Acasă Goodgame Empire - Jocul Probleme tehnice şi Bug-uri

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


bug, din bug, din bug

Artemis, eu germana si engleza nu o vorbesc iar la varsta mea e greu sa mai am rabdare. Le-am scris, ti-am scris ca am probleme cu jocul.Sa-ti amintesc: piata regelui nu functioneaza, colectarea de monede si viteza de colectare e la pamant, viteza de deplasare a unitatilor in atac e ca si inexistenta si cine stie ce alte neconcordante mai sunt. Remedierile s-au facut, dar ca orice minune a tinut cateva zile, dupa care au aparut din nou, banuiesc ca azinoapte, fapt pentru care am pierdut peste 4500 defensiva pe principal. Cred ca esti in masura sa le explici in engleza sau germana anomaliile aparute din vina celor de la suport. Nu pot sa calific ce se intampla dar m-am plictisit de prostiile lor si de faptul ca va bateti joc de participantii la acest joc.

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier