Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Comentarii
si acum zi tu ca nu este adevarul
aaa pai nu e nici o regula ma cum ca nu s-ar ataca monumentele..mie cand mi-au luat jegurile din academie monumentul cu 80 k scule pe el cum a fost? a fost bine oare:)))) da n-am plans ca am stiut ca se intoarce roata..in schimb atacuri dupa sate sau furt de sate astea sunt reguli de mult scrise in cartea nescrisa a jocului:)))))=))) si voi ati inceput..noi o sa terminam:D
daca e aia de la avatar sa ma caute ca ziua urmatoare o sa aibe nevoie de 3 ob-uri de-odata sa si opreasca sangerarile:))))=)))))))
rezolvare? >> faci 5 copii ii duci in anglia la cersit sau iti faci rost de 2 3 fetite le bagi la produs si poti sa bagi si tu bani in joc ca asa facem si noi:d treaba i simpla
trebuie sa intelegi si tu si cam toata lumea o treaba...nu stiu de ce nu ati inteles pana acum...cele mai ordinare si scarboase strategii au fost facute de noi, ce faceti voi acum eu faceam la nivel 43 cand ma jucam cu putza in tarana , ma dadeam cu fesul si puneam frana cu ciucurii..daca vreti sa vedeti cat de mizerii putem fi de oameni mai provocati-ne mult...stiti ce incercati sa faceti voi acum? sa furati de la hoti cam asta ar fi comparatia potrivita:)))):)))
da da, si stam cu socrii sau cu parintii ca sa economisim bani pt empire. invidia, au cum roade pe acolo
stii tu vb aia...cainele moare de drum lung si prostii din no brain de grija altora
sa si-o fure de la hoti, cam asa e
Pot baga mana in foc ca daca dau nas in nas cu tine pe strada nu dau 2 bani pe tine si cu oricare dintre voie astia care va dati mari si tari pe un amarat de joc.
Iar cei care ataca dupa sate sau pe monumente etc sunt tot cateii vostri pusi sa va dea voua apa la moara sa aveti o scuza jalnica sa va pueti arata adevarata fata
In realitate tu vii sa te milogesti la noi ca sa te angajam si sa iti dam un salariu si ne vbesti cu dvs. Si la sfarsit de luna vii cu abureli sa te ajutam cu ceva bani ca ai avut probleme acasa, cand de fapt tu ai fost si i-ai pierdut la pacanele.
Fiecare joaca dupa posibilitati .. e ca si in societate ... ai bani ... poti sa ii domini intr`un fel sau altu pe cei care nu au:) legea junglei:) jocul se poate jucat si cu bani mai putini .. nu la nivelul la care sa spargi cu un atac pe castel 10k , dar un 2-3k spargi si cu investitii minime:)
Cine are bani de investit , inseamna ca munceste intr`un fel sau altul pentru ei .. eu unu respect oamenii care fac bani ... si daca investesc aici in loc sa mearga in hawaii
Parerea mea e ca ar trebuii sa privesti oamenii care baga bani si din alt unghi:)
Bafta:)
e bine daca aia din academiile no limit sunt cateii nostri ati auzit ba? astia din no limit1 ce zice varu` despre voi?:))) cat despre adevarata noastra fata nu am stat niciodata sa ne ascundem ca suntem niste jigodii...esti javra sunt javra esti baiat bun sunt baiat bun:D cat despre viata reala stai linistit ca si eu am viata reala cat de sanatoasa se poate daca te referi la iesiri femei si altele:))) ca beau 2 l de cola pe zi si fumez 2 pachete de tigari asta e problema mea daca tu te duci si faci jogging in parc si eu stau si trag un cui
Draga xuletz hai sa iti explic ceva cu regulile astea:) S-a facut o regula inca de pe vremea Liga dragonilor ca nu se da pe sate si nu se atac de pe ele. Dupa acea sa facut regula ca nu se ataca dupa 2 noaptea. Cand au aparut insulele sa facut regula ca nu se ataca acol. Dar cand au aparut aceste monumente nu sa facut absolut nici o regula si nici nu este pentru ce . Deorece ele sunt puncte de putere pentru o alianta exact la fel ca turnurile deci au aceas reguli .
dar pentru ca ei sunt gashte osvalde, adica au trecut prin viata precum gasca prin apa...nu s-a lipit nimic de ei..stationeaza atacul pe monumente si ai vazut mai sus ce se intampla:))))=)))) mama mor de ras nu mai pot:))) xuletz sa traiesti ba ca ne-ai dat motiv de vorba pe forum...100 de ani sa traiesti..ca morcovu..cu corpul in pamant si frunzele pe afara..sa te bucuri de fotosinteza:))) daca esti baiat si poza de la avatar e luata dupa net..daca poza de la avatar e reala si esti domnisoara sa ramai asa 100 de ani ca se intalneste el munte cu munte dar om cu om..poate ne intalnim accidental odata si iti rup si eu fashul ca mi place boticul tau:))))