Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Strainii

Seppuku (RO1)Seppuku (RO1) RO1 Postări: 269
editat 18.06.2015 în Sugestii, laudă, critică
Runda asta strainii si-au cam batut joc de mine . Doar castele sub nivel 65 si cu mai putin de 400 defensiva .

Dar asta e bataie de joc parerea mea : http://prntscr.com/7i07un
Post edited by Seppuku (RO1) on

Comentarii

• FabianLuptatoruFabianLuptatoru Postări: 297
    editat 17.06.2015
    Seppuku a scris: »
    Runda asta strainii si-au cam batut joc de mine . Doar castele sub nivel 65 si cu mai putin de 500 defensiva .

Dar asta e chiar culmea : http://prntscr.com/7i07un

Ce sa le faci... si eu am un strain pe care l-am spionat si avea 1,5k soldati (numai def). Si tine cont de faptul ca sunt lv 25 si am straini dinastia :))))
  • Irin23Irin23 Postări: 704
    editat 17.06.2015
    Ce sa le faci... si eu am un strain pe care l-am spionat si avea 1,5k soldati (numai def). Si tine cont de faptul ca sunt lv 25 si am straini dinastia :))))

Ce ai tu ma ??Ne vezi prosti si bagi niste minciuni sa te dai mare...
  • Seppuku (RO1)Seppuku (RO1) RO1 Postări: 269
    editat 17.06.2015
    Irin23 a scris: »
    Ce ai tu ma ??Ne vezi prosti si bagi niste minciuni sa te dai mare...

Vorbeste in numele tau :)))
    Si s-ar putea . ca am avut unu in alianta care avea nivel 50 si a gasit un strain cu 7k defensiva :)) ( la primul spionaj..ca la al doilea mai avea 800 :)) )
  • MONsT3R2MONsT3R2 Postări: 465
    editat 17.06.2015

Nu spui prostii mereu, ci doar cand deschizi gura.
  • MeMo101 (RO1)MeMo101 (RO1) Postări: 44
    editat 17.06.2015
    De 3 evenimente incoa la strainii am avut doar un singur castel cu 3.5k deff , in rest sub 700toti.

Niciunu, mai mare nimic. Rup steaguri ca fraeru' pe niste strainii cu 300-400 soldati
  • Johann HartwigJohann Hartwig Postări: 695
    editat 17.06.2015
    Străinii sunt clonele altor jucători de pe alte servere.
  • happyiulianhappyiulian Postări: 85
    editat 17.06.2015
    Si la mine tot din astia mici, m-am chinuit sa fac 77 k glorie :) 23 atacuri am reusit sa le fac :)
  • ultimul apuseanultimul apusean Postări: 79
    editat 17.06.2015
    De ne-am bate cu coreenii , americani sau germani, atunci ar fii interesant, nu credeti. Parerea mea e ca atunci va veti plange ca nu faceti fata vreo unui atac, dar ar fii si foarte interesant.
  • -ATLAS--ATLAS- Postări: 12
    editat 17.06.2015
    Eu am gasit destui straini cu def multa,pe cei cu def putina i-am atacat pentru curatare si resurse...
    Acest strain a fost cel mai bun pana acuma: http://gyazo.com/26001d74c9dc22ab9aac981c5973ccd8
  • FabianLuptatoruFabianLuptatoru Postări: 297
    editat 18.06.2015
    Seppuku a scris: »
    Vorbeste in numele tau :)))
    Si s-ar putea . ca am avut unu in alianta care avea nivel 50 si a gasit un strain cu 7k defensiva :)) ( la primul spionaj..ca la al doilea mai avea 800 :)) )

Pai spun adevarul, asta-I faza. Dar la unii nu le vine sa creada ca ei nu tin nici 0,5k (500) soldati in castel :))))

Imi pare rau ca nu mai am raportul de spionaj, sa va arat ce "minciuna" am scos din gura..
  • ultimul apuseanultimul apusean Postări: 79
    editat 18.06.2015
    -ATLAS- a scris: »
    Eu am gasit destui straini cu def multa,pe cei cu def putina i-am atacat pentru curatare si resurse...
    Acest strain a fost cel mai bun pana acuma: http://gyazo.com/26001d74c9dc22ab9aac981c5973ccd8

vai ce atac, esti prea tare.
  • ionut nr1ionut nr1 Postări: 3
    editat 18.06.2015
    atacai pe totii sa iti bage alti puternici s-au mai slabi :)
  • Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
    editat 18.06.2015
    noroc cu straini,ca au toti gusteri ranguri mari au dat si ei de glorie.

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier