Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Anunţuri oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Schimbări de scoruri ale tărâmurilor exterioare

FireFire Moderator, RO1 Postări: 183

Dragi domni și doamne,

cu actualizarea din această lună, schimbăm și modul în care funcționează scorul nostru pentru Outer Realms. Și da, știm că schimbările sau chiar cuvântul „schimbare” pot fi uneori înfricoșătoare, dar aceste schimbări au scopul de a face ca scorurile Outer Realms să fie mai echitabile pentru voi toți.

Modificările vor intra în vigoare în scorurile care au un clasament zilnic, care ar fi Rank Swap, Might și Collectors, precum și pentru calculul punctului final.

Modificări pentru scorul zilnic al clasamentului

În loc să aveți un multiplicator fix pe zi, veți avea acum un multiplicator mai aleator care va funcționa într-un interval pe tot parcursul zilei. Această gamă va fi afișată și tuturor jucătorilor. Acest lucru înseamnă că, în mod consecutiv, un nou și unic interval de multiplicare va fi ales în fiecare zi de acest nou sistem.


Modificări pentru calculul punctului final 


Nu va mai exista un calcul al scorului suplimentar la sfârșitul evenimentului.
Aceasta înseamnă că de acum înainte singurele calcule punctuale intenționate în Tărâmurile exterioare vor fi calculele zilnice. Mai mult decât atât, vrem să rezolvăm o problemă în care jucătorii care s-au alăturat după calculul ultimului scor nu au primit o recompensă. Pentru a face acest lucru, jucătorii nu vor putea să se alăture Outer Realms, după ultimul calcul al scorului zilnic.

Pentru a vă oferi un exemplu (și fiți conștienți: acesta este doar un exemplu): s-a făcut ultimul scor zilnic din ultima zi a evenimentului, dar evenimentul se va încheia la 14:29 CEST (doar un exemplu!) → Nimeni nu va putea să se alăture Outer Realms între ultimul scor zilnic și eveniment - sfârșește la 14:29 CEST. Jucătorii care încearcă să se alăture după ultimul calcul zilnic al scorului vor primi un mesaj de eroare. 

Sign In to comment.