Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Comentarii
Ghertoiule, parca eu cand iti vorbeam golaneste era urat. Acum tu de la inceputul temei de aici din forum nu faci decat sa ma injuri fluent!
Cand te injur eu e urat, cand ma injuri tu e frumos... Ce dume de rahat ai in tine! Hai, la revedere!
Tu chiar suferi, te vedeam doar prostovan d-ala care ameninta baietii care injura ca ii parasc la diriginta. Dar vad acum ca tu esti bolnav, acesta nu e comportamentul unui individ teafar la minte.
Dumnezeule mare!
Auzi tu, sa imi inregistreze convorbirea! Pffff!
Daca era ceva care ma incrimina, as fi zis, dar e discutia in care ti-am desenat ca esti un derbedeu ieftin care se bucura la maruntisuri... Trist, ce sa zic.
Hai ca te las in pace, ca deja ma pui pe ganduri, chiar nu vreau sa te am pe constiinta.
Minte-i pe astia pe aici, promit sa nu ma mai amestec, ca tin la tine da-ma draq.
Nu te-am inteles deloc pana acum, cu orice post pe care il scrii imi conturezi din ce in ce mai apasat ideea ca esti un retardat. Si te intreb sincer, coeficientul tau de inteligenta e mai mare de 20?
Hai sa-ti fac o schita, Legendary erau aliati cu noi si makedonix fura resursele unui coleg al meu de pe un cont de blaturi...
Tu daca furi de la un cont de resurse al DX-ului gasesti in regula asta?
Bine-nteles, la ce posturi ai facut pana acum nu ma astept decat la replici de bordura. Ce faci tu acum, faceam eu la 20 da ani...
"Sunt golan mah ce n ai inteles!"
Sunt puse aici rapoarte si cu soldati normali si nu mai aburii copii pentru ca si cu orori poti ataca prost. Si hai sa iti explic ceva ce vad ca foarte greu intelegi. Sunt care stau mult pe joc si fac comandanti si sunt care muncesc mult in viata reala si au bani sa isi cumpere comandanti de la sistem . toti au lucrat pentru acele rapoarte intr-un fel sau altu. Si sa fim serios nici cu full orori nu ii normal sa spari 7k din 12 sau rapoarte de genu. Dupa cate stiu asta este sectiunea de lauda a acestui forum si nu vad cine te crezi tu de vrei sa decizi cine are voie si cine nu sa se laude. Am mai zis de 100 de ori ramaneti la joc dar tu vad ca nu stii altceva decat ala are BANI BANi BANI si asta este invidie. Deci dupa tine cine are bani ii prost ca ii cheltuie:) P.s. La orice ora am curaj sa compar comandantii cu tine si o sa vezi ca am mai buni si inafara celor de la sistem.
Da omule, dar eu nu m-am dat baiatul de aur ca nu injur sau nu blestem, cauta tu un post d-al meu cand eu ma dau baiat gigea...
Dar agariciul asta ce zice la minutul 6:45, ca el cand se enerveaza nu injura, iese de pe joc si se aeriseste la creier(care creier??) pai ia si citeste-i toate posturile sa vezi asa o fi oare?
D-aia zic eu ca e un mincinos obraznic si pamblicar.
Okey, eu te-am inteles perfect, e topic de lauda, da?
Daca tot va laudati acceptati si carcotasii, ne-am inteles? Atata timp cat tu vii si faci figuri cu rapoarte pe care le scoti dand milioane, da-mi voie d-le sa vin si eu sa imi bat joc de tine ca esti un fraier care se lauda ca a dat un atac de 67 euro si a rupt 7000 arcasi din garda regelui.
Okey, ne-am inteles, Osvald?
Inca ceva, nu ma mai injurati, stiu ca sunteti innebuniti ca va fac sa va simtiti niste nulitati cand voi ati vrea sa vi se faca statuie ca bagati bani ca prostii in jocuri gratuite, dar imi pare rau, nu sunt perfect, nu pot face pe toata lumea sa rada! Pe unii ii fac sa urle de nervi, sa faca bubite la gurita(in speta makedonix), sau mai ordinar, sa ma umple de flegme printre injuraturi de boschetari.
eu nu am injurat spre deosebire de tine . In primul rand nu ii permit unui boschetar ca tine sa ma faca fraier pentru ca imi cheltui banii. Daca am fii noi asa fraieri nu am avea banii pe care ii avem. Tu vrei sa spui ca nu ai bagat deloc bani in joc ?
ms anticipat!
Eu nu atac cu un comandant de sistem, pot sa atac si cu un comandant facut din atacuri pe turnuri...
Comparativ cu voi?
Si inca ceva, eu nu ma laud, fraierii se lauda. Smecherii care fac bani nu vorbesc, vorbesc banii pentru ei.(dnx esti atent?)
Sa mori tu si eu nu? Ia sa te vad mai agitatule, hai ca sunt curios ce poti tu sa imi faci mie? Ia arata-le tu la baieti aici ce poti tu sa faci??
Termina-te pustiulica, esti depasit de situatie, tu nu constientizezi asta?
Ai dat pe sate ca ultimul jucator de pe harta si... ce ai rezolvat? NIMIC!
La mine e simplu, primul sat pierdut, cuceresc cel mai apropiat sat de langa castelul meu indiferent din ce alianta UTOPICA este, si la revedere.
Cat despre insule, hai ca m-ai facut curios cum vei face tu sa ma impiedici sa fac soldatii pe insula?
Nu te mai flamba pe aici ca esti degeaba tu pe jocul asta, in afara de faptul ca faci alergie altceva bun din tine nu se scoate.
Te "hai la revedere"! Si nu uita niciodata, nu minti si nu fura, ok? Ca vorba ta, nu esti un boschetar care sta cu fundul pe bordura si cerseste la baietii cu bani cate o fisa sau un bilet de 1ron...
Nu, ni s-a pus pata pe fraierii care vor sa fie ridicati in slavi pe un joc, si pentru asta dau bani grei. E o diferenta!
Nimeni nu e invidios pe faptul ca ei isi cheltuie banii, ar fi o prostie, ci pentru faptul ca se lauda ca fetili cand isi iau bratari sau cercei. Asta e poanta!
Cand vin cu rapoarte date cu regali si cu comandanti facuti din joc, atunci ai cuvantul meu, jos palaria! Ba ii si felicit, dar cand tu dai atacuri care te costa chiar si 100euro, nu veni vere sa te lauzi la mine ca te scuip in ochi...
Auzi tu, unde stau alde Becali, Tantareanu, Mazare, etc.
Si ei au bani, si ei vor audienta, pfff!
Asta ii pura invidie
Okey, vad ca deja persistati cu insulte si faceti bale la gurita... Am sa va las in pace vreo 2-3 zile pana va trec nervii, nu inainte sa-ti subliniez si tie, Osvald:
Nimeni nu e invidios pe faptul ca ei isi cheltuie banii, ar fi o prostie, ci pentru faptul ca se lauda ca fetili cand isi iau bratari sau cercei.
Dr.Floryn, valabila si pentru tine sublinierea...
Parisss nu are comandantul cumparat din banii lui ci din combinatiile lui. Asta e smecherie...
Iar despre Vanderdi si Sorinn Sorin, nu a venit niciunul sa se laude pe forum cu rapoarte.
Primu care a injurat ai fost tu si indiferent prin ce metoda a facut pariss banii ia cheltuit in joc deci ii aceas. Aici se vede cat de lingau esti. Cuvantu tau nu inseamna nimic mai bine dute si dai niste limbi intre buci la parisss. Oricum asta este ultimadata cand iti raspund:)) Dute culcate si viseaza ca poate odata o sa ai si tu destula minte sa iti faci bani sa iti permiti ceva in viata . pa
ratatule, cand am venit io sa spun ca am bani inainte sa incepi tu cu kkturile care te caracterizeaza ?
pai tu ai zis ma zdreanta ordinara ca joc de 1 an si eram un nimeni, dar de cand bag bani ma stie toata lumea. deci au vorbit banii, nu?
oricand adu-ti ce juriu vrei tu sa comparam castelanii si comandantii in afara celor de la sistem ai mei si dc ii ai tu mai buni imi sterg contu instant. da n-ai tupeu sa faci asta, com cu 90-90 45 sant si 45 zid aveam la lvl 50.
esti atata de prost si te contrazici atat de des incat inspiri mila. mars din nou in lumea ta imaginara in care te crezi golan si smecher ca ai tupeu pe un forum sa dai replici de 2 lei baietilor mari si potenti din toate punctele de vedere.
esti un nimeni si vei ramane un nimeni toata viata. ce-ai realizat pe joc in 3 sau 4 ani vei realiza si in viata in 50 de ani ca mai mult nu apuci la cat de cretin esti. adica nimic. pt ca singuru lucru pe care stii sa il faci e sa mori de invidie ca altu are si tu nu.
prostule care esti, altii fac invarteli si combinatii da ii duce mintea sa nu se laude pe un forum cu ele. doar ca aia isi cumpara comandantu de sistem asa cum iti iei tu o punga de seminte pe care le spargi in fata casei cu cocalarii si povestiti despre femei imaginare sau despre banii si masinile altora.
mori de oftica, jegosule!