Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Anunţuri oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Evenimente 28.09.2021

FireFire Moderator, RO1 Postări: 201
12:30
Fundal arztor
Scribii regali și-au ascuțit plumele și și-au oprit borcanele de cerneală. Liga Unit a început astăzi și se vor înregistra progresul fiecărui Lord și Lady. Deja au remarcat câțiva concurenți puternici, iar Scribul șef de cerneală își pregătește în curând raportul pentru rege. Nu rămâneți în urmă pentru că, casetele regale vor fi deschise numai pentru cei dintre voi care obțin cele mai mari rezultate. Trimite-i pe războinicii tăi și revendică-ți locul cuvenit în curtea regelui.

13:00

Corbii de sânge sunt aici și Regele Scavenger vrea să ridice oasele marelui nostru Regat. Războinicii răi și urâciți deja se strecoară prin pământurile noastre furând și scuturând pe măsură ce merg. Nu va sta cineva împotriva Invadatorilor, nu veți sta împotriva lor? Să ne ridice glorioasele stindarde, săbiile și scuturile să strălucească în lumina soarelui. Să scoatem din umbrele lor războinicii neplăciți ai Regelui Scavenger, dezvăluiți în formele lor corupte și detestabile. Să fie alungați din Regatul nostru. Raliți domni și doamne pentru astăzi mergem la război.

13:30

Ceata războiului dispare pentru o clipă și deschide o cale către regatul Berimond.
Un tărâm în care leul se ciocnește cu ursul. Acolo unde „Leul de Aur” al casei Gerbrandt, Leopold al III-lea și „Ursul de Berimond”, Grimbert din casa Ursidae își cheamă bannerii la lupta pentru supremație. Acum ultima speranță pentru Regatul Berimond se află pe umerii tăi, deoarece trebuie să alegi ce prădător de vârf îl vei susține în cucerirea lor. Dar alege cu înțelepciune, deoarece dușmanul tău te va lupta fără încetare până la sfârșitul amar.
Sign In to comment.