Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Rapoarte : No name vs utopia, fara jigniri !

12651

Comentarii

• dnx (RO1)dnx (RO1) RO1 Postări: 250
    editat 18.06.2015
    sanatatea lu bunicu lu popa :))))
  • osvald (RO1)osvald (RO1) Postări: 1
    editat 18.06.2015
    makedonix a scris: »
    dar pentru ca ei sunt gashte osvalde, adica au trecut prin viata precum gasca prin apa...nu s-a lipit nimic de ei..stationeaza atacul pe monumente si ai vazut mai sus ce se intampla:))))=)))) mama mor de ras nu mai pot:))) xuletz sa traiesti ba ca ne-ai dat motiv de vorba pe forum...100 de ani sa traiesti..ca morcovu..cu corpul in pamant si frunzele pe afara..sa te bucuri de fotosinteza:))) daca esti baiat si poza de la avatar e luata dupa net..daca poza de la avatar e reala si esti domnisoara sa ramai asa 100 de ani ca se intalneste el munte cu munte dar om cu om..poate ne intalnim accidental odata si iti rup si eu fashul ca mi place boticul tau:))))

Pai make aveam lansat si eu un atac pe acel monument dar a fost blue mai rapid:)
  • mitzwmitzamitzwmitza Postări: 182
    editat 18.06.2015
    dnx3 a scris: »
    esti un cretin, adevar gol golut. ai uitat cum dadeati voi pe obiectivele din legendary cand au iesit din no brain. sincer cred ca te fumezi destul de des asa ca probabil solutia ta e o clinica de dezintoxicare.
    hai mai refuleaza aici ca sigur acasa taci din gura ca ori te bate ma-ta, ori nevasta-ta.

Deci tu vorbeste cand ma adresez tie, scurt. Daca ai ramas marcat de faptul ca te fac sa te simti un FRAIER care isi toaca banii pe nimic, e strict problema ta, dar tot un fraier vei ramane... fie ca imi dai mie replici pline de flegme, fie ca taci.
    Repet, esti un fraier, nimic altceva, nu te mai umfla pe aici atata timp cat TU AI PLATIT ca sa faci contul ala, si sa poti fi jucator.
    Jucatorii nu platesc, numai fraierii platesc. Tine minte asta si repeta dupa mine "sunt un fraier care a platit sa ajunga jucator pe goodgame".
    editat 18.06.2015
    bluepriest a scris: »
    Da bah parisss ati bagat 20k intr un cont de kkt si si fara unelte v am dat si tot am spart 2500 de soldati :)))
    http://prntscr.com/7fq7s2
    te lauzi ca un fraier pe aici ca esti tare si mare dar esti de tot rasul mah :)))
    din 3 atacuri ti am spart 17k def

Nu mai tantalaule, tu te-ai laudat cu rapoartele pe coliderul No Limit...
    Parisss doar tia dat REPLICA, pamblicare, adica ti-a dat peste nas ca sa nu mai te umfli pe aici ca pocneai naibii de cat de plin erai de atacurile alea. =))
    editat 18.06.2015
    Dr.Floryn2 a scris: »
    E incredibil,nu inteleg care este problema cu bani bagati in joc de uni playeri,daca ei au bani in adevaratul sens al cuvantului,care-i problema?Ce dreacu hai si pe strazi toti cu dacii,ca nu e corect ca unu sa aiba dacie si altu x6,sa faca strazi speciale pentru aia cu x6 zic eu ca nu e corect ma inec mereu cand trece unu cu x6 sau ferrari pe langa mine,off viata asta nu a fost dreapta cu toti. :)))))

Iti repet, pentru ca am senzatia ca nu te-a pasionat replica la primul tau post cu privire la "invidiosi"(adica la misto, invidiosi).
    Nu intereseaza pe nimeni cati bani baga cineva in joc, ATATA TIMP cat nu paste iarba pe forum si se umfla in figuri pe forum ca sunt mari jucatori.
    Da? Ai inteles pana aici?

Daca iti dau tie lunar cate 2-3 milioane de rubine, iti garantez ca vei fi cel putin la fel de "mare" jucator cum se bat ei cu caramida in piept pe aici.
    Dar fratili meo, daca esti atat de prost sa bagi bani cu nemiluita pe un JOC, va rugam noi INSISTENT, sa nu fiti ATAT DE PROSTI, incat sa va mai si laudati cu asta.

Sper ca ai inteles si dumneata, ca unul care are x6 nu tipa in gura mare pe strazi asta. ;)
    editat 18.06.2015
    mitzwmitza a scris: »
    Deci tu vorbeste cand ma adresez tie, scurt. Daca ai ramas marcat de faptul ca te fac sa te simti un FRAIER care isi toaca banii pe nimic, e strict problema ta, dar tot un fraier vei ramane... fie ca imi dai mie replici pline de flegme, fie ca taci.
    Repet, esti un fraier, nimic altceva, nu te mai umfla pe aici atata timp cat TU AI PLATIT ca sa faci contul ala, si sa poti fi jucator.
    Jucatorii nu platesc, numai fraierii platesc. Tine minte asta si repeta dupa mine "sunt un fraier care a platit sa ajunga jucator pe goodgame".

mars ma gunoiule si ridica tonu la tine in casa. aaa, ca nu ai, sau dc ai comanda altii acolo.
    frustratule, treci peste faza cu banii. obisnuieste-te cu ideea ca unii au si tu nu. unii cumpara tot ce vor iar tu doar salivezi si incerci sa te convingi ca e normal sa fii un sarantoc complexat ca tine. te-as fi cumparat si pe tine dar in general nu umblu cu maruntis. PUNCT.
    editat 18.06.2015
    Si acum, Makedonix, Osvald, r3kin si care mai faceti ca majoretele in directia lui dnx si bluepriest, cantati...
  • Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
    editat 18.06.2015
    Mitzu,voi ati inceput primi sa va luati de ei ca baga bani multi in joc,ce spui tu e gresit,arata un post unde au inceput ei sa se laude asa fara motiv,voi i bateti la cap ca dc baga bani ca sunt bolnavi etc,de ex dnx poate are 100 de miliarde,si i convine sa bage unu in joc sa se distreze.
    editat 18.06.2015
    Cum tie nu iti convine ca ei baga de 10 ori mai multi bani ca tine,asa si unuia de nu baga bani deloc nu ii convine ca bagi tu bani.
  • r3kin (RO1)r3kin (RO1) Postări: 529
    editat 18.06.2015
    Si acum, Makedonix, Osvald, r3kin si care mai faceti ca majoretele in directia lui dnx si bluepriest, cantati...
    http://snag.gy/l545a.jpg
  • TheMonsterXTheMonsterX Postări: 284
    editat 18.06.2015
    parca trebuia sa puneti rapoarte pe aici,,,,
    editat 18.06.2015
    r3kin a scris: »

tradu-i r3kine ca retardatu nu stie alta limba decat aia cu care da in cur pe empire la sefii lui.
  • osvald (RO1)osvald (RO1) Postări: 1
    editat 18.06.2015
    Iti repet, pentru ca am senzatia ca nu te-a pasionat replica la primul tau post cu privire la "invidiosi"(adica la misto, invidiosi).
    Nu intereseaza pe nimeni cati bani baga cineva in joc, ATATA TIMP cat nu paste iarba pe forum si se umfla in figuri pe forum ca sunt mari jucatori.
    Da? Ai inteles pana aici?

Daca iti dau tie lunar cate 2-3 milioane de rubine, iti garantez ca vei fi cel putin la fel de "mare" jucator cum se bat ei cu caramida in piept pe aici.
    Dar fratili meo, daca esti atat de prost sa bagi bani cu nemiluita pe un JOC, va rugam noi INSISTENT, sa nu fiti ATAT DE PROSTI, incat sa va mai si laudati cu asta.

Sper ca ai inteles si dumneata, ca unul care are x6 nu tipa in gura mare pe strazi asta. ;)

Singurii care nu pot vb despre altceva decat despre bani sunteti voi. Este o explicatie silmpla poate pentru unii 1000 de euro bagati is ca 100 de lei pentru tine. Deci nu inteleg care ii diferenta intre unu care baga 1000 de euro din 10000 pe luna sau unu care baga 100 de lei din 1000 pe luna . Asta ii viata unu isi permite mai mult si altu mai putin
    editat 18.06.2015
    osvald a scris: »
    Singurii care nu pot vb despre altceva decat despre bani sunteti voi. Este o explicatie silmpla poate pentru unii 1000 de euro bagati is ca 100 de lei pentru tine. Deci nu inteleg care ii diferenta intre unu care baga 1000 de euro din 10000 pe luna sau unu care baga 100 de lei din 1000 pe luna . Asta ii viata unu isi permite mai mult si altu mai putin

nu te chinui osvald sa ii explici prostului, asta nu stie nici sa scrie 10000 euro.
    editat 18.06.2015
    Voi ii faceti bolnavi pe ei ca baga bani,dar voi nu bagati?E ca si cum o curva care are 5 clienti pe zi rade de alta ca are 50 ,si ca e nesatula,dar si ea face acelasi lucru doar ca la nivel mai scazut.
  • Trisez (RO1)Trisez (RO1) Postări: 25
    editat 18.06.2015

Pai daca punem la comparatie comandanti si castelani tai cu cei a lui dnx, facuti doar din echipamente legendare si de la evenimente :) cred ca intri sub masa de rusine. Si el I-a facut cand noi eram asediati intr-una, nu a stat la liniste pe harta cu inca 80% din harta in aceeasi liga :).
    Si mi-a placut de tine cum te aparai, acum cateva luni radeai de noi ca dam porti si nu mai stiu ce, iar tu te-ai fi aparat la toate. Cand ai avut atacuri, mergeai pe motto-ul portita cheia tuturor "succesurilor"
    In fine, eu zic sa o lasi mai moale cu lauda asta pe aici , ca in 2-3 ani de cand joci, sau cat ai zis tu, aveai timp sufficient sa iti faci niste comandanti sau castelani acceptabil, nu de duzina cum au multi jucatori. Sau iti place sa te umfli in pene pe aici, ca pe joc esti...... un jucator mediu.
  • cont1111 (RO1)cont1111 (RO1) Postări: 6
    editat 18.06.2015
    makedonix a scris: »
    e bine daca aia din academiile no limit sunt cateii nostri ati auzit ba? astia din no limit1 ce zice varu` despre voi?:))) cat despre adevarata noastra fata nu am stat niciodata sa ne ascundem ca suntem niste jigodii...esti javra sunt javra esti baiat bun sunt baiat bun:D cat despre viata reala stai linistit ca si eu am viata reala cat de sanatoasa se poate daca te referi la iesiri femei si altele:))) ca beau 2 l de cola pe zi si fumez 2 pachete de tigari asta e problema mea daca tu te duci si faci jogging in parc si eu stau si trag un cui :))) daca asta e a doua referire..cat despre faptul ca bagam banii in niste pixeli asta e strict problema noastra e un hobby poate tu ai hobby sa colectionezi timbre si dai banii pe timbre noi dam pe rubine care e problema? :)) atata vreme cat nu bag de la tine dupa card vezi-ti de treaba ta mai toarna-ti un pahar de apa in cap sa te mai racoresti ca te-ai incins si vbim mai incolo ca ma duc in viata privata, reala sa mai trag un cui si sa mai ard vreo 2 3 pizde..asa..in cinstea ta:)))
    vezi tu aici ai dreptate eu nu fumez fac sport si poti sa o intrebi pe masa lu rekin cum fut si asta pt ca el si ar trebui sa imi zica tati iar daca spre norocul are si nevasta at cat timp el sta pe joc cine stie poate nevasta-sa se fute cu mine iar in ceea ce priveste morti mei si ai cui ai mai zis tu poate esti necrofil si nu stie lumea
    editat 18.06.2015
    ne dam seama cat ai plexu de mare,numai faptul ca nu scrii dupa contul tau real denota ca esti un om gen terente.daca aveai coaie scriai dupa contul tau
  • cont1111 (RO1)cont1111 (RO1) Postări: 6
    editat 18.06.2015
    ce ar fi sa o intrebi tu pe mama ta sa vezi cat de terente sunt =))))) asa ca ciocu mic ca poate nu te mai lasa sa te joci
    si daca te intereseaza asta este contul meu
    am avut si sau pus huligani pe mine mau facut ferma si decat sa le dau sadifactie am sters si am luat-o de la capat
    editat 18.06.2015
    tu nu vezi amaratule,ca nici nu stii ce vorbesti,vorbim aici sa facem o cheta sa iti cumparam niste mancare si haine,jegosule,mi se rupe mie ca injuri tu pe aici ,apropo nici nu stii sa injuri,amaratule,imi dau seama ce player ai fost daca din 5 atacuri primite ti-ai sters contul ,pulifrici,

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier