Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Alianta ~AsasiN ~ cauta jucatori

Buna ziua ! Breasla AsasiN recruteaza membrii activi capabili care vor sa lase o urma pe aceasta harta ! Daca esti interesat/a , imi poti lasa un mesaj , in care sa-ti exprimi acordu'/dezacordul propunerii mele .
Astept raspunsul tau ! Multumesc pentru intelegere .
P.S: daca te tenteaza aceasta alianta , pentru mai multe detalii contacteaza liderul MITSHUBISHI sau adjunctul Moraru Silviu
spor la joc
Attachment not found.
Astept raspunsul tau ! Multumesc pentru intelegere .
P.S: daca te tenteaza aceasta alianta , pentru mai multe detalii contacteaza liderul MITSHUBISHI sau adjunctul Moraru Silviu
spor la joc
Attachment not found.
Post edited by mihaitzaale on
mihaitzaale @ ro 1
0
Comentarii
https://www.youtube.com/watch?v=HJ4U_g0U0yE
Nivel 32
Nume de joc Superjombombo
Alianta I.R.R pasa
Titlu Boier
Onoare 1541
Minciuna asta a fost fumata
Nivel 32
Nume de joc Superjombombo
Alianta I.R.R pasa
Titlu Boier
Onoare 1541
nivel 48
cand o sa ai tu forumul tau atunci poti sa tii cont doar de parerea care iti place pana atunci .........
ura si la gara
daca erai un baiat cat de cat ok nu vorbeai in halul asta aici pe forum ci dimpotriva
vb cum am chef daca ala nu stie nu trebuie sa se bage.
Aici are dreptate!
succes la joc la toti!!!
o seara buna
alexander ce tot te lauzi atat ca neai batut
si de atacat stiai sa ataci numai jucatorii care nu erau dezvoltati
daca ai fi jucat fair play ai fi dat atacuri pe jucatori de lvl cu tn
daca ejti asa bun hai sa facem una parte in parte daca te tine.....dar din cate am vazut numai gura ii de tn
provocare,suna bine,cu toate ca am mai vazut episodul asta l-as mai vrea o data!