Acasă Goodgame Empire - Jocul

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


ABONAMENTE

Au apărut modificări apetisante la abonamente : bănuți norocoși pentru fântână  :)
Însă modalitatea de plată nu a beneficiat de un upgrade   :(
Totuși, consider ca neviabilă chestia cu abonamentul în lipsa a două lucruri : 
1. Eliminarea plății automate ( să fie playerul anunțat cu ceva timp în avans , iar dacă nu plătește la vreme printr-o metodă agreată, pur și simplu să nu se mai prelungească abonamentul).
2. Dacă vor abonați, să facă bine să reintroducă suportul tehnic în limba țării de unde fac profit. Ceeace fac ei prin actualul sistem reprezintă doar o barieră psihologică și tehnică pentru cei care nu vor prelungirea eventualului abonament. Este o împiedicare certă în cazul unui bug, mai ales pentru cineva care nu cunoaște limba engleză sau altă limbă în care gge oferă suport tehnic

Înțeleg optimizarea profitului cu respectarea partenerilor și a clienților , dar ceeace face gge și $f este o maximizare a profitului cu dispreț total față de client (fiindcă asta înseamnă să nu oferi suport tehnic în limba țării de unde faci profit).
Să fiți iubiți <3
RIDENDO CASTIGAT MORES

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier