Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Comentarii
Eu unul am reusit sa intru pe joc de pe telefon,folosind o aplicatie din Play Store
chiar ar fi ok
in felul asta vom fi mai activi mai puternici vom putea face sold fara numar
deja ts-ul lam instalat pe telefon merge perfect
pro
pt a avea o img la semnatura fa copy apoi paste
eu daca am instalat empire pe tableta si sunt pe romania 1,sa ma intalnesc si cu alti care joaca acest joc pe calculator!
Aveam nevoie sa pot intra de pe telefon sau tableta, sa nu fac bulina ca e rusinos dar in special, sa pot lasa un mesaj la nevoie, daca as fi lipsit mai mult de 10-12 ore si dupa multe sapaturi, am reusit sa gasesc solutia cea mai buna: Puffin Web Browser
Este verificat, merge de pe telefon si tableta...setati tara de fiecare data (tricolorul si la server, RO1), apoi in dreapta jos, aveti abia vizibil, iconul pentru tastatura si ati rezolvat problema intrarii pe RO1.
Subscriu. Si Photon web browser merge, dar e mai ok Puffin pentru joc. Necesita o latime de banda decenta totusi..