Avem nevoie de noi Moderatori!
Suntem mereu în căutare de oameni talentați care să se alăture echipei. Aceasta înseamnă oameni ca tine! Dacă crezi că ne poți ajuta să organizăm și să informăm comunitatea în timp ce îi facem pe toți să se simtă bine, atunci te rugăm să te înscrii. Avem nevoie de oameni care să ajute pe forum, în spatele scenei cu anunțuri, pe Discord și pe alte rețele de socializare.
Dacă crezi că e ceva ce te poate interesa, dă clic AICI
Discuții - Actualizare Iunie

Bravi războinici,
În această discuție vă invităm să vă exprimați opiniile pozitive și negative despre actualizarea care urmează, precum și întrebările și nelămuririle.
Joc plăcut! 

2
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!
Comentarii
Nu inteleg de ce ggs e mereu varza la pragul asta... de a explica exact si scurt ceea ce este nou sau schimbat.
Ce e atat de greu ?
Trebuie sa fie scrise 400 de randuri si cuvinte pentru nimic.. faceti la fel ca si cu forja... a trebuit sa faceti 1 videoclip pe yt pentru a putea ajuta jucatori sa intelaga ce si cum.
Sincer, de ce nu ati deschis serverul de teste si sa dati niste banuti de upgrade si constructie, si sa ne dam noi seama ce e si cum e ...
Spune-mi si mie ce poate un jucator sa inteleaga de acolo, te rog eu..
"programele de instruire" sau "moneda exacta se va schimba de asemena zilnic" ??? ce moneda, de unde facem rost de ea, si ce bonusuri vor oferi aceste "programe" ?
Din nou, un update fara pic de informatii, care vor fi gasite doar pe serverele live, si chestia e ca daca nu ai indeajunsi banuti de constructie si upgrade... nu ai de unde sa stii ce si cum.
As dorii pe viitor sa ii ceri niste detalii celor de la conducere despre ce traduci, sincer..
Am fi bucurosi (Noi comunitatea), sa stim nivelul acestei noi cladiri, costul, si desigur acele "programe de instruire" // bonusuri.
Am revenit recent pe joc si inca ma chinui sa acopar cateva locatii cu serele alea nenorocite...
Intelegeam daca puteai cumpara pe rubine sau in alt mod, dar nici macar cei care baga nu pot sa le faca in timp util
Tre sa stai in top 500 pe tinuturi si top mereu la liga, chiar si asa, tot nu le faci repede!
Aspectele, asa si asa, eu as astepta niste castele cu tematica japoneza, alea chiar ar merge, ceva pe gustul meu.
Oricum, jocul tinde tot mai mult sa se axeze pe evente.
Poate din acest motiv foarte puțini se angajează la el
Îmi pare rău să văd că traducerea textului nemulțumește!
Am să explic din nou mai pe scurt despre ce este vorba:
Și da, moderatorii sunt jucători la fel cum sunteți voi toți. Tot ceea ce facem aici este voluntariat, dar asta nu înseamnă că "muncim" chiar pe gratis. Nu ne alegem cu bani, dar acest voluntariat ne poate ajuta să înțelegem oamenii mai bine, să ne îmbunătățim abilitatea comunicării cu alți oamenii și nu în ultimul rând, satisfacția de a știi că făci o faptă bună pentru cei din jurul tău iar ei, sau cel puțin o parte dintre ei apreciază ceea ce faci, e și acesta un premiu, nu-i așa?
O seară frumoasă tuturor!
Poate ar trebui să colaboreze cu Mama Omida cea originală să știm și noi cum stăm cu hrana pe viitor, fiindcă din ce zic vrăjitoarele nemților, bugul de hrană nu doar că nu o să dispară, ci o să explodeze de o să rămânem nu doar fără soldați, dar sunt amenințat și comandații + castelanul să moară de foame.
@Artemis te rog lămurește-ne!
Ghicitoarele se referă la informația postată în anunțul din linkul de mai jos:
https://community.goodgamestudios.com/empire/ro/discussion/364357/bug-productie#latest
Poate din acest motiv foarte puțini se angajează la el