Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Ferma mea

157»

Comentarii

• mihaiSRLmihaiSRL Postări: 185
    editat 17.05.2015
    clatita a scris: »
    150 VS 1768
    cum ai castigat ?

Magie :)))
  • bendeakbendeak Postări: 26
    editat 17.05.2015
    mmw-ule in locul tau,nu mai scoteam capul din joc....te-a prajit dnx cu 150 soldati,a ris de tine si cu fundul,cred ca ai facut infract cind ai vazut raportul,plus fibrilatiile de rigoare:)))))bafta dnx!
  • MMV83MMV83 Postări: 134
    editat 21.05.2015
    bendeak a scris: »
    ce te bagi in seama madaline?cind ne dai banii inapoi?banii pe care i-ai luat si tu si aurelian cind a-ti vindut aztecul???a?desi tu nu pusese-si nici un leu la cumparare?mai stii cind l-ai sunat pe sky sa imi ia castelul,la fel cum ai facut cu bill???ce bine,l-ati luat inapoi fara nimic din munca mea!stati linistiti ca roata se intoarce oricit de patrata e....

ce bani ma caci tie iti plateste cafelele bilos frate tu esti [..] app ce bani ai bagat aia de ia luat cand a vandut av alea vechii si astea lea luat gratis si despre azteci ar trebui s a te informezii mai bine ce si cum dar ce ca doar tu ai distrus un cont care nu era al tau . nu ai investit tu in el nu ai facut nimic decat ai jucat putin timp pe el si apoi ai dat cedare la av care nu erau luate si crescurte de tine ai vandut toate echipamentele care nu erau facute de tine deci care e faza fa un bine si[...]
  • MMV83MMV83 Postări: 134
    editat 21.05.2015
    bendeak a scris: »
    mmw-ule in locul tau,nu mai scoteam capul din joc....te-a prajit dnx cu 150 soldati,a ris de tine si cu fundul,cred ca ai facut infract cind ai vazut raportul,plus fibrilatiile de rigoare:)))))bafta dnx!

pe buen nu mai bine veneai si iti dadeam o muie de gunoi cu ochii ce esti te tin parinti la 30 de ani ati trebui impuscatii taraturile ca si voi si cu astea zise postati cat vreti eu unu nu mai postez nimic pe forum bafta la joc si bendeak s a [..]s a te inav def caci plangeai cand erai in azteci ui ca ma ataca ui caci iara d a pe mine hai pa si ia galeata si sus pe coperis adios [..]
  • r3kin (RO1)r3kin (RO1) Postări: 529
    editat 21.05.2015
    Sa moara ma-sa daca am inteles ce a vrut sa scrie .....
  • osvald (RO1)osvald (RO1) Postări: 1
    editat 21.05.2015
    r3kin a scris: »
    Sa moara ma-sa daca am inteles ce a vrut sa scrie .....

prin alte cuvinte a recunoscut ca a vandut alianta altora dar a inceput sa il acuze pe bendeak pentru a scapa:)))))
    probabil atunci nu era inca linga pitbull sa ii bage ala rubine:)) da vezi rekine ca poate te cauta si asta acasa cum face marele geo
  • KingArthur01KingArthur01 Postări: 3
    editat 21.05.2015
    lCaut membrii pentru allianta!!
    Nume alianta:TheBlackLegion
    Contactare:KingArthur01
    va astept
  • dnx (RO1)dnx (RO1) RO1 Postări: 250
    editat 21.05.2015
  • mirc3a84 (RO1)mirc3a84 (RO1) Postări: 73
    editat 21.05.2015
    super ..:)
  • Magaru68 (RO1)Magaru68 (RO1) Postări: 232
    editat 21.05.2015
    Da frumos raport:))
  • dianna5 (RO1)dianna5 (RO1) RO1 Postări: 220
    editat 22.05.2015
    Bun raportul. Felicitari!!
  • Overlords (RO1)Overlords (RO1) RO1 Postări: 47
    editat 23.05.2015
    The Viper a scris: »
    http://prntscr.com/736gtk

Printul Razboiului =)))))))))))))))))))))))))))

:))))) asta da :))))
  • AlexZ_98AlexZ_98 Postări: 124
    editat 24.05.2015
    PARISSS e ferma lui Chuck Norris.
  • UserName3UserName3 Postări: 224
    editat 24.05.2015
    AlexZ_98 a scris: »
    PARISSS e ferma lui Chuck Norris.

pfffff
    dnx e un mic mic mic mic mic mic mic mic mic soldatel pe langa chuck norris care a inventat bancnota de un infinit de lei :)))
  • ludmillaludmilla Postări: 4
    editat 27.05.2015
    Lool!-cool
  • editat 19.06.2015
    la cat de bine ataca , chuck norris invinge toata harta cu un lancier
  • Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
    editat 19.06.2015
    andrei,iesi dreacu de aici de parlit,ai lvl 6 si ai inceput si tu sa vorbesti pe forum,dute si fa o laba la posteru cu CR7
  • editat 20.06.2015
    esti nebun ma?
    ce lvl 6?
    vrei sa spui lvl 48
  • dedu blondudedu blondu Postări: 1
    editat 26.07.2015
    app nu am lvl mare dar sa stiti ca uni jucatori nu stiu ce inseamna sa fii fair-play. si incep cu jigniri..... va dau numele si faceti-l si pe el ferma ca merita .... injura de mama si etc. ......'jegosu puli sper sa te ia dracu"sau :a da app era si ma.ta la satu ala isi baga degetele undeva va dau si numele jucatorului pe langa toate astea isi face si al de rusine.... marele rege8. eu zic ca ar trebui sa primeasca ce meirta...

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier