Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Comentarii
si in legatura cu ce face alina da sunt perfect deacord sa faca asa si ii normal:). Voi cand ati luat capitala aia si ati dat cuceriri 24 din 24 cum a fost?????? inainte sa zici ceva gandeste frate
domnul Osvald, in discutiile alea, nu cumva s-a specificat si sa nu facem atacuri organizate cu alianta, mai tarziu de ora 24:00? Si ca sa vezi Dx-ul s-a tinut de cuvant, la ora 02:00 AM , acum 1 luna sau ceva de genul am primit organizat pe metropola mea la ora aia, apoi au fost organizate pe Tigrii la aceeasi ora pe taramuri, etc.,etc....
http://prntscr.com/7h659d
http://prntscr.com/7h65d2
http://prntscr.com/7h65hb
Va rog frumos sa curga rapoartele:)))
parca si tu ai fugit din dx, boule, asa ca lasa botul jos. Mare patriot esti acum.
Si cu varianta aia oficiala ca a resetat muzeul pe defensiva. Mare dreptate ai, aceea varianta era pentru sclavii utopici sa bage defensiva, bolovane, printre care si tu. Cum sa bagi defensiva sub 100k decat daca vrei sa faci glorie.Dar la creierul tau de furnica si ala plin de rahat, pardon cacat, nu ai cum sa gandesti.
Pacat ce jucatori erau odata in DX, buni si cu respect.
Nici nu ma asteptam la altceva de la tine, ai dovedit in repetate randuri ca nu esti decat un ordinar... spor la cotizat salarii.
Dar nu te mai lauda cu bani bagati in cufere ci cu atacuri de elita sau regali/veterani. Sa vedem, poti???
Pana atunci, ja la caruta tartane!
Capitalele nu se apara decat cand le cuceresti. O alta dovada ca nici ca strategi nu prea sunteti cine stie ce...
Ideea era alta, ce caracter sa ai, sa ataci o capitala ca sa ii dai foc palatului DE CIUDA, de INVIDIE ca ti-a fost cucerita?
Cat de infect sa fii ca om, sa te porti ca un pustan egoist si alintat, care cand pierde o jucarie e capabil de orice marsavie incat nici ceilalti copii sa nu se bucure de jucariile lor?
Eu am zis Arcadiei, sa imi fi facut mie asa ceva dan1999, aveti cuvantul meu, 3 aliante i-ar fi sabotat contul 24/24. Pentru ca vezi tu... diferenta dintre voi si restul, este ca restul stiu sa piarda, voi nu stiti sa pierdeti.
Ai pierdut capitala, cauta solutii sa o cuceresti, nu da ca pampalaul atacuri sa arzi palatul, ca nu arati decat invidie, disperare, ciuda, oftica si ce mai vreti voi, dar altceva nimic.
Cuceririle nu ard palatul...
Faptul ca o ataca pur si simplu pentru ca alianta sa nu beneficieze de regali arata toata disperarea si ciuda jucatorului respectiv, rumegata de-a lungul timpului, de cand i-a fost cucerita.
Nici nu ma asteptam sa nu fii de acord, la voi in alianta trebuie sa faci cum vor altii, nu cum iti dicteaza tie constiinta.
Vezi ca semnatura mea nu e pusa acolo intamplator... are o directie. Nu vezi ca se indreapta catre voi?
asa e ma intelctualule, tot jocu tau se invarte in juru nostru iar noi nici nu stiam ca tu existi pana nu te-ai bagat in seama aici pe forum unde debitezi toate tampeniile de pe lume.
hai pa in lumea ta mica de resentimente si frustrari.
o zi buna.
Mitza daca o alianta nu face regali inseamna ca e o alianta mai slaba,deci poate vezi rostul
Cu voi pe forum e greu pentru ca nu sunteti coerenti in postari si o intoarceti cum va suna la ureche
Ca sa nu va mai dau apa la moara eu personal ma consider prostul hartii un tradator un vai pla mea si fac parte din cea mai saba alianta care a existat plina de oameni fara caracter si care habar nu au jocul.Voi sunteti niste integri,niste ingerasi albi cu aripioare faine care aduc numai bucurii si care cunosc la perfectiune jocul,care orice fac o fac cu profesionalism si mai ales echidistant.Va multumesc ca existati pe harta si ca incercati sa ne faceti un joc mai bun.JET!
ma omule nu era vb de respectat promisiuni cii doar de faptul ca mitza a zis ca ii absurd sa te opresti din atacuri la ora 2 si eu am vrut numa sa ii specific ca liga lui a cerut asta. iara de nerespecatre de promisuni sa nu vb ca primii care au atacat in timpu acelei pauze a fost no name. Oricum tot ce faceti voi e bine tot ce facem noi ii rau deci nu ma intereseaza ce vb . Alina ataca din 3 in 3 ore capitala arcadia ii nebuna dar voi cand ati luat acea capitala ati dat capturi 24 din 24 si aia a fost perfect normal . Foarte bine daca numai negociem oricum cu tine nu se poate pentru ca esti prea umflat in pene
Vorba cuiva, nobody's perfect, dar parca in Utopia...
Haideti sa va explic cum sta treaba cu cele 3 aliante ce sustin Utopia.
DX.
O alianta ce traieste din amintiri, cu un lider ce nu se resemneaza ca alianta lui a fost un nume mare pe harta, dar, atentie, atunci l-au sustinut generalii. In momentul cand acestia si-au dat seama cu cine au de face, i-au intors spatele. Iar el continua sa creada in continuare ca e un mare strateg. Drept dovada clara si irefutabila, teapa pe care le-a dat-o celor din OL la recentele tentative de capturi ale capitalelor. Super strateg. Pacat de munca celor din OL...
Revenge of Lords.
O alianta nascuta din vointa unuia ce se crede un mare jucator. Sau sunt doi. Si atat. Doar vointa si atat. Si zgomot. Cat mai mult zgomot. Una e sa fi jucator si alta e sa te crezi jucator.
Si nascocind povesti despre cat de buni sunt, centrifugheaza anumiti playeri, unii de buna credinta, altii de conjunctura. Rezultatele se vad. Sinusoidal.
OL.
O alianta muncitoare, cu jucatori incercati si buni, dar naivi. Foarte naivi. Nu au invatat nimic din primul esec, au mai vrut inca o lectie. 2 milioane de defensiva, e un efort imens totusi. Pe dorinta ardenta a liderului OL de a-si recupera capitala, speculeaza strategul. Nu inteleg acestia (OL), ca marele strateg mai susnumit, isi urmareste propriu interes. Prima data s-a vazut din avion pacaleala, dar recidiva este doar pentru... pur si simplu pentru marele strateg nu a contat munca acestora. De ce? pentru ca nu da doi bani pe ceilalti parteneri ai confederatiei Utopia. Nimic.
Pot fi multe de spus, despre incercari esuate gen Aztecii (l-ati bagat in alianta pe Bastus zis si ghinion, al vostru sa fie), zgomotul de fond de pe forum, ba e ora 2,00, ba nu e ca nu ne convine noua etc., toate astea arata ca de fapt aceasta confederatie este conjuncturala, fara fundament si rezultate. Si unii cu munca, iar altii vor doar foloasele. Unii chiar fac strategii bune, altii cutitul pe la spate.
Parerea mea
Cine are ochi de citit, sa citeasca, cine nu, nu.
Have a nice day!
Te rog frumos,asa ca pentru divertisment ce ne poti spune si despre cealalta liga?
P.S.
Si nu crezi ca ai fi mai apreciat daca ai posta de pe contul tau?
Deja mi-am dat seama ce vrea sa faca DX cand m-a uitat langa ea:D
PS: DaniR6 = DaniR1 = MULTI ACCOUNT ; sa curga reporturile la Suport:D
Buna dimineata, uite aici un raspuns sec dar plin de realitate.
La structura pe care o are Utopia acum veti lua vreuna dintre capitale in 2020 cam asa, eu va urez de pe acum spor la treaba.
Cu forta bruta nu faci decat munca bruta! Ca sa cuceresti capitale ai nevoie de oameni cu creier, nu de hamali...