Acasă Romanian Goodgame Empire - Ştiri Anunţuri oficiale

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Dincolo de orizont

ArtemisArtemis Postări: 288
editat 02.06.2021 în Anunţuri oficiale


Sunetele junglei sunt asurzitoare în timp ce oamenii tăi își croiesc drum prin desișul umbros. Pare imposibil să ții mult timp o cale liberă cât timp plantele vorace concurează să ocupe orice spațiu în sălbăticia deasă. Cu toate acestea, oamenii reușesc nu doar să trăiască aici, ci să și prospere. O vastă civilizație, dar primitivă, a construit mari orașe din piatră și lemn, altare înalte pentru zei necunoscuți și altare profane pentru zeități sinistre. Poți revendica aceasta ca aparținându-ți în pofida labirintului verde.

 

În acest eveniment atractiv vei concura cu alianța ta pentru a obține și păstra INFLUENȚĂ. Câștigătorii vor fi alianța cu cea mai mare influență la finalul evenimentului. Nu va fi totuși o sarcină ușoară căci alianțe inamice vor concura pentru a câștiga acestă influență și vor încerca să o jefuiască pe a ta. Pentru a te alătura, contul tău va trebui să fie de nivelul treizeci sau superior. De asemenea, va trebui să fii membru al unei Alianțe înainte ca evenimentul să înceapă. Nu vei putea să te alături unei alianțe mai târziu și să iei parte la eveniment. 


Influență

Fiecare jucător va începe evenimentul cu 25.000 influență. Vei câștiga mai multă cucerind Orașe-state de pe Harta lumii. Când cucerești un Oraș-stat, vei declanșa un cronometru. După opt ore, vei obține toată influența posibilă din Orașul-stat și aceasta va fi transferată direct la Castelul tău. Trupele tale se vor întoarce de asemenea. Toate transferurile de Influență sunt automate și imediate. Nu e nevoie să o trimiți nicăieri.


În timp ce aduni Influență de la un Oraș-stat, acesta poate fi atacat și cucerit de un alt jucător. Acest lucru nu resetează cronometrul pentru adunarea Influenței și prin urmare, aproape de momentul în care Influența va fi transferată din Orașul-stat, acesta va fi probabil atacat de către rivalii tăi.  

Odată ce Influența a fost transferată, Orașul-stat va fi eliminat de pe hartă. Aceasta înseamnă că numărul total de Orașe-state se va reduce pe parcursul evenimentului. Influența va deveni tot mai greu de obținut, obligându-te să te orientezi spre rivalii tăi pentru a câștiga mai multă. 

Acum, când ai Influență la Castelul tău, alți jucători vor putea să te atace direct pentru a jefui o parte din Influența ta, desigur, acest lucru este valabil și pentru tine și dacă dorești, poți ataca pe cineva direct pentru a jefui o parte din Influența sa câștigată cu greu. Influența ta va fi transferată zilnic către visteria din Capitala alianței tale pentru a fi păstrată în siguranță.


Este important de remarcat că sunt două tipuri de influență. Prima constă în Influența de la Castelul tău și cea pe care o aduni din Orașele-state și se numește Influența jucătorului. A doua este cea care este stocată în Capitala alianței și se numește Influența alianței.

Când ataci un alt jucător, vei jefui o parte din Influența sa și aceasta devine Influența jucătorului. Când ataci o Capitală a alianței, vei jefui o parte din Influența stocată aici. Aceasta devine apoi Influența jucătorului, ceea ce înseamnă că trebuie să o păstrezi înainte să fie transferată în Capitala alianței tale. 

Alianța câștigătoare va fi alianța cu cea mai mare Influență la finalul evenimentului. Influența jucătorului care nu este încă transferată în ziua finală a evenimentului va fi transformată în Influența alianței la finalul evenimentului.

Alianțe


Alianțele stau la baza evenimentului. Când începi Dincolo de orizont, vei fi plasat într-o Alianță ai cărei membri vor fi aleși din alianța ta din contul principal. Însă, alianțele din eveniment au maximum douăzeci de locuri. Prin urmare, odată ce prima Alianță este completă, o a doua și în final o a treia vor fi deschise permițând înscrierea de până la șaizeci de membri. Aceste mici alianțe de eveniment vor opera independent de celelalte în Dincolo de orizont și vor fi acordate premii doar pe baza performanței lor.

Primul jucător care se va alătura va fi numit Liderul alianței și va fi singurul responsabil pentru Capitala alianței. De aceea, ar fi înțelept să vă organizați între voi cu privire la cine se alătură și în ce ordine. Al 21-lea și al 41-lea jucător vor deveni pe rând liderii celei de-a doua și celei de-a treia alianțe.

Dacă alianța ta de pe contul principal are 65 de membri, atunci ultimii 5 vor fi plasați într-o alianță cu numai 5 membri.

Turnuri de observație


Există turnuri de observație care se găsesc pe Harta lumii. Capturarea și păstrarea acestora vor fi esențiale pentru strategia ta. Acestea oferă bonusuri la atacarea Orașelor-state și la atacarea Capitalelor alianței. Cu toate acestea, jungla este un loc în continuă schimbare, iar Turnurile de observație vor fi curând acoperite de curpeni și blocate de copaci. Când se întâmplă așa, acestea vor fi eliminate de pe hartă.

Altare


Vei găsi Altare în Orașele-state pe care le capturezi. Acestea pot fi modernizate și vor reduce timpul de care ai nevoie să aduni influența din acel Oraș-stat. Utilizarea inteligentă a acestora îi poate induce în eroare pe oponenții tăi și le poate dejuca încercările de a captura Orașul-stat!

Sanctuar al sectanților


Pe Harta lumii vei întâlni și Sanctuare ale sectanților. Aceste edificii profane au văzut generații de sacrificiu și moarte. Vei putea să ataci și să distrugi nativii care le dețin. Vei câștiga răsplăți și experiență pentru atacarea Sanctuarelor și acestea vor urca în nivel după fiecare atac. Cu cât nivelul este mai mare, cu atât va trebui să învingi mai mulți ocupanți, dar vei obține și mai multe răsplăți pentru învingerea lor.

Post edited by Fire on

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!