Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Anunţuri oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Dincolo de orizont

ArtemisArtemis Postări: 288
editat 25.10.2019 în Anunţuri oficiale

Ahoy Marinari! Urcați-vă la bordul navelor și navigați cu mine pe Shearwater dincolo de orizont. Suntem legați de Pustia Sălbatică. Depozitați-vă ancorele, ridicați pânzele și curățați punțile!

  • Evenimentul Dincolo de Orizont începe!
  • Vă recomandăm să vă intelegeți cine se alătură evenimentului și în ce ordine pentru că jucătorii 1, 21 și 41 vor fi liderii alianțelor.
  • Vă rugăm să verificați forumul pentru un ghid detaliat despre funcționarea acestui eveniment.
Salutări,

Cap'n Redbeard Drake


Astăzi, de asemenea, dorim să vă anunțăm despre două clădiri foarte noi și destul de exclusive. Avem Brutaria Relicvă și depozitul relicvă. Acestea sunt disponibile în prezent numai la evenimentul Dincolo de orizont și va trebui să concurați acolo pentru a le câștiga. Nu doar atât, cu cât te descurci mai bine cu evenimentul, cu atât mai mare va fi nivelul lor. Da, m-ai auzit bine! Nu va trebui să le nivelați deloc dacă dvs. și echipajul dvs. vă puteți descurca suficient de bine cu acest eveniment. Sperăm că vă vor plăcea recompensele evenimentului.


Sign In to comment.