Acasă Romanian Goodgame Empire - Jocul Întrebări cu privire la joc

Avem nevoie de noi Moderatori!

ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.

Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI

iesire din alianta

yusuf59yusuf59 Postări: 6
cum pot sa ies dintr-o alianta si sa ma afiliez la alta
Post edited by yusuf59 on

Comentarii

• yusuf59yusuf59 Postări: 6
    editat 30.06.2014
    am 2 avanposturi dar productia este ridicol de mica. Imi apare ca am -40 populatie, dar am 3 locuinte nivel 3, preponderent piatra si acestea sunt la nivel 3, dar degeaba. ce pot sa fac ca sa cresca productia. am si piata si stocare, etc
  • Dark_Queen_Dark_Queen_ Postări: 100
    editat 30.06.2014
    Dai la Administrarea alianței și lângă butonul "scrie mesaj în masă", sau cam așa ceva, e un buton "părăsește alianța" ,dai pe acel buton și ieși din alianța respectivă . Cred că știi cum să intri într-o alianță, nu?
  • stefanomessi1stefanomessi1 Postări: 31
    editat 30.06.2014
    asa simplu,ce lvl ai, 5?
    dai pe administratie si este un semn, semnul aliantei, numai ca este rupt in doua, dai click pe el si gata, ai iesit din alianta!:cool:
    editat 30.06.2014
    ce inseamna sa te afiliezi?:confused::confused:
  • taywandtaywand Postări: 232
    editat 30.06.2014
    yusuf59 a scris: »
    am 2 avanposturi dar productia este ridicol de mica. Imi apare ca am -40 populatie, dar am 3 locuinte nivel 3, preponderent piatra si acestea sunt la nivel 3, dar degeaba. ce pot sa fac ca sa cresca productia. am si piata si stocare, etc

Tuturor ne apare populatia cu -(minus) yusuf59..Nu te grabi sa cresti repede,sfatul meu...cum cresti in nivel cu atat mai mult va dura timpul constructiei unei cladiri,incet,grija si rbdare sefu.
    editat 30.06.2014
    dupa ce capturezi un avanpost de exemplu ai vrea sa construiesti taietor delemne si nu iti da taietori de lemne, ce faci?:confused::confused:
  • taywandtaywand Postări: 232
    editat 30.06.2014
    stefanomessi1 a scris: »
    dupa ce capturezi un avanpost de exemplu ai vrea sa construiesti taietor delemne si nu iti da taietori de lemne, ce faci?:confused::confused:

Poi daca Ave-ul nu este cu lemn si paine(sau invers) nu poti construi taietoare de lemn..la fel si pentru avanposturile de piatra :)
    editat 01.07.2014
    aa, firar,darcum iti dai seama daca este de lemn sau de piatra?:confused::confused:

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier