Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

este timpul sa ajutam forumul~it's the moment to help the forum

2»

Comentarii

• editat 25.07.2014
    NOT:o!!!""""""""""""""
  • stig2stig2 Postări: 386
    editat 25.07.2014
    RulerAlex25 a scris: »
    Acum sincer...tie nu ti se pare ca esti MULT PREA PROST ?!

Adica...nu stiu,tu stii ca esti prost,dar iti place sa te dai pe mare cu asta pe forumuri.

Esti oricum un ANALFABET, ''daten'' aia mea.

du-te ba cacat-ule si termina strada de maturat ,fute-tar Hitler tot neamu de homalau
  • stig2stig2 Postări: 386
    editat 25.07.2014
    RulerAlex25 a scris: »
    Acum sincer...tie nu ti se pare ca esti MULT PREA PROST ?!

Adica...nu stiu,tu stii ca esti prost,dar iti place sa te dai pe mare cu asta pe forumuri.

Esti oricum un ANALFABET, ''daten'' aia mea.

mizeria dracu
  • maximilian122maximilian122 Postări: 5
    editat 25.07.2014
    I agree,
    sunt de acord
  • Muie No NameMuie No Name Postări: 17
    editat 25.07.2014
    lord hophop a scris: »
    Ro:
    Salut,

Nu cred ca sunt singurul care s-a saturat de faptul ca nu mai exista moderatori,si de faptul ca forumul a luat-o razna.
    Asa ca m-am gandit sa schimbam asta!
    Tot ce trebuie sa faceti este sa "semnati" aceasta petitie.
    Cum puteti face asta?lasati un comentariu in care sa spuneti:"sunt de accord","ai dreptate ,ne trebuie moderatori" sau orice alt ceva.insa ,va rog,traduceti IN ENGLEZA comentariul .
    Ex:
    "Sunt de accord cu tine~I agree"
    De ce?pentru ca voi vorbi direct cu cei care se ocupa de gge.
    Va rog,este sansa noastra sa salvam forumul,nu faceti off topic sau 2comm consecutive!
    Daca nu gasiti traducerea comentariului in engleza,dati-mi mesaj si va voi ajuta.

Eng:
    Hey,

I don't think I'm the only man who is angry becoase here all moderators are gone.nobody takes care of the forum.
    So,let's change that!
    How?
    All what to do is to let a comnent with:yea ,I agree,or anything else.Please do not be off topic.
    Is our chance to change the forum!please translate in english your comment.

Daca am facut vre-o greseala ,va rog trimiteti-mi mesaj,ca sa o pot corecta.

Si,hai la semnat;)
    Este timpul sa o ajutaam pe mata sa lase vibratorul
    poate imi fac timp in seara sa trez pe la si sa iti mai fac un fratioer,dar zii sa nu isi puna chilotii si sutienul ca imi place cum ii atarna tatele
  • lord hophoplord hophop Postări: 524
    editat 25.07.2014
    Muie No Name a scris: »
    Este timpul sa o ajutaam pe mata sa lase vibratorul
    poate imi fac timp in seara sa trez pe la si sa iti mai fac un fratioer,dar zii sa nu isi puna chilotii si sutienul ca imi place cum ii atarna tatele
    Macar de-ai scrie corect. Nu ma pun LA mintea ta.
  • editat 25.07.2014
    Sunt de acord - I agree
  • darth anaiddarth anaid Postări: 43
    editat 07.09.2014
    stig2 a scris: »
    du-te ba cacat-ule si termina strada de maturat ,fute-tar Hitler tot neamu de homalau

nu mai vorbi asa de hitler! ma mir ca sti cine e!
  • Papis2Papis2 Postări: 91
    editat 07.09.2014
    Sunt de acord!
    I agree!
  • DArtagnanDArtagnan Postări: 758
    editat 07.09.2014
    Mai copile, nu incerca imposibilul, parca te lasasi de forum, daca ai ceva de comentat despre joc, rapoarte buguri etc da, dar altfel nu mai fa topicuri geaba, ok? Chiar crezi ca te vor pune pe tine moderator? Adica cred, si sunt sigur ca ai aceeasi varsta cu marius si ai vazut ce treaba facea si iau respins candidatura, deci mai bine laso balta.
    In congluzie, ce maiba incerci sa faci?
    What a hell are you doing man?

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier