Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Concurs Iunie

FireFire Moderator, RO1 Postări: 260
Concursul de luna acesasta va consta in a gasi cuvinte lipsa din anumite fraze .... Frazele le gasiti in anunturile de evenimente : 
 • Corbi
 • Straini
 • Berimond
 • Nomazi
 • Samurai
 • Metamorfi
 • Dincolo de orizont
 • Taramuri exterioare 
Ca sa facem comcusul fumos , voi posta maine dimeneata frazele in functie de raspunsurile voastre vom incheia si concursul .... Concursul se poate incheia in lipsa de comentarii


Recompenele pentru castigatori :
 1 jucător x 30.000 rubine
 2 jucători x 20.000 rubine
 3 jucători x 10.000 de rubine

Alte informații esențiale despre competiție sunt : 
- Fiecare jucător are dreptul la o singură încercare.
- Răspunsurile care conțin limbaj neadecvat vor fi șterse !

Mult succes vă doresc !  3  
Post edited by Fire on

Comentarii

 • FireFire Moderator, RO1 Postări: 260
  1. Călărind în mare grabă, gardianul tău Lysimakos s-a întors în toiul nopții cu vești cumplite. Iscoadele sale ce călătoresc departe în lume au descoperit o amenințare la adresa Regatului. Încă o dată, fioroșii războinici ai _____________ au luat calea războiului și se îndreaptă spre Regate pe cei mai iuți cai.
  2.Ceata războiului dispare pentru o clipă și deschide o cale către regatul__________ .
  Un tărâm în care leul se ciocnește cu ursul. Acolo unde „Leul de Aur” al casei Gerbrandt, Leopold al III-lea și „_________ __ _______”,
  3. _________ __ ________ sunt aici și Regele Scavenger vrea să ridice oasele marelui nostru Regat. Războinicii răi și urâciți deja se strecoară prin pământurile noastre furând și scuturând pe măsură ce merg.
  4. Strecurându-se printre umbre, ascunzându-se printre oameni se află Shapeshifters. Ei își ascund adevăratul sine și sunt o parodie hidoasă a oamenilor _________ . Nu vă odihniți până când nu sunt alungați de pe pământurile noastre!
  5. Văzătorii Astrali arcani au prezis că în zorii zilei a patra, soarele răsărit va lumina trecerea prin care armata noastră poate intra în  ____________ ___________ . Războinicii curajoși a venit în zori, calea a fost dezvăluită în sfârșit și este timpul să pornim.
  6. Ahoi acolo! Un om puternic, ca tine, este irosit pe uscat. Vrei o  aventură , o faptă despre care nepoții tăi vor vorbi cu mândrie? Urcați la Shearwater și navigați cu noi  _________ __ ________  în  pustia încurcată.
 • FireFire Moderator, RO1 Postări: 260
  Postati numarul in functie de a cata persoana sunteti .... daca o fraza nu este completata corespunzator v-om reveni din nou la ea ... Aceea luiand ultimul numar  de unde am ramas .
  ex : 
  Primul comentariu " 1 . ________"
  Al2-lea comentariu " 2. _________"

 • dark_knight (RO1)dark_knight (RO1) RO1 Postări: 2
  editat 11.06.2022

  1: Călărind în mare grabă, gardianul tău Lysimakos s-a întors în toiul nopții cu vești cumplite. Iscoadele sale ce călătoresc departe în lume au descoperit o amenințare la adresa Regatului. Încă o dată, fioroșii războinici ai Hanului au luat calea războiului și se îndreaptă spre Regate pe cei mai iuți cai

  Post edited by Fire on
 • viorel1234 (RO1)viorel1234 (RO1) RO1 Postări: 6
  editat 11.06.2022

  2.Ceata războiului dispare pentru o clipă și deschide o cale către regatul_Berimond_ .
  Un tărâm în care leul se ciocnește cu ursul. Acolo unde „Leul de Aur” al casei Gerbrandt, Leopold al III-lea și „Ursul de Berimond”,

  Post edited by Fire on
 • -Black Ghost- (RO1)-Black Ghost- (RO1) RO1 Postări: 1
  editat 11.06.2022

  3: Corbii de sânge sunt aici și Regele Scavenger vrea să ridice oasele marelui nostru Regat. Războinicii răi și urâciți deja se strecoară prin pământurile noastre furând și scuturând pe măsură ce merg.

  Post edited by Fire on
 • Jurisconsultul (RO1)Jurisconsultul (RO1) RO1 Postări: 22
  4. Strecurându-se printre umbre, ascunzându-se printre oameni se află Shapeshifters. Ei își ascund adevăratul sine și sunt o parodie hidoasă a oamenilor Regatelor. Nu vă odihniți până când nu sunt alungați de pe pământurile noastre!
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!