Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Sugestie nou eveniment anual de 3 zile :)

Alex ValentinAlex Valentin Postări: 791
editat 07.09.2014 în Sugestii, laudă, critică
Salutare, cred ca toti am auzit de prostul satului din evul mediu care fugea de stafii, ar fi tare sa revina si la noi in castele, el sa inceapa de hallowen si sa dureze doar 3 zile, in care prostul satului sa ne puna sa atacam turnurile de baroni talhari care sunt cucerite de fantome, sa le atacam si sa luam cearsafuri pe care i le dam prostului satului si ne da la schimb echipamente sau un obiect decorativ numit sarma cu rufe :) care da 250 ordine, si sa coste 100 cearsafuri, sau 300, un turn da atatea cearsafuri cat are nivelul.
Si daca reusim sa cucerim fortareata baronului talhar sa primim un echipament special, care da 20 aproape, 20 distanta si 30 zid care intra in set cu un echipament care se cumpara cu cearsafuri.
Sper ca o sa va placa, a fost o idee pe care am dezbatuto cu un bun amic care mia dat cateva idei bune :)
Astept pareri cu Pro/Contra sau imbunatatiri
Post edited by Alex Valentin on

Comentarii

• G-mandominationG-mandomination Postări: 328
    editat 02.09.2014
    Haaaaaaaa????????
  • Alex ValentinAlex Valentin Postări: 791
    editat 03.09.2014
    Eu am dat doar o idee, sa o faca ggs cu preturile Lor si apoi sa va plangeti ca e prea scump, eu am pus ideea asta ca sa se poata modifica pana ajunge la ceva comun
  • wwe championwwe champion Postări: 222
    editat 03.09.2014
    contra
    daca vine asa de des......nui bn ca usureaza treaba
    editat 03.09.2014
    wwe champion a scris: »
    contra
    daca vine asa de des......nui bn ca usureaza treaba

Doamne fereste :)) tu ori faci misto ori ai ceva la cap :) am scris ca vine odata pe an :)
  • Maleficul2Maleficul2 Postări: 367
    editat 03.09.2014
    Contra !

Este cam trasa de par ideea :D
  • jupan123jupan123 Postări: 93
    editat 03.09.2014
    Bai ideia asta nu e bun

contra

contra
  • stig2stig2 Postări: 386
    editat 04.09.2014
    Alex Valentin a scris: »
    Salutare, cred ca toti am auzit de prostul satului din evul mediu care fugea de stafii, ar fi tare sa revina si la noi in castele, el sa inceapa de hallowen si sa dureze doar 3 zile, in care prostul satului sa ne puna sa atacam turnurile de baroni talhari care sunt cucerite de fantome, sa le atacam si sa luam cearsafuri pe care i le dam prostului satului si ne da la schimb echipamente sau un obiect decorativ numit sarma cu rufe :) care da 250 ordine, si sa coste 100 cearsafuri, sau 300, un turn da atatea cearsafuri cat are nivelul.
    Si daca reusim sa cucerim fortareata baronului talhar sa primim un echipament special, care da 20 aproape, 20 distanta si 30 zid care intra in set cu un echipament care se cumpara cu cearsafuri.
    Sper ca o sa va placa, a fost o idee pe care am dezbatuto cu un bun amic care mia dat cateva idei bune :)
    Astept pareri cu Pro/Contra sau imbunatatiri

ce ar fi sa faci tu pe prostul satului ,dupa ideei-le astea care le ai chiar esti prostu satului
    editat 04.09.2014
    stig2 a scris: »
    ce ar fi sa faci tu pe prostul satului ,dupa ideei-le astea care le ai chiar esti prostu satului

Era prea frumos, credeam ca am scapat de tine bulangiule, eu am spus clar o idee care inca mi se pare acceptabila dar cu cateva modificari, tu vi sa dai din gura ca pizda ca nu ai ce face, ce tea futut cineva si nu tea futut bine??? Daca vrei tias da la muie dar imi e sa nu iau carii de la tine sau mai stiu eu ce boala de sobolan excitat pe care o ai tu candurule labagiu.
  • Gaby Conqueror (RO1)Gaby Conqueror (RO1) Postări: 324
    editat 05.09.2014
    contra!!!!!!!!
    :D
  • editat 05.09.2014
    PRO, mi se pare foarte tare ideea.
  • ISDark23 (RO1)ISDark23 (RO1) Postări: 692
    editat 05.09.2014
    pro,dar sa nu fie doar fantome,ci si alti monstri
  • editat 06.09.2014
    [color="proooooooooo;)[font=arial black]proooooooooo[/font]#b22222"][/color]
  • andreijumong102andreijumong102 Postări: 24
    editat 06.09.2014
    Nu e buna ideea
  • Irimia Fabian2Irimia Fabian2 Postări: 596
    editat 06.09.2014
    eu sunt pro este ieftin sa cumperi decoratiuni si echipamente dar tine 3 zile astia care o zis contra credeau ca tine o luna evenimrntul!
    editat 06.09.2014
    Pai daca tinea o luna pana si aia de 30 isi luau full de echipamebte si ornamente :)
  • Papis2Papis2 Postări: 91
    editat 06.09.2014
    Pro mie imi place idea :)
  • danielM1999danielM1999 Postări: 763
    editat 07.09.2014
    Sunt pro dar cu mici retusuri...Sa tina o luna,echipamentele sa coste mai mult ...dar totusi nu cred ca GGE va accepta ideea...Sa-ti spun de ce :Vor trebui sa inventeze soldati noi cu aceasta ocazie si stii cum sunt ei...dar totusi ar fi ceva cu asta....Eu sper sa se faca un eveniment ca asta...Apropo nu-i baga in seama pe ceilalti ei sunt aici doar sa faca posturi...

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier