Acasă Goodgame Empire - Jocul Sugestii, laudă, critică

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


AVIZ

Gandalf7 (RO1)Gandalf7 (RO1) RO1 Postări: 528
editat 23.11.2019 în Sugestii, laudă, critică
Am înțeles că ni se pregătește iar o megainflație.
Nu a fost de ajuns că au scumpit de 10 ori un ”tras” la roata (ne)norocului, nu sunt mulțumiți fomiștii de la gegee și pregătesc iar o schimbare majoră , în care un ticket va costa 8600 de rubine !!!
Refuz să le cheltuiesc pe cele pe care le am în ideea asta, iar dacă îmi dispar sau se oferă o rată de schimb dezavantajoasă (adică numărul de trageri se va reduce) ÎMI VOI BĂGA PICIOARELE ÎN JOCUL CARE DEVINE ÎNCET-ÎNCET TOT MAI DE CĂCAT ȘI ÎMI DAU DELETE LA CONT.

Ceeace sfătuiesc pe toți cei care băgați moderat bani în burțile flămânzilor ăstora... să rămână doar cu ăia care bagă zilnic cât salariul mediu al unui român, că vă garantez că se vor plictisi și ăia la un moment dat.

Faliment fericit vă doresc, cu ocazia sărbătorilor care vin  >:)

Toți ceilalți: 
Să fiți iubiți  <3
Post edited by Gandalf7 (RO1) on
RIDENDO CASTIGAT MORES
Sign In to comment.