Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Anunţuri oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Actualizare septembrie 28/09/21

FireFire Moderator, RO1 Postări: 179
Dragi domni și doamne,
Astăzi vom avea o perioadă scurtă de nefuncționare pentru a ne facilita actualizarea din septembrie. Ne așteptăm ca perioadele de nefuncționare să înceapă între 09:00 și 11:00.

Salutari,
Echipa ta Empire

Comentarii

  • FireFire Moderator, RO1 Postări: 179

    Printr-un val de noroi tomnatic, inginerii din Marele Imperiu au lucrat neîncetat pentru a aduce o nouă actualizare pentru supușii regali ai autorității Rege Eric, bucură-te!


    Infern în district! Te-ai întrebat vreodată de unde vine atâta fum? Ei bine, acum vei putea ști destul de ușor căci Unitatea de pompieri a Regelui Eric a introdus un nou indicator care arată clădirile dintr-un district care sunt în flăcări . Aceasta te va scuti de a da clic prin fiecare clădire pentru a descoperi unde pot fi probleme.


    V-ați plimbat vreodată pe hartă în căutarea acelui Baron Tâlhar pe care știți că are nevoie de o pedeapsă imediată ? Ai căutat degeaba un dușman care să- ți pătrundă țăranii ? Nu vă temeți că acele zile au dispărut! Am mărit numărul de locații marcabile în joc, astfel încât să nu vă mai pierdeți niciodată. 


    Ucenicul a fost greu la asta, iar roadele muncii lor sunt destul de grozave. Acum veți putea folosi bombe de var rapid , fante de săgeată, găuri de ucidere, șanțuri de foc și un portcullis în magazinul de ucenici . Apărarea tuturor va beneficia de acest lucru! 
Sign In to comment.