Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Anunţuri oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Vezi ce servesc tavernele!

FireFire Moderator, RO1 Postări: 179

Verificați ce servesc tavernele!

O'zapft este. Da, ai auzit corect Herald ! Sezonul este aici: Oktoberfest. Festivitățile din Marele Imperiu încep astăzi .

Marele concurs Oktoberfest


Astăzi, noul Concurs Sezonal de Nobilime va începe peste Regate, veți concura cu toți ceilalți Lorzi și Doamne pentru a câștiga favoare în ochii semenilor voștri și, mai important, în ochii măreției sale, Regele Eric. Cine va prevala? Valhalla nu te așteaptă, ci un loc mult râvnit în cortul evenimentului.

Sărbătoarea este gata pentru tine


Serpentinele albastre și albe traversează piețele și străzile din Marele Imperiu în timp ce banchetul este pregătit pentru a vă săpa. Așa este, Vânzarea Oktoberfest începe acum și dacă doriți un loc în cortul festivalului, veți dori a acționa rapid. Consultați cele mai noi decorațiuni și articole oferite. Vânzarea va dura numai până la 3 octombrie 2021 . 

Așteaptă un timp generos


Generosul rege Eric a decis să-ți împărtășească bogăția bogată cu tine ca 200% Prime Time pe rubine. Marile uși ale trezoreriei nu vor rămâne deschise pentru totdeauna, această recompensă va fi disponibilă doar de câteva ori pe parcursul zilei de azi !

Sign In to comment.