Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
intrebare atac

Ce s-ar intampla daca intr-un atac puterea de aparare si cea de atac ar fi egale?
Ex : 100 arbaletrieri vs 100 arbaletrieri , cu 0% zid, poarta si sant
Ex : 100 arbaletrieri vs 100 arbaletrieri , cu 0% zid, poarta si sant
Post edited by Iulius_Cezar2 on
0
Comentarii
puterea de atac a arbaletrierilor nu e egala cu puterea lor de defensiva
asa ca cel care ataca castiga
Ba e egala.
Attachment not found.
Gadestete si tu ca nu are cum sa fie zid ,sant si poarta de 0%
Doar daca le reduce cu unelte
si defensorul ar castigafiindca puterea de denesiva este mai mre decat cea a atacatorului
tu de aia vb?
tot defensorul va castiga
depinde de castelan vs comandant
Poi unde vezi tu zid 0 si poarta 0?
si daca ar fi asa, asta depinde de comandant si castelan...si daca intra la donjon depinde ca daca intra cu -30% pierde , daca intra cu +30% bonus poate ca castiga, ma refer daca nu ar avea nici un bonus comandantul si castelanul , si daca intra cu 0% atunci s-ar putea ca amandoi sa piarda soldatii.
vad ca nimeni nu-ti spune ce vrei tu sa afli
iti spun eu : atacatorul castiga
trebuia sa spui cine castiga daca toti soldatii atacatorului si ai celui care este atacat sunt morti
nu se stie
sa spunem ca nu au nici unul echipamente pe castelan si comandant
dar defensorul are avantajul zidului,santului si portii
va atat cu 100 pe fiecare si voi va aparati tot cu 100 si va mai las sa puneti si castelan iar eu fara nici un comandant
va fac muci!!!
arbaletrierul are 98 puterea de atac!!
si de defensa e foarte mica
si adevarat tu ai pierde chiar daca ai avea o%comandat si defensorul 0%castelan si 0%protectie deoarece si mie mi sa mai inntamplat:daca mie imi mor 100 si aluia tot 100 se puna ca ai pierdut ca tu ramai cu 0 si ala cu 0