Modificare recompense eveniment

Gold Coin

Te trezești. Este o dimineață ca oricare alta, dar primul lucru care te întâmpină este un mesager de la Curtea regală care trece grăbit printre servitorii tăi loiali care îți străjuiau camera. Cererea ta ca acesta să-și explice comportamentul are ca răspuns o mână întinsă rapid cu un sul de hârtie ce poartă sigiliul regal. „Nu mai e timp! Trebuie să citești, stăpâne!”, insistă mesagerul.  


Desfaci sigiliul regal, desfășori imediat sulul de hârtie doar pentru a fi întâmpinat de scrisul lui Inkfingers, Scribul regal. Începi și citești în grabă: 

Stăpâne comandant, 

Cu potențialul cosmic deblocat al echipamentelor relicvă, e timpul să-ți contraataci invadatorii mai aprig ca oricând. Pregătește-ți armatele de îndată ce se ivesc zorii căci nu doar datoria de a-ți apăra căminul și pământurile te cheamă la arme, dar ultimele noastre rapoarte de spionaj indică faptul că inamicii se află în posesia comorilor, despre care se credea că s-au pierdut în primele conflicte ale epocilor trecute - legendarele piese din aur și argint au fost încă o dată detectate de ochii muritorilor! 

Este obiectivul tău suprem să obții cât mai multe posibil! Aceasta se poate face prin sarcinile evidente la îndemână: Prădarea forțelor invadatoare cum ar fi triburile barbare ale nomazilor, legiunile necruțătoare ale Corbilor sângerii și alte astfel de forțe ale periculoșilor invadatori, pentru a primi piesele! Totuși circulă zvonuri că mult mai rarele piese de aur pot fi de asemenea obținute prin participarea la festivitățile pe termen lung, cum ar fi actualul Festival al Regelui Lotus

Regele și-a trimis deja zidarii și comercianții să construiască niște magazine care îți vor oferi anumite răsplăți, desigur, în schimbul pieselor de argint și de aur! 

Magazinul de argint îți va pune la dispoziție trupe suplimentare și unelte pentru armatele tale, materiale de fuziune - precum pulbere, catalizatori, decorațiuni de fuziune și multe altele - clepsidre magice care te vor ajuta să modifici legile timpului și realitatea pentru a sări peste procesele de înălțare a clădirilor și multe altele! Oh și mai presus de toate: vei putea să schimbi și piesele de argint în piese de aur! 


Magazinul de aur, pe de altă parte, îți va furniza în principal piese de echipament unice precum și seturi complete de echipament unic. De asemenea, vei găsi articole de construcții precum și decorațiuni zodiac în acest magazin și va oferi o parte dintre celelalte răsplăți, cum ar fi trupe și unelte. 


Conform ofertelor, există o anumită limită a achizițiilor la unele răsplăți la ambele magazine (de exemplu, trupe), dar nu te îngrijora: Stocurile magazinelor vor fi refăcute după ce a trecut o anumită perioadă de timp.

După cum ați citit mai sus, în prezent suntem pe cale să facem o schimbare mare la recompensele evenimentelor noastre. Așa cum am făcut recent cu evenimentul nostru pe termen lung, vom elimina recompense din toate evenimentele noastre și le vom înlocui cu o monedă: piese de aur. Acestea vor fi răscumpărate la o tabără de eveniment specială pentru premii.

De asemenea, vom introduce piese de argint care vor fi acordate  unor niveluri mai mici de realizare.

Tabletele și jetoanele vor rămâne în joc, la fel ca și corturile unde le poți folosi. Toate celelalte recompense vor fi eliminate cu câteva mici excepții și înlocuite cu piese de aur și argint. Articolele rămase vor forma unele dintre recompense de top.

Progresia premiilor este acum liniară, mai degrabă decât evoluția anterioară care era mai haotică. O dată cu trecerea celui de-al doilea nivel de recompensă veți câștiga o valoare cumulativă mai mare în valoare de recompense decât anterior.

Următoarele evenimente vor fi modificate pentru jucătorul de nivel 60+:

  • Invadatorii străini
  • Corbii
  • Nomazii
  • Samuraii
  • Berimond
  • LTPE
Această schimbare va avea loc pe 8 octombrie.

Sign In to comment.