Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

De 4 ore nu ne putem conecta

radu_andrei (RO1)radu_andrei (RO1) Postări: 1
editat 07.09.2014 în Sugestii, laudă, critică
Jocul este o mare porcarie si o mare teapa! De 4 ore serverele voatre nu mai functioneaza si prin urmare nu ma pot conecta!..:mad: Cine imi returneaza soldatii care imi vor muri de foame din cauza incompetentilor vostri care se ocupa de mentenanta?.. Sunt convins ca intentionat opriti severele special ca jucatorii sa-si piarda soldatii acumulati in ideea ca asa ne veti determina sa bagam din nou bani in porcaria asta a voastra de joc!... Sa va fie rusine hotilor ce sunteti! :mad:
Post edited by radu_andrei (RO1) on

Comentarii

• Alexandru Catri (RO1)Alexandru Catri (RO1) Postări: 3,539
    editat 06.09.2014
    mie imi merge jocul
  • Mustang6Mustang6 Postări: 102
    editat 06.09.2014
    ba asta ai nebun al cap cu ma nuti mearga daca mie ami merge mah dacva mie ami merge si la alti le merge ati dai seama :)))))
  • Papis2Papis2 Postări: 91
    editat 06.09.2014
    da un refresh la pagina si merge
  • editat 06.09.2014
    Tuturor ne merge jocul turbatule.
  • corodanvladcorodanvlad Postări: 61
    editat 06.09.2014
    mie imi merge jocul..da refresh la pagina :)
  • Mustang6Mustang6 Postări: 102
    editat 06.09.2014
    ma ce vam spus ca daca mie ami merge tuturor le merge :)))))
  • editat 07.09.2014
    Mustang6 a scris: »
    ba asta ai nebun al cap cu ma nuti mearga daca mie ami merge mah dacva mie ami merge si la alti le merge ati dai seama :)))))

lasa forumu an pace
  • armin001armin001 Postări: 1,029
    editat 07.09.2014
    mie imi merge jocul

si mie imi merg f bine...
  • armin001armin001 Postări: 1,029
    editat 07.09.2014
    lasa forumu an pace

se scrie în, se scrie cu â din a cand e in mijlocu... daca vrei sa afli trb sa ma platesti :o

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier