19.08.2015
    daca nu esti mare jucator n-ai ce sa cauti pe forum in loc sa stai pe joc intrii aici asa de praf esti ce lv esti?

tu vorbesti :))) esti lvl 53 parca eu 49 :))) dar de la lvl 20 jonglam cu de-astia ca tine ;)
  • -JOKER--JOKER- Postări: 589
    editat 19.08.2015
    TheMircea a scris: »
    Spui porcarii fara rost!!

Este un joc de razboi,e normal sa traga toti,asa cum a spus magdad.

pai daca e asa prost trebuie sa il intelegem :))
    nu spun asta ca sa ma razbun pe david ca mi-a zis acelas lucru
  • Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
    editat 19.08.2015
    Il tot acuzati pe acest player ca dc lauda pe DX ca a castigat concursul cu straini,dar din cate stiu eu aceasta categorie este numita Sugestii,lauda,critica si el are tot dreptul sa laude anumite aliante care castiga concursuri,stiu ca e trist ca nu ati castigat voi,dar ce atata tam-tam,DX a castigat si merita laudati.
  • LegendKnightLegendKnight Postări: 14
    editat 19.08.2015
    De cand a plecat bluepriest din no name , au decazut destul de mult ! Era logic ca o sa castige DX , si la insule o sa ia Ordinul Phoenix , care e tot din UTOPIA ,, No name e un caine ranit , mai respira inca putin , dar va muri intr-un final , la fel ca si FOC
    editat 19.08.2015
    Dr.Floryn2 a scris: »
    Il tot acuzati pe acest player ca dc lauda pe DX ca a castigat concursul cu straini,dar din cate stiu eu aceasta categorie este numita Sugestii,lauda,critica si el are tot dreptul sa laude anumite aliante care castiga concursuri,stiu ca e trist ca nu ati castigat voi,dar ce atata tam-tam,DX a castigat si merita laudati.

Si in acelas timp avem voie sa, si criticam, facem parte din federatii diferite, este normal sa ne sustinem partea, bravo lor ca au castigat dar nu e normal sa se spuna:"era clar ca ia dx" sau alte porcarii de-astea, a fost o lupta stransa, si atat
  • first player (RO1)first player (RO1) Postări: 276
    editat 20.08.2015
    Sunteti unii care nu sunteti in stare sa dati macar un atac la straini dar faceti niste topicuri din astea de toata rusinea si ma refer la ttitlul aceste de toata jena ...

David baiete, se vede ca tu joci in povestile altuia dupa contul pe care il ai ...ia si joaca acolo la tine baiete ca poate ei au facut ce au facut la eveniment dar scuze ca iti zic, tu te tot caci pe tine de cand te ai apucat de joc ;)

Toate cele bune ;)
  • dobrinro (RO1)dobrinro (RO1) RO1 Postări: 30
    editat 20.08.2015
    Ce mult imi plac astia cu cac.....ul in gura toata ziua.
    Mari viteji la taste.
  • VEGETA70 (RO1)VEGETA70 (RO1) Postări: 807
    editat 20.08.2015
    pupincurist.....mor de ras frate...nu am mai auzit acest cuvant..epic
  • luca59 (RO1)luca59 (RO1) Postări: 150
    editat 21.08.2015
    ma prostalaule, toata UTOPIA (cei mai buni) s-au dus in Dx, dar, dca esti prost... na, cu boala te mai lupti, dar cu prostia nu
    blue s-a dus in Dx, iar in TIGRII nu a mers nimeni

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier