Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Anunţuri oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Actualizare august 2021

FireFire Moderator, RO1 Postări: 179

Oamenii de știință se concentrează din nou pe Sala Legendelor, dar noaptea târzie a necesitat mult hidrom.

Instrumente de asistență pentru atacatori și apărători


Atât instrumentele de sprijin pentru atacatori, cât și pentru apărători sunt acum disponibile! Instrumentele de asistență pentru atacuri pot fi plasate numai în noul slot pentru instrumente de asistență pentru atacuri . Efectul lor nu se limitează la un singur flanc sau val, dar poate fi eficient pe parcursul întregii bătălii . Fiecare instrument poate fi implementat o singură dată pentru fiecare atac.

Instrumentele de sprijin pentru apărare trebuie să fie plasate înainte de luptă, care pot fi introduse în sloturi noi specifice. Se va folosi un singur instrument pentru fiecare atac, dar pot fi plasate mai multe.


Mai multe schimbări în Turnul de cercetare


Această actualizare aduce câteva modificări suplimentare Turnului de Cercetare ! Planurile și manualele vor avea acum o interfață îmbunătățită care face progrese și ceea ce este deblocat mai clar pentru a vedea și a înțelege dintr-o privire. Progresia dvs. curentă nu va fi afectată!


Ceva se pregătește


O nouă casetă de selectare este disponibilă în fabrica de bere care va acorda prioritate producției de mied în locul consumului de alimente. Această setare este individuală pentru fiecare castel! Fabrica de bere nu va mai reduce sau va întrerupe producția atunci când stocarea Mead este plină . Alimente și miere vor fi consumate în continuare pentru a produce Mead, cu excepția cazului în care productivitatea fabricii de bere este redusă în mod specific.


Comentarii

 • FireFire Moderator, RO1 Postări: 179
  Dragi domni și doamne,
  Iată ce s-a reparat în Marele Imperiu luna aceasta:

  - S-a remediat o problemă în care nu se acordau recompense în cadrul evenimentului Daimyo

  Salutari,

  Echipa ta Empire
Sign In to comment.