Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Anunţuri oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Acționează înainte de a fi prea târziu!

FireFire Moderator, RO1 Postări: 185

Sezonul se apropie de sfârșit, dar există doar război în Marele Imperiu, forțele voastre sunt devastate? Stimulați-le acum cu o vânzare incredibilă.

Promoția de sfârșit de vară!


Război constant înseamnă pierderi constante între trupele tale. Dușmanii tăi sunt neliniștiți în mânia și răzbunarea lor. Nu ezitați și lăsați-i să câștige mâna. Astăzi este șansa ta de a-i copleși, consolidându-ți atacul cu trupe noi cu minunata noastră ofertă de sfârșit de vară.

Vânzarea va dura până la 5 septembrie 2021, conectați-vă acum pentru a vedea toate ofertele extraordinare de care puteți beneficia.


Regele Eric acordă un 200% Prime Time astăzi!


Încă o dată magnificul rege Eric a decretat că supușii săi ar trebui să beneficieze de Prime Time ! El a aruncat ușile trezoreriei, astfel încât efortul de război să poată fi intensificat cu un 200% Prime Time pe rubine. Pe parcursul zilei, această recompensă va fi disponibilă de patru ori , faceți check-in des pentru a vă asigura că veți primi oferta !

Sign In to comment.