Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Întrebări cu privire la joc

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

Turkye

TheBadBoyzTheBadBoyz Postări: 361
Cum credeti cai turkie? votati!
Post edited by TheBadBoyz on

Comentarii

• SirToomasSirToomas Postări: 175
    editat 16.07.2014
    Da tu nu mai fa atatea topicuri
    Tu esti mai prost decat el fiindca il tot bagi in seama.
  • Pac4LifePac4Life Postări: 822
    editat 16.07.2014
    icon_eek.gif
  • Maleficul2Maleficul2 Postări: 367
    editat 16.07.2014
    TheBadBoyz a scris: »
    Cum credeti cai turkie? votati!

LOL

Frate tu nu erai pe forum cand au fost turcii. Ai vz si tu 2-3 posturi mai vechi si gata esti expert. Nu mai face posturi inutile ...... te rog :(
  • Pac4LifePac4Life Postări: 822
    editat 16.07.2014
    Maleficul2 a scris: »
    LOL

Frate tu nu erai pe forum cand au fost turcii. Ai vz si tu 2-3 posturi mai vechi si gata esti expert. Nu mai face posturi inutile ...... te rog :(

vezi ce se intampla daca lasi copchii intre 0-11 ani la pc !
  • razvanTheGamerrazvanTheGamer Postări: 501
    editat 16.07.2014
    Maleficul2 a scris: »
    LOL

nu te mai obosi si eu l-am rugat sa nu mai faca off-topic si continua ,dar na :/
  • TheBadBoyzTheBadBoyz Postări: 361
    editat 16.07.2014
    eeeee.... numi place treaba asta :)))))
  • editat 17.07.2014
    Eu am noua ani , m-am apucat de curand de acest cont , dar nu fac topicuri inutile . Deci nu ne mai bagati pe toti in aceeasi oala .
  • G-mandominationG-mandomination Postări: 328
    editat 17.07.2014
    Tipul ăla cred că-i român, de fapt sunt sigur că-i român, dar ce să faci, dacă ăstora le place să înjure şi sunt încuiaţi mintali...

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier