Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Rapoarte : No name vs utopia, fara jigniri !

12951

Comentarii

• r3kin (RO1)r3kin (RO1) Postări: 529
    editat 19.06.2015
    makedonix a scris: »
    uitati aici mizeria dupa ce m-a injurat pe teamspeak l-am sunat sa ii cer explicatii, frumos..ca un baiat ce sunt..dupa ce i-am atacat un cont de resurse...si uitati ce explicatie imi da el pentru cum m-a injurat de toti morti si toata familia..imi zice ca e golan domnilor..intr-un final isi cere scuze magaru imputit mai la sfarsitul conversatie. O sa va dati seama ca e mitzamitza din conversatia pe care am avut-o iar cei care ii cunoasteti vocea o sa vedeti ca el este o am si pe cea dupa ts in care ma injura dar se aude foarte neclar dar la cerere o pun si pe aia ca nu ma doare mana. http://yourlisten.com/make/un-prost"]
    el e golan ma...futu-ti golania aia de 2 bani.auzi la el e cont din tigrii si cine rahat ba sunt blanosii aia pe harta,alianta de atarnatori si de oameni fara caracter.mitza,din tot sufletul da-te-n plm de afumat
  • MinuuMinuu Postări: 34
    editat 19.06.2015
    Citez din parazitii, Taranul de oras e cel mai prost animal !
  • mitzwmitzamitzwmitza Postări: 182
    editat 19.06.2015
    gresit..mancami-ai pl..banu9 era langa capitala dinainte ca el sa vina in tigrii era cu noi in legendary si voi ati venit si i-ati cerut ajutorul sa dea captura acolo, si-a facut special premium la 10 pentru asta, instant pompierul la cercetare cu resurse cumparate si multe altele pentru ca ii tot dadea dracula atacuri dupa capitala...cat despre joc, cand juca banu ca acum s-a lasat tu nici alea 1000 de arbalete nu le aveai pe cont saracie.
    Dupa ce i-ati luat capitala venise vorba sa i se dea doua paysafe-uri de 300 ron pentru pietele si banii pe care ii bagase in capitala aia si in schimb a fost dat afara din alianta, nu - mi spune mie de banu mizerule care esti ca eu cu banu am crescut mergi pe burta acolo nebunule...din porumb care esti. vezi ca ai conversatia mai sus telefonica sa o pun si pe aia in care injurai ca la usa cortului tiganu dreaq care esti?
    Cat despre ARcadia ti-am spus il invit aici pe danir6 hans6 sa zica ei cine i-a invatat sa cum sa dea captura pe capitala si cum sa o ia..de fapt pe grim3 si cine mai era pe acolo ca hans6 a venit apoi ca au facut fuziune legionxp cu underworld..ba putza taci in plm ca nu stii tu istorie goodgame de 3 ani cata stiu eu de 1 an jumate..diferenta dintre noi consta intr-o biblioteca jumate...tu nu stii nici ce-am uitat eu..cand o ma egalezi in aceste doua atunci sa ma mai bagi in seama pana atunci mare..JET!

Ghertoiule, parca eu cand iti vorbeam golaneste era urat. Acum tu de la inceputul temei de aici din forum nu faci decat sa ma injuri fluent! =))
    Cand te injur eu e urat, cand ma injuri tu e frumos... Ce dume de rahat ai in tine! Hai, la revedere!
    editat 19.06.2015
    inca o data inregistrarea sa nu cumva sa o ratati..a ratatului astuia de mitza

"]http://yourlisten.com/make/un-prost"]

Tu chiar suferi, te vedeam doar prostovan d-ala care ameninta baietii care injura ca ii parasc la diriginta. Dar vad acum ca tu esti bolnav, acesta nu e comportamentul unui individ teafar la minte.
    Dumnezeule mare! =))
    Auzi tu, sa imi inregistreze convorbirea! Pffff! =)))))))))))

Daca era ceva care ma incrimina, as fi zis, dar e discutia in care ti-am desenat ca esti un derbedeu ieftin care se bucura la maruntisuri... Trist, ce sa zic.
    Hai ca te las in pace, ca deja ma pui pe ganduri, chiar nu vreau sa te am pe constiinta.

Minte-i pe astia pe aici, promit sa nu ma mai amestec, ca tin la tine da-ma draq. :*
    editat 19.06.2015
    r3kin a scris: »
    el e golan ma...futu-ti golania aia de 2 bani.auzi la el e cont din tigrii si cine rahat ba sunt blanosii aia pe harta,alianta de atarnatori si de oameni fara caracter.mitza,din tot sufletul da-te-n plm de afumat

Nu te-am inteles deloc pana acum, cu orice post pe care il scrii imi conturezi din ce in ce mai apasat ideea ca esti un retardat. Si te intreb sincer, coeficientul tau de inteligenta e mai mare de 20?
    Hai sa-ti fac o schita, Legendary erau aliati cu noi si makedonix fura resursele unui coleg al meu de pe un cont de blaturi...
    Tu daca furi de la un cont de resurse al DX-ului gasesti in regula asta?
    Bine-nteles, la ce posturi ai facut pana acum nu ma astept decat la replici de bordura. Ce faci tu acum, faceam eu la 20 da ani...
  • trly11 (RO1)trly11 (RO1) Postări: 92
    editat 19.06.2015
    mitzwmitzw asta e LUP in haine de Oaie! scrie frumos sa dea o impresie si la telefon zici ca vorbesti cu Leo de la Strehaia!
    "Sunt golan mah ce n ai inteles!"
  • osvald (RO1)osvald (RO1) Postări: 1
    editat 19.06.2015
    mitzwmitza a scris: »
    Osvald, voi exemplifica cu tine, ca tu esti partenerul in discutie, dar ma refer la cei care o ard in cufere ca nu sunt in stare sa recruteze soldati.
    Nu o mai dati la intors cu rapoarte bune, rapoarte bune sunt atunci cand ataci cu soldati normali nu cufere si cand folosesti comandanti facuti de tine, nu cumparati. Atunci vino aici si te lauda, si atunci vei avea tot respectul nostru. Dar atata timp cat dai cu orori si comandant de sistem, nu inteleg de ce vii sa faci iures aici pe forum, pentru ca se vede cu ochiul liber, iti faci reclama ca fraierul la comandant si la faptul ca vezi d-le iti permiti sa cumperi cufere non-stop. Adica, unde e smecheria, ca nu inteleg?(pe dnx aici l-am inteles, el nu joaca de mult timp si este entuziasmat cand rupe cu un atac cateva mii de soldati, e ca un copil care a descoperit masinutele, eu ma refer la voi ceilalti care aveti ceva vechime pe jocul asta si stiti sa apreciati atacuri).
    Pai scuza-ma, nu e evident ca un atac cu un cmd de sistem si format din orori va provoca daune mari?
    Adica voi veniti si va laudati cu ceva care e la ordinea zilei, e normal sa fie asa, dar pentru voi e motiv de lauda?
    Eu nu am reprosat niciodata unuia ca The Viper, unuia ca MMV83, unuia ca Dracula, cand a venit sa puna un raport bun, ca se lauda. Niciodata, pentru ca oamenii aia nu ataca cu orori si cu comandanti de sistem. Astia sunt jucatori, nu panaramele care ca sa poata ataca s-au "dopat". Doar ca sa fie si ei jucatori...

Iar ca exemplu, cereti raport de la Dan64Player sa vedeti cati soldati omoara el cu un comandant normal. Si daca nu va da el, va spun eu, full de 2000 pe langa ca nu a intrat cu +30, a rupt 900 aparare. Despre ce vorbim?

Concluzie: Daca tot dai bani ca fraierul, ca sa fii si tu un jucator bun, macar nu mai striga in gura mare, mergi inchis ca apa calda. Ca vine naibii unul ca mine care scuipa in ochi grandomani zilnic, si apar discutii cum ca e invidios pe banii vostri. Auzi tu! =))

Sunt puse aici rapoarte si cu soldati normali si nu mai aburii copii pentru ca si cu orori poti ataca prost. Si hai sa iti explic ceva ce vad ca foarte greu intelegi. Sunt care stau mult pe joc si fac comandanti si sunt care muncesc mult in viata reala si au bani sa isi cumpere comandanti de la sistem . toti au lucrat pentru acele rapoarte intr-un fel sau altu. Si sa fim serios nici cu full orori nu ii normal sa spari 7k din 12 sau rapoarte de genu. Dupa cate stiu asta este sectiunea de lauda a acestui forum si nu vad cine te crezi tu de vrei sa decizi cine are voie si cine nu sa se laude. Am mai zis de 100 de ori ramaneti la joc dar tu vad ca nu stii altceva decat ala are BANI BANi BANI si asta este invidie. Deci dupa tine cine are bani ii prost ca ii cheltuie:) P.s. La orice ora am curaj sa compar comandantii cu tine si o sa vezi ca am mai buni si inafara celor de la sistem.
    editat 19.06.2015
    trly11 a scris: »
    mitzwmitzw asta e LUP in haine de Oaie! scrie frumos sa dea o impresie si la telefon zici ca vorbesti cu Leo de la Strehaia!
    "Sunt golan mah ce n ai inteles!"

Da omule, dar eu nu m-am dat baiatul de aur ca nu injur sau nu blestem, cauta tu un post d-al meu cand eu ma dau baiat gigea...
    Dar agariciul asta ce zice la minutul 6:45, ca el cand se enerveaza nu injura, iese de pe joc si se aeriseste la creier(care creier??) pai ia si citeste-i toate posturile sa vezi asa o fi oare? =))
    D-aia zic eu ca e un mincinos obraznic si pamblicar.
    editat 19.06.2015
    osvald a scris: »
    Sunt puse aici rapoarte si cu soldati normali si nu mai aburii copii pentru ca si cu orori poti ataca prost. Si hai sa iti explic ceva ce vad ca foarte greu intelegi. Sunt care stau mult pe joc si fac comandanti si sunt care muncesc mult in viata reala si au bani sa isi cumpere comandanti de la sistem . toti au lucrat pentru acele rapoarte intr-un fel sau altu. Si sa fim serios nici cu full orori nu ii normal sa spari 7k din 12 sau rapoarte de genu. Dupa cate stiu asta este sectiunea de lauda a acestui forum si nu vad cine te crezi tu de vrei sa decizi cine are voie si cine nu sa se laude. Am mai zis de 100 de ori ramaneti la joc dar tu vad ca nu stii altceva decat ala are BANI BANi BANI si asta este invidie. Deci dupa tine cine are bani ii prost ca ii cheltuie:) P.s. La orice ora am curaj sa compar comandantii cu tine si o sa vezi ca am mai buni si inafara celor de la sistem.

Okey, eu te-am inteles perfect, e topic de lauda, da?
    Daca tot va laudati acceptati si carcotasii, ne-am inteles? Atata timp cat tu vii si faci figuri cu rapoarte pe care le scoti dand milioane, da-mi voie d-le sa vin si eu sa imi bat joc de tine ca esti un fraier care se lauda ca a dat un atac de 67 euro si a rupt 7000 arcasi din garda regelui.
    Okey, ne-am inteles, Osvald?
    Inca ceva, nu ma mai injurati, stiu ca sunteti innebuniti ca va fac sa va simtiti niste nulitati cand voi ati vrea sa vi se faca statuie ca bagati bani ca prostii in jocuri gratuite, dar imi pare rau, nu sunt perfect, nu pot face pe toata lumea sa rada! Pe unii ii fac sa urle de nervi, sa faca bubite la gurita(in speta makedonix), sau mai ordinar, sa ma umple de flegme printre injuraturi de boschetari.
  • Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
    editat 19.06.2015
    Vi sa pus pata cu bani,si pe asta o tineti,
    editat 19.06.2015
    Okey, eu te-am inteles perfect, e topic de lauda, da?
    Daca tot va laudati acceptati si carcotasii, ne-am inteles? Atata timp cat tu vii si faci figuri cu rapoarte pe care le scoti dand milioane, da-mi voie d-le sa vin si eu sa imi bat joc de tine ca esti un fraier care se lauda ca a dat un atac de 67 euro si a rupt 7000 arcasi din garda regelui.
    Okey, ne-am inteles, Osvald?
    Inca ceva, nu ma mai injurati, stiu ca sunteti innebuniti ca va fac sa va simtiti niste nulitati cand voi ati vrea sa vi se faca statuie ca bagati bani ca prostii in jocuri gratuite, dar imi pare rau, nu sunt perfect, nu pot face pe toata lumea sa rada! Pe unii ii fac sa urle de nervi, sa faca bubite la gurita(in speta makedonix), sau mai ordinar, sa ma umple de flegme printre injuraturi de boschetari.

eu nu am injurat spre deosebire de tine . In primul rand nu ii permit unui boschetar ca tine sa ma faca fraier pentru ca imi cheltui banii. Daca am fii noi asa fraieri nu am avea banii pe care ii avem. Tu vrei sa spui ca nu ai bagat deloc bani in joc ?
  • trly11 (RO1)trly11 (RO1) Postări: 92
    editat 19.06.2015
    Mitzwmitzw te rog posteaza pe forum cand nu o sa mai nicio cladire pe rubine pe cont! Pana atunci esti o nulitate pt ca bagi bani intr-un joc GRATUIT!

ms anticipat!
    editat 19.06.2015
    Eu nu atac cu bani, atac cu soldati pe care ii recrutez...
    Eu nu atac cu un comandant de sistem, pot sa atac si cu un comandant facut din atacuri pe turnuri...
    Comparativ cu voi?

Si inca ceva, eu nu ma laud, fraierii se lauda. Smecherii care fac bani nu vorbesc, vorbesc banii pentru ei.(dnx esti atent?)
    editat 19.06.2015
    plus ca..eu dau dupa sate dupa contul meu fraier coclit nu dau dupa alte conturi vrei sa ma apuc de diseara de voi sa stricam toata harta mai provoaca-ma mult ca tu esti primul..joaca-te cu curu pe langa pl sculata sa vedem ce se intampla...;) si cum ziceai in inregistrare ca iti bag mana in buzunar...ca te fur..de maine ai promisiunea mea solemna ca tu pe insule si pe verde nu mai faci un blat o sa stai pe doua conturi in doua aliante sa le supraveghezi pana imi cresc mie aripi fara sa beau red bull!;)

Sa mori tu si eu nu? Ia sa te vad mai agitatule, hai ca sunt curios ce poti tu sa imi faci mie? Ia arata-le tu la baieti aici ce poti tu sa faci??
    Termina-te pustiulica, esti depasit de situatie, tu nu constientizezi asta?
    Ai dat pe sate ca ultimul jucator de pe harta si... ce ai rezolvat? NIMIC!
    La mine e simplu, primul sat pierdut, cuceresc cel mai apropiat sat de langa castelul meu indiferent din ce alianta UTOPICA este, si la revedere.
    Cat despre insule, hai ca m-ai facut curios cum vei face tu sa ma impiedici sa fac soldatii pe insula?
    Nu te mai flamba pe aici ca esti degeaba tu pe jocul asta, in afara de faptul ca faci alergie altceva bun din tine nu se scoate.
    Te "hai la revedere"! Si nu uita niciodata, nu minti si nu fura, ok? Ca vorba ta, nu esti un boschetar care sta cu fundul pe bordura si cerseste la baietii cu bani cate o fisa sau un bilet de 1ron...
    editat 19.06.2015
    Dr.Floryn2 a scris: »
    Vi sa pus pata cu bani,si pe asta o tineti,

Nu, ni s-a pus pata pe fraierii care vor sa fie ridicati in slavi pe un joc, si pentru asta dau bani grei. E o diferenta!
    Nimeni nu e invidios pe faptul ca ei isi cheltuie banii, ar fi o prostie, ci pentru faptul ca se lauda ca fetili cand isi iau bratari sau cercei. Asta e poanta!
    Cand vin cu rapoarte date cu regali si cu comandanti facuti din joc, atunci ai cuvantul meu, jos palaria! Ba ii si felicit, dar cand tu dai atacuri care te costa chiar si 100euro, nu veni vere sa te lauzi la mine ca te scuip in ochi...
    Auzi tu, unde stau alde Becali, Tantareanu, Mazare, etc.
    Si ei au bani, si ei vor audienta, pfff!
    editat 19.06.2015
    Eu nu atac cu un comandant de sistem, pot sa atac si cu un comandant facut din atacuri pe turnuri...
    Comparativ cu voi?

Si inca ceva, eu nu ma laud, fraierii se lauda. Smecherii care fac bani nu vorbesc, vorbesc banii pentru ei.(dnx esti atent?)

Asta ii pura invidie :)) probabil esti un nimeni si in viata reala cum esti si pe joc :)) a da si vezi ca tocmai lai facut fraier pe parisss, vanderdi , sorin sorin si multi altii de la voi care au comandant de la sistem :)) sau ce numa astia de la noi is si aia de la voi nu:). Si iti garantez ca si pentru dnx si pentru mine banii bagati in joc is bani de buzunar :) ia uitate la rapoartele puse de pariss cu ce comandant is date boule
  • Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
    editat 19.06.2015
    a spus osvald de 10 ori ,ca poate dnx are salariu de 10k euro si baga 10% din el adica 1k euro lunar,si tu poate ai salariu 1000 lei si bagi 10% adica 100 lei lunar,iar daca tu ai fi avut aceasi putere financiara ca ei nu fi asa sigur ca nu ai fi bagat toti atatia bani cat baga ei.
    editat 19.06.2015
    osvald a scris: »
    Asta ii pura invidie :)) probabil esti un nimeni si in viata reala cum esti si pe joc :)) a da si vezi ca tocmai lai facut fraier pe parisss, vanderdi , sorin sorin si multi altii de la voi care au comandant de la sistem :)) sau ce numa astia de la noi is si aia de la voi nu:). Si iti garantez ca si pentru dnx si pentru mine banii bagati in joc is bani de buzunar :) ia uitate la rapoartele puse de pariss cu ce comandant is date boule

Okey, vad ca deja persistati cu insulte si faceti bale la gurita... Am sa va las in pace vreo 2-3 zile pana va trec nervii, nu inainte sa-ti subliniez si tie, Osvald:
    Nimeni nu e invidios pe faptul ca ei isi cheltuie banii, ar fi o prostie, ci pentru faptul ca se lauda ca fetili cand isi iau bratari sau cercei.
    Dr.Floryn, valabila si pentru tine sublinierea...

Parisss nu are comandantul cumparat din banii lui ci din combinatiile lui. Asta e smecherie...
    Iar despre Vanderdi si Sorinn Sorin, nu a venit niciunul sa se laude pe forum cu rapoarte.
    editat 19.06.2015
    Okey, vad ca deja persistati cu insulte si faceti bale la gurita... Am sa va las in pace vreo 2-3 zile pana va trec nervii, nu inainte sa-ti subliniez si tie, Osvald:
    Nimeni nu e invidios pe faptul ca ei isi cheltuie banii, ar fi o prostie, ci pentru faptul ca se lauda ca fetili cand isi iau bratari sau cercei.
    Dr.Floryn, valabila si pentru tine sublinierea...

Parisss nu are comandantul cumparat din banii lui ci din combinatiile lui. Asta e smecherie...
    Iar despre Vanderdi si Sorinn Sorin, nu a venit niciunul sa se laude pe forum cu rapoarte.

Primu care a injurat ai fost tu si indiferent prin ce metoda a facut pariss banii ia cheltuit in joc deci ii aceas. Aici se vede cat de lingau esti. Cuvantu tau nu inseamna nimic mai bine dute si dai niste limbi intre buci la parisss. Oricum asta este ultimadata cand iti raspund:)) Dute culcate si viseaza ca poate odata o sa ai si tu destula minte sa iti faci bani sa iti permiti ceva in viata . pa
  • dnx (RO1)dnx (RO1) RO1 Postări: 250
    editat 19.06.2015
    Comparativ cu voi?

ratatule, cand am venit io sa spun ca am bani inainte sa incepi tu cu kkturile care te caracterizeaza ?
    pai tu ai zis ma zdreanta ordinara ca joc de 1 an si eram un nimeni, dar de cand bag bani ma stie toata lumea. deci au vorbit banii, nu?
    oricand adu-ti ce juriu vrei tu sa comparam castelanii si comandantii in afara celor de la sistem ai mei si dc ii ai tu mai buni imi sterg contu instant. da n-ai tupeu sa faci asta, com cu 90-90 45 sant si 45 zid aveam la lvl 50.
    esti atata de prost si te contrazici atat de des incat inspiri mila. mars din nou in lumea ta imaginara in care te crezi golan si smecher ca ai tupeu pe un forum sa dai replici de 2 lei baietilor mari si potenti din toate punctele de vedere.
    esti un nimeni si vei ramane un nimeni toata viata. ce-ai realizat pe joc in 3 sau 4 ani vei realiza si in viata in 50 de ani ca mai mult nu apuci la cat de cretin esti. adica nimic. pt ca singuru lucru pe care stii sa il faci e sa mori de invidie ca altu are si tu nu.
    prostule care esti, altii fac invarteli si combinatii da ii duce mintea sa nu se laude pe un forum cu ele. doar ca aia isi cumpara comandantu de sistem asa cum iti iei tu o punga de seminte pe care le spargi in fata casei cu cocalarii si povestiti despre femei imaginare sau despre banii si masinile altora.
    mori de oftica, jegosule!

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier