Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Discuții - Actualizare Iunie
Sign In to comment.
Comentarii
(ultima rasplata de LTPE)
Who cares anyways ?
cand au de gand sa despagubeasca?
in orase am donat destule resurse rubine si monezi
acum s-au facut uitate
"Singura dovada de superioritate pe care o recunosc este bunatatea"
(Ludwing van Beethoven)
Ai putea să imi amintesti, te rog? Luni mă întâlnesc cu regele din nou!
Poate cu ocazia update-ului "reparati" si viteza pe care ati faultat-o de azinoapte... (sau pardon, ati "echilibrat-o" de ati rupt-o)...
"Singura dovada de superioritate pe care o recunosc este bunatatea"
(Ludwing van Beethoven)
in alta ordine de idei, chestia asta cu numar limitat e ceva de genul comunist, cand se dadea carne sau lapte PE CARTELA ca sa nu iei prea mult... Asiguram pe geniile care gandesc sistemul "pe cartela" ca noi le dam NELIMITAT si una, si alta !
Sa inteleg ca astia de la altigi sunt din Germania democrata ?
Eu consider ca este IMORAL sa limitezi cantitatea cumparata, mai ales ca orice moneda de plata pe joc, fie ca e vorba de rubine, monede, tablite, jetoane, etc, etc, ABSOLUT toate au fost castigate CINSTIT, jucand jocul vostru !!!
Lasati-ne macar sa le folosim cum vrem noi, altfel mariti rata abandonurilor, precum si cantitatea de "urari" de bine din partea celor ramasi.
Si mai stopati naibii inflatia de pe joc. Ce comandanti si castelani pregatiti dupa relicve? Giganti ? Zeificati ? Dumnezei ? SupraDumnezei ? Mai hoooo !!!
Bagati naibii ceva stabilitate !
Am mai spus-o si eu, au mai spus-o si multi altii : ELIMINATI INTAI TOATE BUGURILE INAINTE DE A MAI INTRODUCE VREO NOUTATE !!!
Daca nu o faceti, insemna ca ori nu sunteti capabili, ori o faceti ca sa va bateti joc de clienti !
DIXI !
Voi, toti ceilalti ,
Sa fiti iubiti
Nu m-au lasat (de exemplu) sa cumpar decat 700 de steaguri , deci pana la 3000 mai este. si tot asa ... si categoric aveam jetoane de-alea sparte de sa iau muuult mai multe, asa ca draga Artemis, e "pe cartela" !
Apropos, imi placea mai mult avatarul tau de dinainte, sper ca nu te-ai transformat din zeita in mastera
Sa fiti iubiti