Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Comentarii
Pai make aveam lansat si eu un atac pe acel monument dar a fost blue mai rapid:)
Deci tu vorbeste cand ma adresez tie, scurt. Daca ai ramas marcat de faptul ca te fac sa te simti un FRAIER care isi toaca banii pe nimic, e strict problema ta, dar tot un fraier vei ramane... fie ca imi dai mie replici pline de flegme, fie ca taci.
Repet, esti un fraier, nimic altceva, nu te mai umfla pe aici atata timp cat TU AI PLATIT ca sa faci contul ala, si sa poti fi jucator.
Jucatorii nu platesc, numai fraierii platesc. Tine minte asta si repeta dupa mine "sunt un fraier care a platit sa ajunga jucator pe goodgame".
Nu mai tantalaule, tu te-ai laudat cu rapoartele pe coliderul No Limit...
Parisss doar tia dat REPLICA, pamblicare, adica ti-a dat peste nas ca sa nu mai te umfli pe aici ca pocneai naibii de cat de plin erai de atacurile alea.
Iti repet, pentru ca am senzatia ca nu te-a pasionat replica la primul tau post cu privire la "invidiosi"(adica la misto, invidiosi).
Nu intereseaza pe nimeni cati bani baga cineva in joc, ATATA TIMP cat nu paste iarba pe forum si se umfla in figuri pe forum ca sunt mari jucatori.
Da? Ai inteles pana aici?
Daca iti dau tie lunar cate 2-3 milioane de rubine, iti garantez ca vei fi cel putin la fel de "mare" jucator cum se bat ei cu caramida in piept pe aici.
Dar fratili meo, daca esti atat de prost sa bagi bani cu nemiluita pe un JOC, va rugam noi INSISTENT, sa nu fiti ATAT DE PROSTI, incat sa va mai si laudati cu asta.
Sper ca ai inteles si dumneata, ca unul care are x6 nu tipa in gura mare pe strazi asta.
mars ma gunoiule si ridica tonu la tine in casa. aaa, ca nu ai, sau dc ai comanda altii acolo.
frustratule, treci peste faza cu banii. obisnuieste-te cu ideea ca unii au si tu nu. unii cumpara tot ce vor iar tu doar salivezi si incerci sa te convingi ca e normal sa fii un sarantoc complexat ca tine. te-as fi cumparat si pe tine dar in general nu umblu cu maruntis. PUNCT.
tradu-i r3kine ca retardatu nu stie alta limba decat aia cu care da in cur pe empire la sefii lui.
Singurii care nu pot vb despre altceva decat despre bani sunteti voi. Este o explicatie silmpla poate pentru unii 1000 de euro bagati is ca 100 de lei pentru tine. Deci nu inteleg care ii diferenta intre unu care baga 1000 de euro din 10000 pe luna sau unu care baga 100 de lei din 1000 pe luna . Asta ii viata unu isi permite mai mult si altu mai putin
nu te chinui osvald sa ii explici prostului, asta nu stie nici sa scrie 10000 euro.
Pai daca punem la comparatie comandanti si castelani tai cu cei a lui dnx, facuti doar din echipamente legendare si de la evenimente
Si mi-a placut de tine cum te aparai, acum cateva luni radeai de noi ca dam porti si nu mai stiu ce, iar tu te-ai fi aparat la toate. Cand ai avut atacuri, mergeai pe motto-ul portita cheia tuturor "succesurilor"
In fine, eu zic sa o lasi mai moale cu lauda asta pe aici , ca in 2-3 ani de cand joci, sau cat ai zis tu, aveai timp sufficient sa iti faci niste comandanti sau castelani acceptabil, nu de duzina cum au multi jucatori. Sau iti place sa te umfli in pene pe aici, ca pe joc esti...... un jucator mediu.
si daca te intereseaza asta este contul meu
am avut si sau pus huligani pe mine mau facut ferma si decat sa le dau sadifactie am sters si am luat-o de la capat