Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Rapoarte : No name vs utopia, fara jigniri !

12551

Comentarii

• dnx (RO1)dnx (RO1) RO1 Postări: 250
    editat 18.06.2015
    make vezi ca poate te cauta acasa si xena asta de ferentari :)))
  • xuletzz (RO1)xuletzz (RO1) RO1 Postări: 21
    editat 18.06.2015
    ati inceput si cu atacuri pe apa? :))) jalnic
  • cont1111 (RO1)cont1111 (RO1) Postări: 6
    editat 18.06.2015
    magarusule din cauza unora care sunt obsedati,labagii,bolnavi mintali.A trebuit sa o iau de la capat,jocul asa nu mai este egal pt toata lumea,asta este adevarul din cauza ca uni jucatori dispun de bani mai multi decat alti.Ar trebui sa se faca o harta special pt ei nu sa dea in cei care nu au cum sa se apere impotriva lor,dar nu ai ce sa le faci asa sunt uni mai bolnavi mintali scapati de la balaceanca au pus mana pe cardul de credit a lu masa sau tactso sau cine mai stie pe unde se mai fut in cur ca fetite ce sunt si cum fac rost de bani hop pe gge sa refuleze si ei sa creasca inima in piept ca in rest sunt vai de steau lor
    si acum zi tu ca nu este adevarul
  • editat 18.06.2015
    xuletzz a scris: »
    cersesti si tu atentie din cate se pare :) stai parcat cu glumitele ca n-au haz. da, de atacul ala e vorba

aaa pai nu e nici o regula ma cum ca nu s-ar ataca monumentele..mie cand mi-au luat jegurile din academie monumentul cu 80 k scule pe el cum a fost? a fost bine oare:)))) da n-am plans ca am stiut ca se intoarce roata..in schimb atacuri dupa sate sau furt de sate astea sunt reguli de mult scrise in cartea nescrisa a jocului:)))))=))) si voi ati inceput..noi o sa terminam:D
  • editat 18.06.2015
    dnx3 a scris: »
    make vezi ca poate te cauta acasa si xena asta de ferentari :)))

daca e aia de la avatar sa ma caute ca ziua urmatoare o sa aibe nevoie de 3 ob-uri de-odata sa si opreasca sangerarile:))))=)))))))
  • editat 18.06.2015
    cont1111 a scris: »
    magarusule din cauza unora care sunt obsedati labagii bolnavi mintali a trebuit sa o iau de la capat jocul asa nu mai este egal pt toata lumea asta este adevarul din cauza ca uni jucatori dispun de bani mai multi decat alti ar trebui sa se faca o harta special pt ei nu sa dea in cei care nu au cum sa se apere impotriva dar nu ai ce sa lefaci asa sunt uni mai bolnavi mintali scapati de la balaceanca au pus mana pe cardul de credit a lu masa sau tactso sau cine mai stie pe unde se mai fut in cur ca fetite ce sunt si cum fac rost de bani hop pe gge sa refuleze si ei

rezolvare? >> faci 5 copii ii duci in anglia la cersit sau iti faci rost de 2 3 fetite le bagi la produs si poti sa bagi si tu bani in joc ca asa facem si noi:d treaba i simpla :D:))))))) asa am mai auzit in ultima vreme ca avem femei la produs si copii luati din centre pe care ii trimitem la cersit prin afara auziti cat de bolnavi pot fi unii:))
  • editat 18.06.2015
    ati inceput si cu atacuri pe apa? :))) jalnic

trebuie sa intelegi si tu si cam toata lumea o treaba...nu stiu de ce nu ati inteles pana acum...cele mai ordinare si scarboase strategii au fost facute de noi, ce faceti voi acum eu faceam la nivel 43 cand ma jucam cu putza in tarana , ma dadeam cu fesul si puneam frana cu ciucurii..daca vreti sa vedeti cat de mizerii putem fi de oameni mai provocati-ne mult...stiti ce incercati sa faceti voi acum? sa furati de la hoti cam asta ar fi comparatia potrivita:)))):)))
    editat 18.06.2015
    makedonix a scris: »
    rezolvare? >> faci 5 copii ii duci in anglia la cersit sau iti faci rost de 2 3 fetite le bagi la produs si poti sa bagi si tu bani in joc ca asa facem si noi:d treaba i simpla :D:))))))) asa am mai auzit in ultima vreme ca avem femei la produs si copii luati din centre pe care ii trimitem la cersit prin afara auziti cat de bolnavi pot fi unii:))

da da, si stam cu socrii sau cu parintii ca sa economisim bani pt empire. invidia, au cum roade pe acolo :))
    stii tu vb aia...cainele moare de drum lung si prostii din no brain de grija altora :)))
    editat 18.06.2015
    makedonix a scris: »
    trebuie sa intelegi si tu si cam toata lumea o treaba...nu stiu de ce nu ati inteles pana acum...cele mai ordinare si scarboase strategii au fost facute de noi, ce faceti voi acum eu faceam la nivel 43 cand ma jucam cu putza in tarana , ma dadeam cu fesul si puneam frana cu ciucurii..daca vreti sa vedeti cat de mizerii putem fi de oameni mai provocati-ne mult...stiti ce incercati sa faceti voi acum? sa furati de la hoti cam asta ar fi comparatia potrivita:)))):)))

sa si-o fure de la hoti, cam asa e :))))
  • Dr.Floryn2Dr.Floryn2 Postări: 273
    editat 18.06.2015
    E incredibil,nu inteleg care este problema cu bani bagati in joc de uni playeri,daca ei au bani in adevaratul sens al cuvantului,care-i problema?Ce dreacu hai si pe strazi toti cu dacii,ca nu e corect ca unu sa aiba dacie si altu x6,sa faca strazi speciale pentru aia cu x6 zic eu ca nu e corect ma inec mereu cand trece unu cu x6 sau ferrari pe langa mine,off viata asta nu a fost dreapta cu toti. :)))))
  • cont1111 (RO1)cont1111 (RO1) Postări: 6
    editat 18.06.2015
    pai lacke sau cum te-o chema vrei sa zici ca nu este adevarat?oricum ai da-o eu am o viata privata mult ma sanatoasa decat a ta si asa ca fapt divers numai un frustrat ar baga atati bani in jocul asta si sa nu se aleaga cu nimic.Dupa cum am zis si de si ma repet numai un bolnav mintal ar face asta.
    Pot baga mana in foc ca daca dau nas in nas cu tine pe strada nu dau 2 bani pe tine si cu oricare dintre voie astia care va dati mari si tari pe un amarat de joc.
    Iar cei care ataca dupa sate sau pe monumente etc sunt tot cateii vostri pusi sa va dea voua apa la moara sa aveti o scuza jalnica sa va pueti arata adevarata fata
    editat 18.06.2015
    lacke te cheama pe tine,eu am un nume daca esti miop e problema ta,legat de bani pentru ei e doar o distractie,daca au prea multi vrei sa i tina sa mucegaiasca,ce te doare pe tine cati bani baga ei,asta nu inteleg ce ei se iau de tine ca mananci numai ceapa verde,pentru ei e o distractie numai atat,sparge o banca si baga si tu bani sa te simti bine.
    editat 18.06.2015
    pai lacke sau cum te-o chema vrei sa zici ca nu este adevarat?oricum ai da-o eu am o viata privata mult ma sanatoasa decat a ta si asa ca fapt divers numai un frustrat ar baga atati bani in jocul asta si sa nu se aleaga cu nimic.Dupa cum am zis si de si ma repet numai un bolnav mintal ar face asta.
    Pot baga mana in foc ca daca dau nas in nas cu tine pe strada nu dau 2 bani pe tine si cu oricare dintre voie astia care va dati mari si tari pe un amarat de joc.
    Iar cei care ataca dupa sate sau pe monumente etc sunt tot cateii vostri pusi sa va dea voua apa la moara sa aveti o scuza jalnica sa va pueti arata adevarata fata

In realitate tu vii sa te milogesti la noi ca sa te angajam si sa iti dam un salariu si ne vbesti cu dvs. Si la sfarsit de luna vii cu abureli sa te ajutam cu ceva bani ca ai avut probleme acasa, cand de fapt tu ai fost si i-ai pierdut la pacanele.
  • Magaru68 (RO1)Magaru68 (RO1) Postări: 232
    editat 18.06.2015
    magarusule din cauza unora care sunt obsedati,labagii,bolnavi mintali.A trebuit sa o iau de la capat,jocul asa nu mai este egal pt toata lumea,asta este adevarul din cauza ca uni jucatori dispun de bani mai multi decat alti.Ar trebui sa se faca o harta special pt ei nu sa dea in cei care nu au cum sa se apere impotriva lor,dar nu ai ce sa le faci asa sunt uni mai bolnavi mintali scapati de la balaceanca au pus mana pe cardul de credit a lu masa sau tactso sau cine mai stie pe unde se mai fut in cur ca fetite ce sunt si cum fac rost de bani hop pe gge sa refuleze si ei sa creasca inima in piept ca in rest sunt vai de steau lor

Fiecare joaca dupa posibilitati .. e ca si in societate ... ai bani ... poti sa ii domini intr`un fel sau altu pe cei care nu au:) legea junglei:) jocul se poate jucat si cu bani mai putini .. nu la nivelul la care sa spargi cu un atac pe castel 10k , dar un 2-3k spargi si cu investitii minime:)

Cine are bani de investit , inseamna ca munceste intr`un fel sau altul pentru ei .. eu unu respect oamenii care fac bani ... si daca investesc aici in loc sa mearga in hawaii :) e problema lor ... asta inseamna ca le place jocul pur si simplu .. unii ii baga in femei ... altii in droguri (inclusiv alcool) ..vicii frate:) lucruri care te fac fericit:) probabil tu ai alt "hobby" care itit mananca banii ...sau faci putini bani si ai o familie de intretinut... si nu iti permiti ...dar asta nu inseamna ca tre sa fii invidios pe cineva care poate ...

Parerea mea e ca ar trebuii sa privesti oamenii care baga bani si din alt unghi:)

Bafta:)
    editat 18.06.2015
    Daca tu crezi ca ei sunt bolnavi mintal,ca nu au viata privata, te inseli,ei sunt cu mult peste tine,altfel nu ar avea atatia bani sa bage in joc,dati seama ce se distreaza in viata reala,dar voi o tineti pe voastra,stii proverbul, cainele moare de drum lung,si prostu' de grija altuia.
  • editat 18.06.2015

e bine daca aia din academiile no limit sunt cateii nostri ati auzit ba? astia din no limit1 ce zice varu` despre voi?:))) cat despre adevarata noastra fata nu am stat niciodata sa ne ascundem ca suntem niste jigodii...esti javra sunt javra esti baiat bun sunt baiat bun:D cat despre viata reala stai linistit ca si eu am viata reala cat de sanatoasa se poate daca te referi la iesiri femei si altele:))) ca beau 2 l de cola pe zi si fumez 2 pachete de tigari asta e problema mea daca tu te duci si faci jogging in parc si eu stau si trag un cui :))) daca asta e a doua referire..cat despre faptul ca bagam banii in niste pixeli asta e strict problema noastra e un hobby poate tu ai hobby sa colectionezi timbre si dai banii pe timbre noi dam pe rubine care e problema? :)) atata vreme cat nu bag de la tine dupa card vezi-ti de treaba ta mai toarna-ti un pahar de apa in cap sa te mai racoresti ca te-ai incins si vbim mai incolo ca ma duc in viata privata, reala sa mai trag un cui si sa mai ard vreo 2 3 pizde..asa..in cinstea ta:)))
  • osvald (RO1)osvald (RO1) Postări: 1
    editat 18.06.2015
    ai un os :) nu stiu de unde pana unde ai adus vorba de "matrimoniale" dar probabil de la avatar. pai ma, eu nu sunt asa obsedat ca tine sa imi pun pana si la avatar poza cu jocul. diferenta intre mine si tine e ca eu am o viata personala si nu una virtuala ca a ta. ca daca maine se inchide jocu vezi si tu lumina soarelui. asa suferiti de voi incat nici nu mai stiti pe unde sa postati si ce sa postati. nu cred ca a dat arcadia atac pe vreun monument/sat/laborator cum faceti voi. dintre toti de pe forumul asta tu esti cel mai inutil, crede-ma. ai fani, pe copii aia de 12 ani. du-te si da-le autograf si simte-te important ca ai realizat ceva virtual. bafta

P.S: si apropo. sictir le zici amicilor tai de prin dx si cui vrei, nu mie :) atat timp cat ti-am vorbit frumos si nu am injurat si folosit alte expresii, poti sa iti pastrezi cuvintele si sa le spui in alta parte

Draga xuletz hai sa iti explic ceva cu regulile astea:) S-a facut o regula inca de pe vremea Liga dragonilor ca nu se da pe sate si nu se atac de pe ele. Dupa acea sa facut regula ca nu se ataca dupa 2 noaptea. Cand au aparut insulele sa facut regula ca nu se ataca acol. Dar cand au aparut aceste monumente nu sa facut absolut nici o regula si nici nu este pentru ce . Deorece ele sunt puncte de putere pentru o alianta exact la fel ca turnurile deci au aceas reguli .
  • editat 18.06.2015
    osvald a scris: »
    Draga xuletz hai sa iti explic ceva cu regulile astea:) S-a facut o regula inca de pe vremea Liga dragonilor ca nu se da pe sate si nu se atac de pe ele. Dupa acea sa facut regula ca nu se ataca dupa 2 noaptea. Cand au aparut insulele sa facut regula ca nu se ataca acol. Dar cand au aparut aceste monumente nu sa facut absolut nici o regula si nici nu este pentru ce . Deorece ele sunt puncte de putere pentru o alianta exact la fel ca turnurile deci au aceas reguli .

dar pentru ca ei sunt gashte osvalde, adica au trecut prin viata precum gasca prin apa...nu s-a lipit nimic de ei..stationeaza atacul pe monumente si ai vazut mai sus ce se intampla:))))=)))) mama mor de ras nu mai pot:))) xuletz sa traiesti ba ca ne-ai dat motiv de vorba pe forum...100 de ani sa traiesti..ca morcovu..cu corpul in pamant si frunzele pe afara..sa te bucuri de fotosinteza:))) daca esti baiat si poza de la avatar e luata dupa net..daca poza de la avatar e reala si esti domnisoara sa ramai asa 100 de ani ca se intalneste el munte cu munte dar om cu om..poate ne intalnim accidental odata si iti rup si eu fashul ca mi place boticul tau:))))
    editat 18.06.2015
    nu ai voie sa bagi bani in joc, sa stai mult pe joc,sa ataci mult pe joc,gata incep astia|| "noi avem viata personala,avem familie,nu stam ca frustrati pe joc ca voi"da ce ma noi nu avem viata persoanala?!bine va merge voua in viata personala
  • r3kin (RO1)r3kin (RO1) Postări: 529
    editat 18.06.2015
    Bai pizdo',de unde mortii tai stii tu ce gatu' ma-tii de viata am eu ma?Si de unde plm frustrarea asta?Ati inceput cu "te cautam acasa" "te gasim si vedem noi ce mai zici" apoi ati continuat cu latratul la stele cu postatul de pe alte conturi ca pula o aveti mica pana si in virtual,ce dracu sa mai vorbim de fata in fata.Ati incercat smecherii cu sate cu una cu alta si credeti ca o sa tremuram si o sa cersim mila ca noi vezi bine,nu am avea alta treaba.Asculta cu atentie,ne pisam pe regulile voastre,pe voi de jigodii,si pe tot ce a insemnat empire pana acum.Banii pe care-i bag putini sau multi,furati imprumutati sau jumuliti de la fraieri sunt banii mei.Iar pe bani mei eu imi fac regulile pretenas.Traditionalul fa-ti un frate si "sanatate" la familie.

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier