Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Întrebări cu privire la joc

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Oferta 200%

JericchoJericcho Postări: 683
Nu vreau sa intru in miliarde de detalii si polemici;

A mai vazut CINEVA oferta de 200% personala in ultimele 2 luni?

Nu ma refer la cufar sau oferte in valoare de 200-250% rubnele cumparate, ma refer strict la oferta de 200% exlusiva pentru un cont care iti tripleaza numarul de rubine la aceeasi suma de bani.

Rog raspunsuri serioase.
Post edited by Jericcho on
«1

Comentarii

• eugennegura27eugennegura27 Postări: 207
    editat 09.09.2014
    Eu unul nu am mai văzut,am văzut maxim 75%
    Pune o poză să vedem și noi
  • JericchoJericcho Postări: 683
    editat 09.09.2014
    pai nu am poza :)) am stat fara sa bag pana mi-a aparut de 7-8 ori cea personala de 100%, am intrebat si eu si alti colegi supportul daca mai exista si ni s-a spus ca da, dar am intrebat pe toata lumea pe care o cunosc si nimeni n-a mai vazut-o de vreo luna si ceva doua
  • Papis2Papis2 Postări: 91
    editat 09.09.2014
    editat 09.09.2014
    Papis2 a scris: »

am specificat, NU ma intereseeaza ofertele "in valoare de 1000000% rubinele cumparate" pe mine ma intereseaza sa dau bani cat pentru 10k rubine de exemplu fara oferta si sa primesc 30k. nu orori, nu tichete, nu daruri nu pcte premium, doar rubine la treime de pret :)))
  • Alexandru Catri (RO1)Alexandru Catri (RO1) Postări: 3,539
    editat 09.09.2014
    neah...eu nu am mai vazut asa ceva..acum cateva zile am avut de 100%
  • e51 (RO1)e51 (RO1) RO1 Postări: 25
    editat 09.09.2014
    nu . au scos-o . ar trebui macar 1 data sa o poata folosi fiecare jucator .
  • vlath8vlath8 Postări: 1
    editat 09.09.2014
    N-am mai vazut oferta de 200%..s-au zgarcit astia rauu de tot :))))))))
    Vine iarna,trebuie sa aiba cei de la GGE bani de lemne :))))
  • invincibilul333invincibilul333 Postări: 21
    editat 09.09.2014
    Am avut de 485%
  • G3nyuSsG3nyuSs Postări: 5
    editat 09.09.2014
    Eu n-am mai vazut oferta de 2 luni si ceva , la fel si cei din alianta . Se pare ca au scos-o .
  • Gaby Conqueror (RO1)Gaby Conqueror (RO1) Postări: 324
    editat 09.09.2014
    papis
    a specificat
    aia e altceva
    eu unul jericcho nu am vazut de mult timp 200%
    am mai vazut 100% sau 75%..dar 200% nam vazut cam de o luna
    :D
    editat 09.09.2014
    aham mersi lume ... poate ar trebui sa ii anunte cineva si pe cei de la suport ca au scos-o ca mie imi tot raspund la mailuri ca e aleatorie si ca sa am rabdare ca o s-o primesc :))))
  • iancu88iancu88 Postări: 100
    editat 09.09.2014
    au scos oferta de 200% din ce am inteles. banuiesc, ca au inlocuit-o cu aia de 50%
    triburile au disparut, travian a proape a disparut si el, metin a luat-o si el la vale... toate jocurile in care proprietarii au inceput sa se haladeasca au disparut! asa o sa dispara si asta. astia de la gg em sunt nesatuli rau! am jucat multe jocuri dar asta cred ca e cel mai scump pe care l-am jucat vreodata
  • editat 10.09.2014
    iancu88 a scris: »
    au scos oferta de 200% din ce am inteles. banuiesc, ca au inlocuit-o cu aia de 50%
    triburile au disparut, travian a proape a disparut si el, metin a luat-o si el la vale... toate jocurile in care proprietarii au inceput sa se haladeasca au disparut! asa o sa dispara si asta. astia de la gg em sunt nesatuli rau! am jucat multe jocuri dar asta cred ca e cel mai scump pe care l-am jucat vreodata

corect..in locul celei de 200 la suta au bagat de 50 la suta..:D jerr ti am zis de ce au scos o si in ce fel:D am inteles ca la inceputurile GGE ului era si oferta de 300 la suta cand inca incercau sa atraga jucatori:D au inceput sa vine fraierii , adica noi, dupa care au scos pe aia de 300 la suta.. Acum au venit si alti fraieri care sa bage si mai multi bani si au scos si 200 la suta. Faceti-va stoc de rubine ca nu se stie cand dispare si aia de 100 la suta si ne vine una de 25 la suta:)) wtf..
    editat 10.09.2014
    makedonix a scris: »
    corect..in locul celei de 200 la suta au bagat de 50 la suta..:D jerr ti am zis de ce au scos o si in ce fel:D am inteles ca la inceputurile GGE ului era si oferta de 300 la suta cand inca incercau sa atraga jucatori:D au inceput sa vine fraierii , adica noi, dupa care au scos pe aia de 300 la suta.. Acum au venit si alti fraieri care sa bage si mai multi bani si au scos si 200 la suta. Faceti-va stoc de rubine ca nu se stie cand dispare si aia de 100 la suta si ne vine una de 25 la suta:)) wtf..

in continuare cred ca pierd bani prin miscarea asta dar poate subestimez capacitatea lumii de a da cu parnosu de ecran :))
  • Mickey13Mickey13 Postări: 546
    editat 10.09.2014
    makedonix a scris: »

Eu joc "de cand lumea" :):), dar aia de 300% nu am vazut-o niciodata! Mai mult, cea de 200% a fost cam DOAR anul asta.
    La "inceputuri" erau: foarte des cea de 75% si extrem de rar cea de 100% (maxim 1 data pe luna). In schimb, ceea ce au scos definitiv baietzii destepti a fost "reducerea" cu 50% la rubine pt orice cumparai in intervalul de timp respectiv. Aia era beton! Chiar daca era pt 4-5 ore, cam o data la luna.

Oricum, din septembrie 2012 nu a mai aparut, cel putin la nivel de masa. Am auzit la anumiti colegi cum ca le-ar fi venit respectiva oferta si mai tarziu, dar pt 24 de ore si doar lor...
  • wwe championwwe champion Postări: 222
    editat 10.09.2014
    adevarat cea de 200 nu am mai vazut-o de foarte mult timp doar de 75 si 100
  • editat 11.09.2014
    Mickey13 a scris: »
    Eu joc "de cand lumea" :):), dar aia de 300% nu am vazut-o niciodata! Mai mult, cea de 200% a fost cam DOAR anul asta.
    La "inceputuri" erau: foarte des cea de 75% si extrem de rar cea de 100% (maxim 1 data pe luna). In schimb, ceea ce au scos definitiv baietzii destepti a fost "reducerea" cu 50% la rubine pt orice cumparai in intervalul de timp respectiv. Aia era beton! Chiar daca era pt 4-5 ore, cam o data la luna.

Oricum, din septembrie 2012 nu a mai aparut, cel putin la nivel de masa. Am auzit la anumiti colegi cum ca le-ar fi venit respectiva oferta si mai tarziu, dar pt 24 de ore si doar lor...

eu asa am inteles ca era si de 300 si pare-mi-se dar nu mai tin minte exact parca am vazut si un print:)) nici eu n am vazut o pe aia de 200 la suta niciodata mickey:)) de 50 75 si 100 da:)) aia de 200 tot legenda si pentru mine..am vazut o pe alte conturi secundare d ale mele dupa care imi trimit alimente dar pe contul meu nu:D cont multiplu? nu..conturi secundare dupa care imi trimit alimente:))=)))
  • trly11 (RO1)trly11 (RO1) Postări: 92
    editat 11.09.2014
    la 200% am bagat cred ca de minim 10 ori , venea dupa pauze de 3-4 saptamani , de 2 luni n a mai venit!
    Acum astept sa prind prime time cu 100% si le combin!
    editat 11.09.2014
    trly11 a scris: »
    la 200% am bagat cred ca de minim 10 ori , venea dupa pauze de 3-4 saptamani , de 2 luni n a mai venit!
    Acum astept sa prind prime time cu 100% si le combin!

nush daca-l intrebi pe make zice ca se combina dar iti spun din experienta ca acum aproximativ o luna (deci dupa disparatia presupusa si infirmata de suport a aleia de 200%) aveam 100% personala si lumea scria pe chat ca este si prime time (mai aveam cam 45 min din personala) si ca suna-l p-ala suna-l p-alalalt si spunei ca e oferta.

eu vedeam doar 100% personal si preturile pe ecranul de incarcare erau la jumate nu la treime ... deci posibil nici sa nu se adune ... eu pana la urma am cedat dupa 2 luni de asteptat 200% si am bagat la 100%+ cufar de 55k pcte premium orori timp premium etc
  • iancu88iancu88 Postări: 100
    editat 15.09.2014
    in trecut era des oferta de 200% dar daca aveai alianta spre exemplu! mai era o oferta daca donai rubine aliantei aveai oferta de 100% nu trebuia sa cumperi, donai doar din cele pe care le aveai in cont si astfel cumparai cand era 200% donai la alianta cand ave-ai 100% pentru alianta si o transformai in 300%. le-au scos pe aman2a pana la urma :)) are romanul bani :))

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier