Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

update 29.04 - Prime sales

2»

Comentarii

• editat 29.04.2014
    desteptilor cu BUG-urile voastre de destepti, ca numai bug-uri puneti, faceti sa apara la loc ora cand ajunge atacul, ce dq ati pus sa scrie aprilie de parca nu stim ca 04 inseamna aprilie, "geniilor"
  • fanebmwfanebmw Postări: 14
    editat 29.04.2014
    Faceti inapoi cu ora ca e foarte nasol asa. Nu mai apare ora impactului...
  • sjidovusjidovu Postări: 1
    editat 29.04.2014
    E un bug urat: cand vrei sa dai un atac, nu mai arata ora cand ajunge atacul ci scrie tot data...
    Nu vreau sa cred ca e un future :) E clar un bug.
  • morphis23 (RO1)morphis23 (RO1) Postări: 30
    editat 29.04.2014
    Este un bug: cand sunt pe avanpostul X, recrutez soldati, cer ajutor +1, schimb avanpostul si ma da la prezentare generala unitati, nu la recrutare unde ar trebuii in mod normal.
    Si ordinea castelelor din meniul de recrutare nu corespunde cu cea din dreapta jos.
    Rezolvati! :)
  • Alexx.diabloUse3Alexx.diabloUse3 Postări: 13
    editat 29.04.2014
    Bun dar cu roata norocului?Ca zice ca a aparut dar in update nu apare nimic
  • King Relu (RO1)King Relu (RO1) RO1 Postări: 8
    editat 29.04.2014
    Salut
    Trebuie lasat sa se vada ora la care ajunge atacul la tinta
    Iar in ceea ce priveste costurile reduse la cladirile pe rubine , e un pic de abureala , trebuie sa fi pe faza cand apare acel "arhitect" altfel pretul e acelasi
  • G3nyuSsG3nyuSs Postări: 5
    editat 29.04.2014
    Acel ochelarist urat a aparut acu reduce cu 70% la port de lv 2 si tine 90 de minute,naspa e bine daca apare la grajduri sau brutarii.
    Stie cineva de cate ori pe zi/saptamana/an apare asta care reduce costurile pe rubine?
  • DRG_1998DRG_1998 Postări: 119
    editat 29.04.2014
    Nu stiu daca era si inainte , dar am observat ca atunci cand un coleg iti cere ajutorul , arata si uniatea respectva !
    Roata norocului unde este ?!
  • Alexx.diabloUse3Alexx.diabloUse3 Postări: 13
    editat 29.04.2014
    De roata as vrea sa stiu si eu.
  • agapie87agapie87 Postări: 6
    editat 29.04.2014
    Buna seara,e o mare problema cu atacurile nu iti mai arata ora,trebuie sa stai sa calculezi,pentru un asa joc si banii bagati nu cred ca este un + si in al 2 rand,nu iti mai arata nici macar la ce ora au ajuns soldatii,iti arata niste secunde,rezolvati problema,multumesc
  • MMM9 (RO1)MMM9 (RO1) RO1 Postări: 21
    editat 29.04.2014
    de tot kkkk acest update
    dupa ce ca de fiecare data veniti cu .tampenii.ce vreti sa demonstrati acum ?
    sa vedeti daca putem transforma ora in minute/ minutul in secunde???????????
  • DRG_1998DRG_1998 Postări: 119
    editat 30.04.2014
    DRG_1998 a scris: »
    Nu stiu daca era si inainte , dar am observat ca atunci cand un coleg iti cere ajutorul , arata si uniatea respectva !
    Roata norocului unde este ?!

Acum nu mai apare tipul unitatii !
  • ChampionIonelChampionIonel Postări: 6
    editat 30.04.2014
    pana la urma se face ceva cu aratarea orei atacului? stie cineva daca au raspuns undeva adminii?
  • dd.ovidiudd.ovidiu Postări: 2
    editat 30.04.2014
    multi isi construiesc programe pt Empire si nu e corect in privinta acestui joc
  • Yoon2003Yoon2003 Postări: 3
    editat 01.05.2014
    E tare ! Dar roata norocului unde ati pus-o ? Unde trebuie sa merg ca s-o gasesc ?
  • StefanChampion8StefanChampion8 Postări: 1
    editat 19.07.2014
    daca cinev iti fura contul cum procedez sa il recuperezi
  • UltimateDacUltimateDac Postări: 127
    editat 19.07.2014
    Pittiplatsch a scris: »
    salut!

Aici puteti citi mai multe despre update-ul de maine

Ca de obicei asteptam opiniile voastre

toate cele bune!

E tare si upgrade-ul asta dar parca modernizati cazarma ca sa votat pe forum
  • SirToomasSirToomas Postări: 175
    editat 19.07.2014
    UltimateDac a scris: »
    E tare si upgrade-ul asta dar parca modernizati cazarma ca sa votat pe forum
    Nu toate parcariile votate de tot flelul de copii se iau in calcul
    si ar fi o prostie sa mai faca un lvl ptr cazarma
  • Marius27Marius27 Postări: 541
    editat 20.07.2014
    Bun update
  • angheluta33angheluta33 Postări: 6
    editat 20.07.2014
    care imi da si mie un cont de empire de nivel 25-27 daca imi dati trmitetil la contul angheluta33
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!