Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Sugestie nou eveniment anual de 3 zile :)

Salutare, cred ca toti am auzit de prostul satului din evul mediu care fugea de stafii, ar fi tare sa revina si la noi in castele, el sa inceapa de hallowen si sa dureze doar 3 zile, in care prostul satului sa ne puna sa atacam turnurile de baroni talhari care sunt cucerite de fantome, sa le atacam si sa luam cearsafuri pe care i le dam prostului satului si ne da la schimb echipamente sau un obiect decorativ numit sarma cu rufe
care da 250 ordine, si sa coste 100 cearsafuri, sau 300, un turn da atatea cearsafuri cat are nivelul.
Si daca reusim sa cucerim fortareata baronului talhar sa primim un echipament special, care da 20 aproape, 20 distanta si 30 zid care intra in set cu un echipament care se cumpara cu cearsafuri.
Sper ca o sa va placa, a fost o idee pe care am dezbatuto cu un bun amic care mia dat cateva idei bune
Astept pareri cu Pro/Contra sau imbunatatiri

Si daca reusim sa cucerim fortareata baronului talhar sa primim un echipament special, care da 20 aproape, 20 distanta si 30 zid care intra in set cu un echipament care se cumpara cu cearsafuri.
Sper ca o sa va placa, a fost o idee pe care am dezbatuto cu un bun amic care mia dat cateva idei bune

Astept pareri cu Pro/Contra sau imbunatatiri
Post edited by Alex Valentin on
0
Comentarii
daca vine asa de des......nui bn ca usureaza treaba
Doamne fereste
Este cam trasa de par ideea
contra
contra
ce ar fi sa faci tu pe prostul satului ,dupa ideei-le astea care le ai chiar esti prostu satului
Era prea frumos, credeam ca am scapat de tine bulangiule, eu am spus clar o idee care inca mi se pare acceptabila dar cu cateva modificari, tu vi sa dai din gura ca pizda ca nu ai ce face, ce tea futut cineva si nu tea futut bine??? Daca vrei tias da la muie dar imi e sa nu iau carii de la tine sau mai stiu eu ce boala de sobolan excitat pe care o ai tu candurule labagiu.