Discuții Update Septembrie

2»

Comentarii

 • Gandalf7 (RO1)Gandalf7 (RO1) Postări: 514RO1
  O altă găselniță : au apărut două filmulețe, unul cu căpitanul tristeții și unul cu niște haimanaci pierduți pe coclauri...
  Vreau aici să se înscrie la cuvânt și să ne zică ce au înțeles cei care nu cunosc limba engleză (de baltă, cu accent nemțesc și sunete scoase din adâncul gâților de niște cabotini)
  Să fiți iubiți  <3
  Cred ca este vorba despre un nou eveniment/o refacere a insulelor ori Coastei Cutitelor sau chiar un nou regat. Eu zic ca o sa mai iasa inca vreo 3 ,sa fie suspansul mai mare ... cei de la GG$ nu au scos videoclipuri cand au bagat actualizari noi , sa le spunem mici ,decat atunci cand chiar a fost ceva mare. 
  Nota : Informatia cu regatul nou este de pe o platforma unde s-a analizat primul video : in acesta se spune ca nimeni nu a calcat vreodata aici si totul este necunoscut !

  ---------------  Este eveiment ca Tinuturile Exterioare,doar ca la recompense vei primi materiale de constructie pentru noile Artiole Relicva Premium.


  Văd că un reprezentant de seamă al c”Academiei Române” mi-a dat un ”Abuse” la postarea mea în care băteam obrazul gros al gegee cu privire la faptul că a lansat un clip (pardon, două) ABSOLUT AIUREA fără traducerea textului (fiindcă la asta mă refeream, nu e vina mea că individul stă prost cu puterea de înțelegere).
  Până una - alta , gge și $f prestează o activitate lucrativă pe teritoriul Ro , deci trebuie să se supună legilor care cer traducerea în limba oficială a țării din care mulg (mulți) bani.
  Pentru toți ceilalți :
  Să fiți iubiți  <3
  RIDENDO CASTIGAT MORES
Sign In to comment.