Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Alianta LEGION FORTUNA (Lider TheBadBoyz nivel 19) CAUTA MEMBRI ACTIVI SI DESTUL DE BUNI!!

YEYOOO.Salut.
Eu,andrei,detin alianta LEGION FORTUNA, si caut membri activi si de nivele cuprinse intre 10-70 si sa fie buni cu onoare multa si sa doneze ( sa adauge) puncte de glorie din atacuri in alianta.De asemennea sa doneze planul scris in anuntul aliantei iar ori ce membru care DORESTE sa intre in alianta trebuie neaparat sa citeasca descrierea aliantei.
Eu,liderul voi trimite mesaj tuturor jucatorilor din alianta LEGION FORTUNA cu regulile aliantei.
Multumesc ca miati citit subiectul. o zi buna!
Eu,andrei,detin alianta LEGION FORTUNA, si caut membri activi si de nivele cuprinse intre 10-70 si sa fie buni cu onoare multa si sa doneze ( sa adauge) puncte de glorie din atacuri in alianta.De asemennea sa doneze planul scris in anuntul aliantei iar ori ce membru care DORESTE sa intre in alianta trebuie neaparat sa citeasca descrierea aliantei.
Eu,liderul voi trimite mesaj tuturor jucatorilor din alianta LEGION FORTUNA cu regulile aliantei.
Multumesc ca miati citit subiectul. o zi buna!
Post edited by TheBadBoyz on
0
Comentarii
Numele lai luat de la fosta alianta LEGION FORTUNA adica actuala alianta LEGION XP
Este josnic asa ceva ...
da miam schimbato intri la profil dai editeaza apoi semnatura si scrii cum vrei sa fie semnatura
tttttt..... stiu dar lasama
Pai eu cum am scirs desteptule??
Si tot ce ai spus in continuare ... numai minciuni.
O zi buna !
hai ba ca viu io !
dadada... stiu. dar mia placut mie Legion fortuna prostule XD
sa vii. multumesc.
Jucatorii sunt extrem de buni dar nuti fa groj claudia ca nu ti se va intampla nimic