Acasă Romanian Goodgame Empire – Comunitate Distracţie şi conversaţie

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Rixty - inscrieri concurs vouchere!

24

Comentarii

• vlath8vlath8 Postări: 1
    editat 05.09.2014
    Pai,mare lucru nu as face..as cumpara niste rubine,..si as mai dezvolta cladirile pe rubine :D
  • editat 05.09.2014
    Pentru ce as lua un voucher de 10 euro ?
    As baga rubine sa pot deschide poarta cand sunt atacat :)) :P
  • print5print5 Postări: 175
    editat 05.09.2014
    as vrea sa bag bani in empire mai ales rubine sau sa ii donez cuiva
  • Andrei Fatu (RO1)Andrei Fatu (RO1) Postări: 6
    editat 05.09.2014
    Asi dori sa primesc acest voucher pentu a putea construi tot ce este de construit cu rubine .. cand spun asta ma refer la brutarie ,turn de paza ..grajdiuri .. statie de pompieri .. si multe altele .. restul rubinelor le voi folosi pentru a lua unelte voi ajuta alianta in care sunt sa devina mai puternica .. vor mai fi folositoare si in urmatoarele concursuri .. si le-asi oferi jucatorilor de lvl maxim o satisfactie de a veni asupra mea ... Lasand deoparte toate astea chiar asi dori sa castig acest voucher...
  • garcea72garcea72 Postări: 1
    editat 06.09.2014
    Eu as vrea sa castig acesr voucher pentru a-mi face turn de paza si sa imi fac armata mai puternica.
  • ilavnacu (RO1)ilavnacu (RO1) Postări: 14
    editat 06.09.2014
    as dori sa castig acest voucher ca sa-mi pot baga rubine si ridica brutarii turnuri de paza gradujduri ptr a ma dezvolta cat mai repede si ptr a fi cot la cot cu aia buni...
  • armin001armin001 Postări: 1,029
    editat 06.09.2014
    Eu vreau acest vocher ca sa bag rubine ca sa fac armata mare sa iau supraveghetor pentru ferme sa atac pe cineva.
  • first player (RO1)first player (RO1) Postări: 276
    editat 06.09.2014
    Imi doresc acel voucher deoarece imi ofera posibilitatea de a imi intari castelul pe regate , cu brutarii si turnuri :D
  • paulgoianpaulgoian Postări: 42
    editat 06.09.2014
    eu as vrea acel voucher pentru ami cumpara rubine si ias folosi sami repar focul si sami fac ceva cladiri care costa rubine.
  • Mustang6Mustang6 Postări: 102
    editat 06.09.2014
    eu de acel vaucher iasi da pe rubine miasi pune pe castel numai piata pentru festivitati si daca ami mai ramane dau un cadou aliantei
  • claudel (RO1)claudel (RO1) RO1 Postări: 4
    editat 06.09.2014
    ar fi destul de buni astea 10 euro:))
  • Papis2Papis2 Postări: 91
    editat 06.09.2014
    As lua rubine sa-mi fac turn de paza sa-mi maresc punctele de constructie . Altceva nu stiu. Dar nu am eu norocul sa castig :) Si imi voi lua si ceva pt mine mai ales cu scoala :)
  • editat 06.09.2014
    As vrea sa castig pentru ca sunt somer, si nu-mi permit sa cumpar rubine. Acest cupon m-ar ajuta sa mai sting din focurile din castel.
  • theeob2theeob2 Postări: 947
    editat 06.09.2014
    Eu mi-as dori foarte mult sa castig acel cupon,deoarece as investi acei bani in castel pentru a ma face mai puternic.Deasemenea as face si alte lucruri cu acel cupon.
  • G3nyuSsG3nyuSs Postări: 5
    editat 07.09.2014
    Eu i-as baga in eventuri , pentru decoratiuni si echipamente ....
  • PlayerLucianHPlayerLucianH Postări: 1
    editat 07.09.2014
    daca as catiga eu as ajuta alianta si pe mebri aliantei la dezvoltarea lor sai ajut sa vada si ei puterea nu numai cei care se dau mari sai bata pe cei mici si cei mici sai poata bata pe cei mari ?????????
  • VAMPIRE98VAMPIRE98 Postări: 28
    editat 07.09.2014
    eu as vrea sa castig aces voucher pt a-mi cumpara ceva rubine
    ca sa ma pot dezvolta putin cat se poate
  • armin001armin001 Postări: 1,029
    editat 07.09.2014
    dar a primit cineva pana acum acel voucher?
  • Sauroctonul (RO1)Sauroctonul (RO1) RO1 Postări: 123
    editat 07.09.2014
    las utiliza pt a achizitiona rubine cu Rixty. cu putin noroc la o oferta buna. multumesc Rixty!
  • MLAURMLAUR Postări: 14
    editat 07.09.2014
    Vreau acel voucher pentru a cumpara unelte de la armurier de atac suntem in razboi cu o alta alianta

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier