Acasă Goodgame Empire – Comunitate Distracţie şi conversaţie

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Suspendare cont!

Salutare. M-am reapucat de joc dupa 4 ani...Pe un alt cont, creat nou, corect cu adresa cu tot ce trebuie.
Am vrut sa cresc rapid si am bagat ceva banuti in joc (vreo 250 euro) si am ajuns in 7 zile la nivel 42, timp in care am castigat si ceva competitii. Azi exact dupa ce am cumparat inca o oferta in rubine in prime time mi s-a blocat contul fara nici un avertisment si fara sa fi facut absolut nimic din ceea ce nu respecta regulile jocului. Si vorba aia... le stiu dupa ce am jucat din 2011 pana in 2016...Imi apare direct cont suspendat pana in 13.05.2030, adica pe 10 Ani!!! Cred ca am facut o infractiune grava de mi-au dat mai mult decat pentru furt si talharie....  smile   

Intrebarea mea este daca stie cineva ce se putea intampla de am patit asta? A mai patit cineva asta? Oricum m-am enervat asa rau incat o sa renunt la joc dar, macar vreau sa stiu ce mi s-a intamplat... Multumesc.
Sign In to comment.