Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Întrebări cu privire la joc

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

ba io ma las . cont free

TheBadBoyzTheBadBoyz Postări: 361
am cont pe sreveul romania1 , numele thebadboyz . parola este andreiempire , pe principal full parcuri si statui , p gheata F dezvoltat , luatil , schimbatii parola , faceti ce vreti mult noroc
Post edited by TheBadBoyz on

Comentarii

• NickName (RO1)NickName (RO1) Postări: 752
    editat 07.02.2015
    unde ai full parcuri si full dezvoltat?:)eu nu gasesc
  • Alexandru393 (RO1)Alexandru393 (RO1) Postări: 248
    editat 07.02.2015
    NickName2 a scris: »
    unde ai full parcuri si full dezvoltat?:)eu nu gasesc[/QUOTE
    Nici eu :P :))))
  • Arthur OakleafArthur Oakleaf Postări: 10
    editat 08.02.2015
    TheBadBoyz a scris: »
    am cont pe sreveul romania1 , numele thebadboyz . parola este andreiempire , pe principal full parcuri si statui , p gheata F dezvoltat , luatil , schimbatii parola , faceti ce vreti mult noroc

Mai stai puţin pe faleză. Cine ştie... poate ne mai mituiesc baronii de la GGE şi anul ăsta cu 200 de rubine ca să îi votăm pe ei, să mai câştige câte un ,,premiu prestigios''.
  • Baron57Baron57 Postări: 74
    editat 08.02.2015
    la luat deja cineva ????? >:|
  • editat 09.02.2015
    e LuAt:cool:

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier