Acasă Goodgame Empire - Jocul Probleme tehnice şi Bug-uri

Avem nevoie de noi Moderatori!


ModeratorSuntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.


Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI


Reciprocitate

Aveti pretentia sa fiti respectati ! Va inteleg, dar respectul trebuie sa fie reciproc. V-am anuntat ca acest cont e avariat si nu din cauza mea. Piata regelui, supraveghetorul pt alimente si banditul nu sunt active desi sunt cu plata in avans pt 1,1 luni. Viteza de deplasare a unitatilor nu este cea care trebuie sa fie. Colectarea de monede a fost de 12 ore, acum e de 6 ore si scaderea corespunzatoare a monedelor colectate. Rezultatul, e ca o sa-mi pierd recrutarile facute si capacitatea de lupta.
Nu o sa va mai deranjez, ca nu aveti timp!
Cu sima, RAFCO

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier